Forum.Over.Net

Starševski čvek

Umrla mlada sodelavka, najbolj se ven mečejo tisti, ki so jo zatirali

Default avatar

grozna hinavščina

Umrla je mlada sodelavka, infarkt, njena nenadna smrt je vsekakor povezana s stresom in groznimi pritiski na delovnem mestu. Neposredno nadrejena, druga nadrejena, direktorica....vse te ženske so deloma krive za njeno smrt, saj so jo zatirale, ji niso pomagale, ko je imela težave povezane s službo, ampak so jo prepustile, naj jih rešuje sama, ...zdaj pa pišejo hinavska poslovilna pisma, imajo hinavske poslovilne govore.....slabo mi je od te hinavščine!
Default avatar

Razmišljam

Hinavščine je res veliko naokoli, ampak dopuščam možnost, da se morda vsaj recimo morda iskreno obžaluje svoj odnos do te ženske, čeprav šele post humus.
Default avatar

slovenceljstan

slovenčki pač, težko, težko je z vami. Vsak si v službi samo želi mir, da si služi svoj kruh za svojo družino, ampak je težko med koruptivnimi spletkatorji
Default avatar

š.š.

Špela? No saj tam se ve, da so odnosi na psu ...
Default avatar

Razmišljam

Joj, kakšno skropucalo sem napisal. Sledi popravek:

Torej, dopuščam, da vsaj 1 od 10ih sodelavk iskreno obžaluje svoj odnos do te ženske in ji je zdaj res žal, čeprav prepozno.
Default avatar

z besedo na dan, avtor!

"grozna hinavščina"

če govoriš o Špeli in če je res, da je njena smrt povezana z tem kar praviš, obvesti ustrezne organe, da se aktivira odškodninske tožbe iz strani njenih svojcev
Default avatar

Yo_

A če ni govora o imenovani, pa ni treba nič ukrepat?
Default avatar

Pa njisam ja mačak, da vatam miševe

Nobena od nadrejenih nič ne obžaluje verjemi, kdor verjame je naiven kot 3 letni otrok...vse to kar zdaj počnejo je samo stvar igranja, ker se zavedajo da so krive in odgovorne. Terale so jo dokler so jo lahko, do konca...in ta čas pobirale zasluge in bonuse.
Default avatar

z besedo na dan, avtor!

če je govora o katerikoli osebi, si dolžna obvestiti ustrezne organe, lahko kar Policijo, če misliš, da je oseba res umrla zaradi psihičnih pritiskov, svojci bi radi vedeli, da se sprožijo ustrezni odškodninski postopki.
Default avatar

ah dajte no

ah dajte no, ljudje ne umirajo množično zato, ker jih šefi buzerirajo. bi moralo biti že pol slovenije pod zemljo
če je dotična menila, da je pod prehudim stresom, bi vedno lahko odkorakala...

že res, da stres slabo vpliva na ljudi, ampak infarkt pa poleg stresa mora sprožit še kaj drugega...
Default avatar

ijaijao

Psihične pritiske je zelo težko dokazati, tudi tam, kjer imajo sposobno policijo. Prinas so policijo okupirali Smrkci. Smrkci pa so znani inkasanti in nič drugega.
Default avatar

..........................................

infarkt je lahko posledica hudega stresa, medicina to ve
Default avatar

igor13

avtorica, kot ti je nekdo napisal. če si prepričana, daj e njena smrt povezana kakorkoli z razmerami v službi si po črki zakona dolžna obvestiti policijo. še več, če se je kršilo zakon, bi to morala storiti ze prej. če nisi si tud isama kazensko odgovorna. in sokriva za njeno smrt. tako da se ne delaj naivno. ja??! in ti t o dobro veš. ampak, držala si lape, zahrptno, ker si bial srečna, da nisi ti tarča. je tako??! seveda je tako!!! isto si pokvarjena kot vsi akterji. ker si molčala.
Default avatar

z besedo na dan, avtor!!!!!!!

..................."ker si bila srečna, da nisi ti tarča. je tako??! ..........."


Bravo Igor !!!!!!
Default avatar

da se človek resno zamisli

Igor

pa povejte, če ne gre vse v tri krasne......kaj se vse dogaja; trpljenje po službah, brezposelnost za tiste, ki službe ne dobijo ( ker nimajo poznanstev) itd itd...

kaj se dogaja Igor, kaj bo amerikanizacija sveta naredila?!
Default avatar

ah dajte no

.......................................... je napisal/a:
stres je samo eden od faktorjev. ne more biti stres edini povzročitelj infarkta. lahko pa pripomore, če ima človek več dejavnikov za takšna obolenja.
Default avatar

grozna hinavščina

Pa njisam ja mačak, da vatam miševe je napisal/a:
Res je. To so ljudje brez vesti. Prav ne morem jih več gledat. In ona ni edina, ki ji kopljejo prezgodnji grob. Žal v taki klavnici preživijo samo najbolj pokvarjeni, spletkarski in hinavski. Tiste, ki so odkriti, pošteni, hočejo pridno in dobro delat, samo zatirajo in ponižujejo. Najhujša je pa nova direktorica. Toliko zlobe v eni osebi je težko najti.
Default avatar

grozna hinavščina

Nisem napisala, da je stres vzrok,so pa razmere v službi zagotovo pripomogle k njeni smrti. In moj point je, da so tiste osebe, ki so se najbolj znašale nad njo in so sokrive, da je bila pod takim stresom, zdaj najbolj objokane. Ampak ne iskreno objokane.
Default avatar

ej ti " grozna "

" grozna hinavščina"

zakaj to ne poveš na najbližji Policijski postaji ali Tožilstvu

?
Default avatar

Dolžna si podat ovadbo

napisala si " osebe, ki so se najbolj znašale nad njo "


A ti to resno?