Forum.Over.Net

Starševski čvek

Formula popolne postave

Default avatar

Skeptična

Zanima me, če katera uporablja ta paket vadbe+prehrane, ki ga na veliko reklamira Miha Geršič in če so rezultati v smeri izboljšanja postave res tako fenomenalni???... če ima menda že nekih 2500 zadovoljnih uporabnikov, ni hudič, da se ne bi kakšen/kakšna našel tud tukaj in delil svoje izkušnje?
Default avatar

pomladna1

Sicer tem navodilom malo sledim, nisem pa kupila. :) Dejstvo je, če ne znaš, če delaš točno po njegovih navodilih, se mora poznati. Toda ponavadi je tako, če te nekdo ne brcne v rit (sama se moraš:)) ni nič. Kot, če kupiš orbitrek, pa ga imaš za obešalnik. Drugače je pa teh navodil, vaj na netu malo morje, le da ne jih moraš malo poiskati, pa še zastonj so.
Default avatar

igor13

lepo telo naredijo nalsednje vaje.
sklece, priklon naprej in nazaj in raztezanje zadnjegadela noge, biceps in seveda vaje za križ!!!
Default avatar

snowwhitee

Kolikor sem gledala, je pol teh vaj copy-paste programa Insanity with Shaun T, ki si ga lahko snameš s Partisa.
Default avatar

leelee_nepr.

Sicer mu čisto privoščim uspeh z njegovo poslovno idejo, se mi zdi, da jo zna tudi fajn tržit, z vidika uporabnikov se mi zdi pa vse skupaj precej nesmiselno.

Oziroma, razumem to, da potrebuje neka resna, personalizirana navodila nekdo, ki mu samo še pol kile manjka do popolne postave. Tisti zadnji procent špeha je res praktično nemogoče izgubit, če nimaš optimalnega programa vadbe in prehrane.

Če bi rada izgubila 5, 10 ali celo več kilogramov, se pa tega ne reši s plačljivimi programi. Začni telovadit in bolj zdravo jest. To, a poješ eno banano za zajtrk, a dve jabolki za večerjo, trenutno zate ni bistveno.
Default avatar

okso

Vsa ta navodila so ok.
Potrebno jih je samo uporabljati. To je pa malce težje.
Default avatar

pikapok4

Živjo,

sem zadovoljna uporabnica formule popolne postave. Sicer se strinjam, da se na spletu najde vse in da so te informacije zastonj. Vendar se je potrebno res poglobiti, saj vsak zagovarja nekaj (od presnih dijet, do dijet brez ogljikovih hidratov...) meni pa je Mihov koncept všeč, saj sem brez večjih sprememb (le količine sem priredila, saj sem ugotovila da sem zaužila premalo beljakovin) doegla super rezultat.

Sedaj teče 7 teden ko delam po programu izgubila pa sem že 6kilogramov in kar 12cm v obsegu trebuha. Najbol od vsega mi je všeč, da mi ni bilo treba drastično spreminjati svoje prehrane in se držati neke stroge dijete. Prav tako sem se naučila, da se ukvarjam z vadbo, ki mi ustreza in mi ni potrebno teči!!!
Default avatar

hophop

Sam sem ravno v polnem razmahu izgube kilogramov. Začel sem pri 111kg in danes po 6 tednih jih imam 96. Nisem sledil tem navodilom, ampak namestiš na telefon noom coach ali myfitnesspal in si malo beležiš, kaj poješ. Takrat vidiš, da poješ preveč. Veliko preveč. Ko se držiš obrokov in količin, ješ lahko vse, vsak dan telovadiš, tečeš, rolaš, kolesariš, plavaš, skratka, karkoli, da se preznojiš in konkretno zadihaš, kile letijo dol. Sam ne delam z utežmi, kar priporoča tale program. Bi bilo pa dobro, ker te brez tega preveč "posuši". Na teden se da shijšat več kot obljublja tale fant, ampak ne pretiravat z manjko hrane in preveč vadbe.
Če se vam ne da študirat, kako shujšati in se okrepiti, nimate kaj za zgrešit s tem programom. Seveda ne bo deloval, če se ga ne boste držali. Prevečkrat sem videl in slišal, kako kaka ženska reče:"Skoraj nič ne jem, pa se kar redim!". No, takrat mi pa smeh uide.
Skratka, beležite, kaj in koliko pojeste, gibajte se, telovadite in pa vsak tretji dan počivajte, pa ni vrag, da ne boste shujšali.
Default avatar

Sim

Pozdravljeni. Sej to vse drži kar pišete,ampak mene pa res zanima izkušnja se koga ki je hujšal po tem programu
Default avatar

gemaj

Fantje so malo čitali po internetu, a žal premalo. ker vsi ne moremo biti tajkuni, politiki, lobisti in kajvem kaj vse, si pa nekateri izmislijo še kaj drugega. Ker so slo državljani nagnjeni na vse mogoče igre za neke hitre rešitve, se najdejotaki, ki posizkušajo na tuj račun malo bolje živeti.
Default avatar

uporabnik55

Sicer sam nisem kupil paketa popolne postave, a spremljam brezplačne vadbe ki jih tedensko objavljajo na portalu popolna postava. Se izredno pozna že po dveh tednih, prav čutiš kako se mišice razvijajo. Že po treh dneh je opaziti razliko. Nedvomno priporočam!
Default avatar

julija82

Ojla!

