Starševski čvek

Brezplačna nadgradnja Win10

Default avatar
Zdravo!

Zanima me, ali je res brezplačna nadgradna v Win10 ali je kakšna 'fora'? Kaj pomeni spodaj 'Prenesti morate 3 GB'?

Slika
Default avatar
THERE'S NO SUCH THING AS A FREE LUNCH!

http://www.siol.net/novice/tehnologija/ ... hf=1&mob=1

Predobro, da bi bilo res?

Za povprečnega uporabnika, ki kot ključno besedo pri nadgradnji na Okna 10 vidi "brezplačno", je zadeva slišati skoraj predobro in preveč velikodušno s strani Microsofta. Ta je pred dnevi napovedal, da bodo Okna 10 zadnja z zaporedno številko, saj se bo platforma iz samostojnega izdelka spremenila v storitev. Kako bo Microsoft z Okni v prihodnosti torej ustvarjal prihodek, če si bo ob izidu desetice večina uporabnikov zagotovila brezplačno nadgradnjo in brezplačne nadaljnje posodobitve?

Naročniška Okna

Najverjetneje tako, da bo uporabnike izdelka spremenil v naročnike na storitev. Številni strokovnjaki so po Microsoftovi napovedi, da se z desetico končuje obdobje oštevilčenih Oken, že začeli ugibati, da je podjetje že zakoličilo temelje naročniškemu modelu operacijskega sistema.

Glede na pretekli trend izhajanja novih različic Oken lahko sklepamo, da bi mesečna renta resničnost lahko postala že v dveh ali treh letih. Morda še prej, saj je Microsoft že za prihodnje leto napovedal izid dveh velikih nadgradenj za Okna 10.
Default avatar
nadgradnja je brezplacna prvo leto po izidu, govori se pa ogromn od tega da bo neizogibna pa obvezna za vse, do tega da so razmisljal o tem da bi uporabnikom windows vista/7 racunal malenkostni znesek itn. to so vse samo ugibanja razen brezplacne nadgradnje k je ze uradno najavljena.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
Takole pravijo na Microsoftu, seveda velja,če imašlegalen windows sedaj:

Ponudba brezplačne nadgradnje*
Odlične novice! Na voljo bo brezplačna nadgradnja na Windows 10 za upravičene nove ali obstoječe naprave s sistemom Windows 7, Windows 8.1 ali Windows Phone 8.1, ki bodo na novo različico sistema nadgradile v prvem letu. Še bolje: ko bo sistem Windows v upravičeni napravi nadgrajen na Windows 10, ga bomo še naprej posodabljali v podprtem življenjskem obdobju naprave, tako da bo naprava še bolj varna, sčasoma pa bomo uvedli tudi nove funkcije in možnosti – vse to brezplačno. Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom še danes in v prihodnjih mesecih vam bomo poslali več informacij o sistemu Windows 10 in ponudbi nadgradnje.
p
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar
O, najlepša hvala vsem trem, posebej Free lunch? in Gunnarju !!! :)
Default avatar
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.