Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Princesa Diana naj bi imela skrivno hčerko

Default avatar

Britanci v šoku

V Veliki Britaniji odmeva govorica, da naj bi imela princesa Diana in princ Charles skrivno hčerko, ki trenutno živi v ZDA. Vas zanima, kako je to mogoče?
Zgodba se je začela nekako takole. Preden so Diano odobrili kot bodočo Charlesovo ženo, so želeli preveriti, ali je plodna in bo lahko rodila prestolonaslednika. Zato so v laboratoriju združili njeno jajčece s Charlesovim spermijem ter počakali kaj bo. Testi so bili uspešni, mlad par pa je dobil zeleno luč za poroko. In kaj se je zgodilo z uspešno oplojenim jajčecem? Zdravniku je bilo naročeno, da ga uniči, a kot kaže se to ni zgodilo. Eno od oplojenih jajčec naj bi vstavil svojo ženo, ki naj bi nato oktobra 1981 rodila potomko kraljevega para.

Zaradi pritiska javnosti se je preselila v ZDA

Deklico sta poimenovala Sarah, danes ima 33 let in zaradi pritiskov okolice v Veliki Britaniji se je preselila v ZDA. V času odraščanja so ji vsi govorili, kako zelo je podobna princesi Diani in dolgo ni vedela zakaj. Starša sta ji umrla, ko je bila stara 20 let in takrat je odkrila dnevnike, ki naj bi razkrivali, kako je prišla na svet. Ameriški časnik Globe poroča, da naj bi se Sarah nedavno čez lužo srečala tudi s Kate Middleton, a dokazov za to ni. Prav tako uradno še ni potrjeno (in verjetno tudi nikoli ne bo), da je Sarah res potomka princa Charlesa in Diane.
http://over.net/clanek/zanimivosti/biz ... vno-hcerko
Default avatar

Stelaaa

Joj kere bučke no... teli novinarji tud pišejo, kar jim pade na pamet
Default avatar

Paco Moralles

Vse je res! Zdaj pa peglat in prah brisat bejbe zmešane!!!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar

lepotica res

Tudi Sarah je prava lepotica,tako kot njena mati princesa Diana.
Default avatar

će je res,

je pač res. Tako je življenje in meni se ta novica ne
zdi popolnoma nič pomembna..
Default avatar

Oba starša mrtva

In po naključju sta ji oba starša umrla ,ko je imela 20 let.
Default avatar

Kate še ni rodila.....

......in ker vsi nestrpno čakajo je pa treba do takrat kakšno drugo sočno ven spravit..... za ene dva do tri dni, tolk da Kate rodi, pol bodo pa spet imel dost "dela"........
Default avatar

starka?

Kate videt starejša od Camille.
cron