Ženski in Moški čvek

Pomoc voznja z formulo ?

Default avatar
Hejj

Prosila bi za pomoč moj fant si res zeli vsaj enkrat peljati formulo. Pa me zanima ce ima kdo mogoce kaksno izkusnjo kje bi se dalo to kupiti magar bon za kaksno uro voznje in kaksne so kaj cene.. Namrec kmalu ima rojstni dan in mislim da bi bilo to perfektno darilo :)
Default avatar
enaaaa je napisal/a:
Gokart bo čist dovolj za "tvojega fanta" ;)
Default avatar
Ko sem ravno prebral...

Dobra ideja punca! Od tebe se bo kaj! :)
Zal ti direktno ti ravno ne morem pomagati. Lahko pa ti povem kar vem...

Vsaj pred leti se je dalo peljati prav Formula One bolida po nekoc uradnem dirkaliscu Monticello v New York-u. Samo to ni bil poceni spas. Cena za kaksno uro na stezi + razne priprave je bila vec kot 3 jurje evrov. Slisal pa sem, da se je nekaj podobnega dalo tudi na Nurburgring-u.
Se pa tudi v relativno "normalnem" avtu da priblizati "idealu". Pred leti sem npr. za dosti manj denarja (pozabil cifro) po enem dirkaliscu krozil s Ferarri Scuderia, racing verzijo cestnega ferrarija. Nek poseben dogodek je bil.
Drugace pa, fyi, po svetu obstajajo razni klubi, ki tudi neclanom omogocajo voznjo po dirkaliscu s svojimi ali najetimi avti.
Default avatar
Gokart je ze dal cez pa pravi da je to cist brez veze kaj cmo je bol adrenalin freak :)
Default avatar
Sem razmisljala da bi tudi bila to lahko opcija. Samo moj ima tako zeljo samo za to formulo sm ga uprasala kaj si misli ce ima kaksno zeljo pa pravi samo porche gt3 ampak formula je najbolj zmagovalna. tako da grem u lov in upam da mi rata vem da nebo poceni ampak mislim da je to darilo ki se ga ne pozabi in ko imas nekoga rad ti ni problem odsteti malo vec :) Srcno upam da kaj najdem
Default avatar
RentCarSuperSport v Pragi-steza je letališče Příbram.
Default avatar
eh, še dva nezreleža v letih, ko bi morala že intenzivno razmišljati o ustvarjanju družine.
Default avatar
Boom je napisal/a:
Pametni raje uživamo in se vozimo s formulami kot, da bi se, tako kot ovce, podrejali 'sistemu', ki zahteva proizvajanje otrok.
Default avatar
Glede na to, kok ena taka gara košta, močno dvomim, da bi jo dajalio v roke
vsakemu povprečnemu Lojzetu, ki se mu mal zalušta jo pelat...
Default avatar
F 1 ziher ne, kakšno lažjo formulo pa ja, zakaj en?
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
Kaj ne zbrate brat odgovorov ? A moram še enkrat prilimat
http://www.racing-school.co.uk/driving/formula1.asp!

Furaš prvo vse živo, tudi ferrari pa aston martin, pol formulo3 pol na konc pa 10krogov s FORMULO1:
1996 Italian Forte Corse ali
1994 Arrows

Celoten paket z vsemi vozili, s formulo1 vred pride 1559GBP (2200EUR) + do Velike Britanije moraš priti, s temi nizkocenovniki npr, pa da ne prespiš.. Računaj nekje 2500EUR za celoten projekt :)

Obstajajo pa tudi ostale stvari, kjer si samo sopotnik, tisto je ceneje, npr 630EUR kot sopotnik + do Velike Britanije... http://www.trackdays.co.uk/driving-expe ... ride/1301/
Default avatar
Ta prva varianta s formulo1 (2200EUR) zgleda nekako takole https://www.youtube.com/watch?v=_tiDSC3XOvU

Ker pa si omenila še GT3, pa ti tudi predlagam tole, v PORSCHE centru, to mu bo po moje zelo dobro...
http://www.porsche.com/silverstone/en/e ... xperience/
Za 395GBP (540EUR) bo vozil najnovejša GT2 in GT3, 90minut. v Veliki Britaniji tudi.

Maš pa tudi v nemčiji (Leipzig, nekje 7,5h iz LJ), direkt pri Porsche, GT3 Cup Experience
http://www.porsche-leipzig.com/en/offer ... xperience/

http://www.porsche-leipzig.com/fileadmi ... EN2015.pdf

Pošlji e-mail za ceno [email protected].

V bistvu bo po moje tole dober (ekonomski) kompromis. Gresta lepo z avtom do nemčije, prej se seveda naročita, pa bo vozil PORSCHE GT3, direktno od PORSCHE firme, vse tako kot treba. Samo naj pazi, da ga ne bo stolkel, ker do 10k EUR sam plača škodo :)
Default avatar
Un GT3 CUP stane nekaj nekje 4tisoč EUR... "Navadn" GT3 v Nemčiji, direktno pri PORSCHE, tako kot treba, pa nekje 1000EUR. Morda je še kje ceneje, samo če ma striktno željo formulo1 (ena)? ali pa GT3, potem če nimaš vsaj 1000EUR za to, raje preloži na drug rojstni dan ali pa vzemi tukaj direkt pri firmi PORSCHE (Nemčija ali pa enota v drugi državi - UK npr), ker nima it kej narobe, za ostale ponudnike moraš že več raziskav delati, če so verodostojni :) Pa lep pozdrav.
Default avatar
pametni polde je napisal/a:
Trenutno živimo v potrošništvu. To je sistem, ki potrebuje ovčke, ki veliko trošijo. Ko je že ravno govora o njih. :) Mislim pa, da sistem nič ne zahteva, še upoštevanja zakonov ne, če smo natančni.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Marko je napisal/a:
Torej čim več otrok, da bo čim večja potrošnja. Pa ne samo za otroke zapravljat, naučit je treba, da bodo tudi oni čimprej in čim več zapravili.
Default avatar
pametni polde je napisal/a:
Če pravilno zapravljaš, ti zmanjka, da bi preživel, vzgojil otroke. :))
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345