Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
živjo
zanima me, če moram dat svoje dovoljenje, da teta rihta namesto mene
vse kar se tiče okoli dedovanja
ali je dovolj, da napišem, brez da je overovljen
Omejenec se zaveda svojih omejitev in bi rad pooblastil nekoga da mu uredi to, kar sam ni sposoben.
Ja, to sem ugotovila. Ampak kaj naj bi ji/mu teta uredila in glede čigavega dedovanja? Dedovanje po teti ali dedovanje po avtorju ali celo po nekom tretjem? Naj bi napisala oporoko ali kaj tretjega? Naj avtor pooblasti še nekoga drugega, da spiše post v njegovem imenu, po moje bo to najboljše.
Kdo bi rad dedoval od koga? In kaj je teta tema dvema?
me ne bi noben rad dedoval, noooooo... gre za dediščino ki bo itak sama po sebi ko pride do smrti. teta bi zrihtala glede dediščine namest mene, sam ne vem če je treba overovit vse skup.
Kdo bi rad dedoval od koga? In kaj je teta tema dvema?
me ne bi noben rad dedoval, noooooo... gre za dediščino ki bo itak sama po sebi ko pride do smrti. teta bi zrihtala glede dediščine namest mene, sam ne vem če je treba overovit vse skup.
Kerima dvema kwa je teta?
upam da sem boljš razložu.
)))))))))))))))))))
Džizs krajst, no. hahahahahahahahahahahahahaha
Ne več, prosim, ne morem več....... Moja služba je na kocki.... milost, prosim.....