Starševski čvek

Zakaj grdi tipi mislijo, da bodo dobili najlepšo punco??

Default avatar
Sorry sam če si grd pač ne moreš pričakovati, da boš dobil lepotico. Opažam, pa da vse več grdih zamaščenih tipov, ki nimajo niti kančka samokritike in mislijo, in pričakujejo da si zaslužijo najlepša dekleta!? A mislite, da smo ženske tako neumne?? Morate nekaj pokazati, da žensko prepričate, morate izgledati normalno in mora vas biti nekaj v hlačah. Debeluhi z majhnimi odpadete...
Default avatar
Zavaljeni egoisti je napisal/a:
Meni je smešno, ko mi debel tip reče, da on hoče pa vitko.
To se mi je že večkrat zgodilo. Sem na par spoznavnih portalih in res imam par kg preveč. Ampak največji hec je, da se v mojo težo vpiknejo ravno debeli moški in me žalijo in razlagajo, da oni hočejo pa vitko :).
Default avatar
Najlepša dekleta so močno precenjena...
Ni je bolj trajne stvari, kot so začasne rešitve.
Default avatar
Za šankom taki za vsako pravijo, da je grda, čeprav so sami zavaljeni pleškoti.
Default avatar
...in mislijo, da nimajo ženske, ker nimajo audija. Resnica je, da so grdi.
Default avatar
zera je napisal/a:
Samo to pa res. Ne bom rekla, da so grdi. So pa očitno taki nezanimivi, duhovni revni, nerazgledani, brez zanimanj, brez hobijev in ves čas razlagajo kako pokvarjene smo ženske, ker padamo samo na tipe z dragimi avti. Da oni so pa samski, ker imajo nizko plačo in slab avto.
To, da so revni v glavi pa jim ne kapne.
Default avatar
samo to pa res je napisal/a:
Bogate ženske v glavi? Te pa lahko na prste ene roke prešteješ :)), zagotovo pa ni nobene na MON-u.:))
Default avatar
joj joj je napisal/a:
Kaj pa ti delaš na MONu? Ne vseh po sebi sodit :).
Default avatar
Meni pa ni jasno, kako so lahko punce, ki se po nekih trenutnih merilih sodobne družbe vsaj približajo idealom, tako plehke. Seveda niso tisti debelušni fantje, ki zaradi zunanjega videza bolj cenijo neko dekle in praktično zanemarijo njeno osebnost, nič boljši. Daj mi povej avtorica, a si ti dobra kot človek, ali si dobra samo zaradi tvojega izgleda? Meniš da je tvoj izgled definicija tebe?

Res je, da ne vidiš kdo to piše in si lahko predstavljaš eno zavaljeno in neurejeno žensko, ki povrhu še nima sreče z izgledom svojega obraza. Če ti je to tolažba, se kar tolaži. Lahko si me predstavljaš tudi tako, ker tudi če bi jaz taka bila, ne bi bila zato nič slabši človek.

Velikokrat sem deležna komentarjev v smislu, da moj fant ni dovolj dober zame, saj bi si pa ja lahko našla lepšega. Pa v bistvu sploh ni nesrečnega izgleda, še celo zelo prijetnega izgleda je, ima pa pač 20 kg preveč in je le par cm višji od mene. Ampak koliko ljudi mojo izbiro tretira kot neoptimalno, in to zgolj zaradi tega, ker sem podedovala drugačne gene od njega in zato, ker se aktivni življenjski slog na meni drugače vidi kot na njem. S tem da je on najboljši človek, kar sem jih kdajkoli spoznala, vendar to sploh ni pomembno ne?

