Forum.Over.Net

Starševski čvek

Moji je ne prenesejo

Default avatar

veliki met

Včeraj je bila tema o eni zelo izobraženi punci, ki hodi z avtomehanikom. Pri meni pa je tako, da imam jaz doktorat, že dve leti pa sem v zvezi s frizerko. Problem je v tem, da je moji starši (predvsem oče) ne prenesejo. Nočejo imeti nobenih stikov. Srečali smo se trikrat, od tega enkrat na enem pogrebu. Za njih je nesprejemljivo, da hodim z neizobraženo žensko, čeprav je zelo lepa in prijazna. Midva se imava super. To da ni razgledana, da jo zanima bolj moda, potovanja in uživancija me ne moti, ker si lahko vse privoščiva. "Težke teme" pa lahko obdelujem tudi s svojo družbo.
Kaj naj naredim, da bodo moji spoznali, da je v redu bitje?
Default avatar

brklc

veliki met je napisal/a:
Osamosvoji se. Ekonomsko, čustveno, razumsko.
Default avatar

antilopa

Mislila sem nekaj napisati, pa se bom raje zadržala....Tvoji starši z razlogom nasprotujejo tej vezi, verjemi.
Default avatar

kako ti rata

dej povej po pravici, kako se obnašaš v družbi, ko imaš neumno punco zraven. preslišiš njene neumnosti, se strinjaš z njo, jo zabiješ nazaj?
Default avatar

antilopa

Če se moški z doktoratom odloči za precej manj izobraženo (in razgledano) žensko, se meni zdi njegov doktorat vprašljiv.
Default avatar

brklc

antilopa je napisal/a:
Njegovi starši z razlogom nasprotujejo vsaki njegovi vezi. verjemi.
Default avatar

hecno tole

Če ima nekdo doktorat, še ne pomeni, da je inteligenten in če je nekdo "samo" frizer/ka, še ne pomeni, da je butast.......
Default avatar

Robi...

antilopa je napisal/a:
Zakaj pa to ?
Default avatar

verjemi

Verjemi!
Če jo imaš res rad ni nobenih ovir! Zakaj je delo frizerja manj vredno???
Kaj tvojim staršem ni jasno?
Ce bo zate le lepa in prijazna...Iskreno imeti rad nekoga,..
Zelim vama, da premagata vse ovire in tudi oče bo dojel,da sta za skupaj!!
Pozitivno naprej!!
Default avatar

antilopa

hecno tole je napisal/a:
Se strinjam, zato se čudim, da on poudarja svoj doktorat. Po eni strani se šopiri, ker ima doktorat, po drugi strani pa mu zadošča, da je ženska lepa in da jo zanima moda ter uživancija.
Default avatar

melinda a.

ma dajte no, ena ima v službi preveč cajta.:)
Default avatar

enata

Zame so takšni kot so tvoji starši navadni primitivci. Ni vse v izobrazbi, in to da imaš ti tisti dr. ne pomeni, da si kaj bolj razgledan, pameten ali karkoli že .... kot tvoja partnerka, ki je po tvoje "samo" frizerka.

"Dost mam tega doktorskega enoumja".

Ne vem, kdo je to rekel, ima pa 100 % prav. :)

p.s.
pa danes ima že vsak drugi magisterij, vsak tretji pa doktorat. :)
Default avatar

verjemi

Zakaj ste vsi tako brihtni in negativni??? Nikomur ne privoščite nič dobrega? Samo lajanje po vseh temah,..nimate drugega dela????
Default avatar

hreaqaq

Jih boš že razumel čez leta, skoraj sem 100 %. Ne podcenjem tvoje ženske, ampak menim pa, da je med vama velik prepad, ki sigurno ni samo intelektualni.
Default avatar

antilopa

Robi... je napisal/a:
Ker so izobraženi, razgledani in inteligentni ljudje radi v družbi ljudi, od katerih se lahko še kaj naučijo. Lepota ni dovolj. Jo bo dal v vitrino in opazoval? :)) Sicer pa mene ni zmotil tisti zapis, da je frizerka, ker je vsak poklic spoštovanja vreden. Zmotil me je del, v katerem je zapisal, da jo zanima moda in uživancija ter da punca ni za "težke teme".
Default avatar

rssa

Z doktoratom si lahko, če nisi poslovno iznajdljiv, tudi zadnjico obrišeš, frizerka bo pa vedno imela dovolj debelo denarnico, tako da ne vidim težav v tej zvezi.
Default avatar

verjemi

Fotr ti je sam fouš:-)
Default avatar

Paco Moralles

antilopa je napisal/a:
Meni je vprašljiv tvoj komentar!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar

antilopa

rssa je napisal/a:
Samo zelo sposobna frizerka bo imela debelo denarnico, ostale životarijo, nekatere pa delajo na črno.
Default avatar

opalla

antilopa je napisal/a:
Česar pa zaljubljen tip ne bi zapisal, ker ne bi (še) zaznal. Vedeti, da je objekt tvojega poželenja butast in tebi nedorasel, je značilnost konca zaljubljenosti in začetka realnosti. Tip, ki bi se tega zavedal, bi bil z bejbo kvečjemu zaradi seksa in je nikakor ne bi predstavljal staršem.:)) Noben moški se ne poroči in se dolgotrajno veže z žensko, za katero meni, da je sicer lepa, ampak bedasta. Pač provokacija ene babe, ki nima kaj počet, pa je našla kost za obirat.