Starševski čvek

hotel čatež

Default avatar
Verjetno gremo naslednji teden v Čatež. Lepo prosim za izkušnje glede Hotela Čatež in Hotela Toplice, ker se odločam med tema dvema.
Hvala.
Default avatar
Čisto na kratko.

V hotelu Čatež so nameščeni na splošno pacienti, ki so na različnih rehabilitacijah, saj je tam večina terapij. Hotel ni poivezan z termalno riviero, tako da meni ni primeren za otroke.

Hotel Toplice je z pokritim hodnikom povezan az bazeni in potrebiješ samo kopalni plašč in se sprehodiš do bazenov. Tudi animacija za otroke je v tem hotelu.
Default avatar
Ima pa hotel Čatež svoj notranji in zunanji bazen, meni je bil bolj všeč.
Default avatar
Lani smo bili v hotelu čatež, ki je s hodnikom povezan s termalno riviero. Je pač samo malo dlje od toplic, nam je bilo všeč.
Default avatar
Tudi hotel Čatež je s hodnikom povezan s termalno riviero (po hodniku prideš najprej do hotela Toplice, potem dalje).
Sicer je pa hotel Čatež nekoliko cenejši, saj ima 3*, Toplice pa 4. Sta pa oba približno enaka. Jaz ne vidim nekih bistvenih razlik med njima.
Default avatar
Bila sva letos v Hotelu Čatež, preko kuponkota (poglejte, imajo skos neke akcije.. Midva sva dala za 2 nočitve s polpeznionom, neomejeno kopanje v njihovem hotelu + savna in kopanjem v Termalni rivieri cca. 190 eur za dve osebi).

Čez hotel nimam pripomb - sobe so nove, urejene in čiste, osebje ok, hrana tudi. Na bazenu ni bilo gužve, je pa res, da je samo 1 bazen in 2 jacuzzija. V Termalni rivieri je bilo več ljudi. Edini minus je res to, da ni podzemnega prehoda do termalne riviere in ne moreš it kar v kopalnem plašču (ampak naju to ni motilo). Drugače pa same pohvale.
Default avatar
Seveda obstaja prehod iz hotela Čatež v hotel Toplice, mislim da že kakšna 3 leta.