Sama sem uporabnica FFP in sem več kot zadovoljna, sam delat je treba. Vsak dan! Prehrane se ne držim, ker prilagajam. Sem pa spremenila edino to, da je na mojem jedilniku več beljakovin in polnozrnatih OH in veliko zelenjave (to pa že itak ;) ).
Delat, delat, delat je moj moto. Včasih me je treba brcnit v rit. Jaz sem v manj kot pol leta izgubila več kot 13kg, ki jih še sedaj držim! Bom pa začela z novim krogom, da še malo izgubim...imam še nekaj kg do cilja...
Uživajte!
Default avatar

gordanak

Da se se javim in vam povem da je ta formula za popolno postavo enkratna....z fatom sva po 9 dneh izgubila jaz kar3,5 kg partner pa 4kg skrbno vadima po Mihetovih navodilih in se drziva njegovega jedilnika saj v vecini....res pa je nama lazje ker motivirama en drugega.....tak da jaz priporocam vsem da si nabavijo to stvar,res pa je ce nisi 100% v tem rezultatov ni
Default avatar

sonia2

Sama sem naročila ta famozni paket in bila malce razočarana. DDV z nekaj preprostimi excel tabelami ni ravno to kar sem pričakovala. Je dejansko ista, vendar bolj poenostavljena zadeva, ki je po nakupu potem dostopna članom na spletu. Tako, da sem mi zdi ta pošiljka čisto mimo - bi naj le geslo sporočili pa je to to. Pogrešam tudi kaka podrobna navodila pri izvajanju vaj. Ker imam nekaj izkušenj z telovadno (aerobika, tnz, pilates...) se precej zavedam razlike kako je, če vaje ne izvajaš na pravilen način. Drugače pa verjamem, da je le potrebno veliko samodiscipline pri čemer koli. Sama sem pa komaj začela, tako da še ne morem oceniti, če se da doseči obljubljeno. Mogoče bom čez nekaj tednov čisto prevzeta ob rezultatih :)
Default avatar

Vijola1

Mene pa zanima kaksen je jedilnik po enem tednu? Namrec v tabeli je objavljen samo za en teden. Si potem sam prilagajas?
Default avatar

hinta***

Mene pa zanima, pri koliko kg ste začeli tisti, ki se tako hvalite, kako veliko ste izgubili že v par dneh ali tednih ... Lažje je namreč, če tehtaš 120 kg, potem grejo prvi kilogrami hitro, če bi pa rad shujšal iz 68 na 63 je pa druga pesem ...
Default avatar

gore..

Jest sem bila včeraj v hribih, nad 2000 metrov - SAMA... Taka vadba vsekakor ni za vsakogar, ampak pol kile je šlo dol... V 2 mesecih sem bila ene 4 krat na nad 2000, pa sem mela zjutraj malo manj kot 55 kg... No ja, pozimi sem bila že okoli 57.

Postava se mi je pa oblikovala, ko sem začela hoditi na nad 2000 metrov nekaj let nazaj nekoliko bolj intenzivno.... ampak to ni za vsakogar... to je samo za norce :)) Pa zadevo je treba izvesti poleti....
Default avatar

Mito

Iz ekonomskega vidika so te vadbe v zadnjem času pravi bum. Iz strokovnega vidika pa so izjemno patetične in neumne. Vaja je dražljaj, ki mora biti ravno pravi, da se kaj zgodi. Kako lahko z enim vadbeni prigramom zaobjameš vse ljudi z različno starostjo, sposobnostmi, morfologjijo, motoričnimi sposobnosti, kognitivnim dojemanjem in še s kakšnimi poškodbami. Racionalen odgovor je ne moreš. Podobno kot če bi naredil program, da se bodo vsi ljudje naučili francosko, s tem da te ne moti, da ne veš koliko že kdo zna.
Mito Šinkovec
http://www.telodrom.com Center Telodrom
http://www.mito.si Mito stran
https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok
Default avatar

slutim

Mito je napisal/a:
Slutim malce kontrapropagande ... ;)
Default avatar

samska.

Ne tipa ne programa ne poznam, ampak jaz verjamem v zdravo kmečko pamet in primerno disciplino. Redno in raznoliko gibanje, kvalitetna in sezonska prehrana, pa so rezultati vedno prisotni.

Keep it plain & simple.