Upam da najdeš svojega manekena in da boš lahko srečna zgolj zaradi zunanjega izgleda. Pa saj je vse ostalo nepomembno. Res dobra popotnica za življenjskega partnerja, ni kaj.
Default avatar
... ker nimajo šans, da bi svojemu partnerju lahko rekli: "noseča sva" ☺
to je samo za "lepe" hantke ☺
Default avatar
Ko se malo ozreš naokoli pogosto vidiš "grde" tipe z zelo dobrimi, hudimi ženskami. Očitno le je nekaj na tem
Default avatar
deal breaker je napisal/a:
Ne vem, če si dejansko zadela poanto in razumela uvodni prispevek. Gre za to, da se manj privlačni tipi že apriori zmrdujejo nad manj privlačnimi ženskami in si domišljajo, da so zanje dovolj dobre izključno vitke lepotice.
Za avtorico pa ni jasno, ali je sama lepa in jo obletavajo takšni tipi, ali je tudi ona povprečna in jo ti tipi odpikajo kot preslabo zanje (no, v tem primeru bi rekla, da še sama sreča). Sem pa tudi jaz ugotovila, da za tipe, ki se pasejo po raznih spoznavnih portalih, res ni nobena dovolj dobra, ker si očitno domišljajo, da vedno lahko dobijo boljšo, lepšo - ko je pa ja takšna izbira. Seveda v resnici ni, ampak oni vidijo na portalu sto žensk, nočejo pa se zavedati, da je hkrati z njimi na portalih tudi tisoč moških. V njihovem svetu so oni sami s temi stotimi ženskami. Tako nekako.
Default avatar
So pač butasti, to je samo njihov problem.
Default avatar
PUMA je napisal/a:
Najbrž so grdi in bogati, a ne. Nisem še videla grdega reveža z lepotico.
Default avatar
ravno zaradi takšnih moških, se je prijelo prepričanje,da so vse lepe ženske neumne. Eni mislijo, da je dovolj,da si nekaj močno želijo in bodo to tudi dobili, brez da bi kaj naredili na sebi.

Resnica je, da je kompatibilnost med partnerjema bolj zapletena kot zgleda na prvi pogled.
Resnično lepa in pametna ne bo nikoli z moškim, ki je samo lep ali samo pameten. Popustila bo morda nekoliko pri izgledu moškega, a nikoli ne bo z izredno neprivlačnim moškim.
Podobno velja za moške.

V resnici je ogromno parov, kjer sta oba, moški in ženska zelo dobrega videza in tudi drugače po pameti na podobnem, recimo da visokem nivoju.

Pari, pri katerih že na prvi pogled opaziš neko neujemanje, pa ponavadi tudi so nastali s takšnim neujemanjem.

Pameten in privlačen bo lahko imel takšno žensko kot bo hotel.
Neprivlačen, pameten moški, bo lahko dobil privlačno neumno žensko ali neprivlačno in neumno,a je to redkost.
Privlačen in neumen bo lahko imel nemno in grdo
neumno in lepo,
pametno in neprivlačno

Neprivlačen in neumen ne bo nikoli dobil lepe ženske.Če je vsaj eno od dveh možnosti ali lep ali pameten, je zanj realno sanjati,da bo imel lepo žensko. In jo tudi lahko ima.
Default avatar
Denar je napisal/a:
NE?
Jaz sem že videl lepotice, ki so bile revne, torej reveži. Večina jih ni bila z bogataši.
Default avatar
Sploh se ne gre za denar. Ubistvu je vse skupaj pragmatično. Lepi tipi in lepe ženske imajo polno izkušenj z lepotci iz nasprotnih polov. In podzavestno vedo da jim bo lep moški slej kot prej pobegnil, prav tako kot lepa ženska. Zato če hočejo dolgotrajno zvezo lepo izberejo nekaj povprečnega in so srečne/srečni. To je bilo že večkrat dokazano. Seveda nerad uporabljam izraze lep,grd, povprečen, ampak to je zgolj za ilustracijo
Default avatar
98% zensk(30+) gleda v obseg denarnice in trebuha,to so dejstva!
Default avatar
Vzhodniblok je napisal/a:
A to bo to, premlada sem :)
Default avatar
ne vem, če si zadela poanto je napisal/a:
avtorica piše: "Morate nekaj pokazati, da žensko prepričate, morate izgledati normalno in mora vas biti nekaj v hlačah. Debeluhi z majhnimi odpadete..." Jaz pač razumem v tem, da je ona lepa in zanjo debeluhi odpadejo...
Zakaj katerikoli tip misli, da bo dobil najlepšo punco? Zakaj naj bi bilo zdi moteče samo pri debelih?