Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek optical express zagreb

optical express zagreb

zdravo, zanima me, ali ze ima kdo izkušnje z optical express iz zagreba in odstranitvijo dioptrije pro njih? malo me zanimajo izkušnje in (ne)uspehi operacij. hvala
čau

…v Mariboru.Iz Opticala je tja v decembru prišel dr.Dražen Grgić.Zelo vredu.4krat sem dobila kapljice v oči, nato mi je pregledal oči in mi svetoval, kateri dve operaciji bi prišli v poštev.
Cena je od 1700 – 2200 evrov, odvisno za katero operacijo bi se odločila.
Ker je cena visoka, se zdaj nekako odločam za Bilić vision.Sem jih že kontaktirala.Tam je operacija možna na 12 obrokov.mislim, da bom šla v maju.Prav nič se ne bojim.Imajo izkušnje, itak je vse lasersko.

Operacije so pa itak različne.Popolnoma odvisno, kakšno oko imaš….

Decembra me je operiral Dražen Grgič. Ja, cena je bila 2200, ampak treba je primerjat s primerljvim, torej metodo. V tej ceni je vštetih še 5 pooperativnih pregledov v roku pol leta. Ni mi žal, vid odličen. Zvečer malo utrujene oči, ampak pravijo, da traja do pol leta, da se normalizira. Ampak to je malenkost v primerjavi s prej.

ja, seveda je razlika v cenah metod, najdrazja pri njih je tudi dalec najkvalitetnejsa..
kako pa imate kaj izkusnje s prijaznostjo? koliko sem jaz kontaktirala z njimi niso ravno posebej prijazni..

Ko sem bila jaz na pregledu v Mariboru sta me sprejela dr.Dražen Grgić in njegov pomočnik, ki mi je dajal kapljice in 4 pole papirjev za izpolnit (podatki, bolezni, zdravila, naslov…).Oba sta bila zelo zelo prijazna in kotektna.Dr.Dražen grgić mi je celo povedal , da je tu v Mariboru služil vojaški rok leta 86 v vojašnici Toneta Tomšiča in da ima rad Maribor.V glavnem, zelo umirjen in prijazen človek.

New Report

Close