Forum.Over.Net

Starševski čvek

Prst, na katerem nosite prstan, razkriva vašo osebnost

Default avatar

kakšna oseba ste

KAKŠNA OSEBA STE?
Prst, na katerem nosite prstan, razkriva vašo osebnost
Prst ali prsti, na katerih najpogosteje nosite prstane, razkrivajo, kakšna oseba ste.
Palec
Ste odprta, vesela, zabavna in energična oseba, ki uživa v življenju in je vedno pripravljena na nove izkušnje in izzive. Obožujete vse, kar je moderno in vedno sledite trendom, zlasti pri oblačilih. Niste sramežljivi in uživate v središču pozornosti, še posebej, kadar vas drugi pohvalijo.

Kazalec
Zelo ste samozavestni in odgovorni. Odlično se znajdete v vlogi vodje in radi vodite druge ljudi. Marsikomu se lahko zdite trdna in hladna oseba, toda pod to "jekleno“ površino se skriva vaša nežna in sočutna narava, ki uživa v lepih stvareh, zaradi česar ste tudi velik estet.

Sredinec
Ljudje, ki nosijo prstan na sredincu, nočejo odrasti ter so pogosto sebični in trmasti. Kljub temu so iskreni in skrbni, predvsem do družine in prijateljev. Ker ste po duši večni otrok, lahko ob živce spravljate vaše bližnje, hkrati pa ste zato očarljivo nagajivi.

Prstanec
Na prstancu se nosi poročni prsti, toda če prstan radi nosite na tem prstu, pomeni, da ste občutljiva in romantična oseba. Ljubezen je za vas smisel življenja in goreče upate, da najdete ljubezen svojega življenja, ki bo ogrela vaše srce in mu prisegla večno zvestobo.

Mezinec
Nežna, skromna in natančna oseba ste. Lahko bi rekli, da ste perfekcionist, saj pozornost posvečate podrobnostim in ne marate napak pri svojem delu. Ljudje, ki nosijo prstan na mezincu so pogostokrat deloholiki, toda pri tem jih ne vodijo ambicije, temveč notranje zadovoljstvo in priznanje s strani drugih ljudi.

Več prstov
Ljudje, ki nosijo prstan na štirih ali celo petih prstih, so nesamozavestni, svojo nesigurnost pa želijo skriti za nekoliko neokusnim videzom. Ti ljudje tudi večno iščejo ljubezen in obožujejo razkošne stvari, toda te ne morejo nadomestiti prijateljev in ljubezni.

Ne nosite prstanov
Tisti, ki ne nosite prstanov, želite živeti preprosto življenje brez nepotrebnih in odvečnih okraskov. Ste iskreni, zanesljivi, miroljubni, pametni, delovni in vedno pripravljeni na nove stvari. Radi se umaknete iz množice in se izognete nasprotjem in konfliktom, kadar je to le mogoče.
Default avatar

drži

Drži.
Ne nosim prstanov.
Default avatar

press off

pol bi človek moral na vse prste natlačit prstane ali pa potem spet nič, pa bi bila mešanica glih taprava, ne pa popredalčkana kot verjamete vsem ostalim predalčkom, ki jih rumene strani napišejo.
Default avatar

antilopa

kakšna oseba ste je napisal/a:
Slučajno so uganili - ne nosim prstanov.
Default avatar

wd40

Zame velja, vsaj kot se vidim.
Default avatar

KBKBK

Lahko pa imaš samo drobne prste in večina prstanov (bižuterije) paše samo na sredinec......