Forum.Over.Net

Starševski čvek

Popolna postava

Default avatar

Emšo

Zdravo!
Zanima me, če se je katera vključila v tisti 90 dnevni program Popolna postava od Geršiča, ki veliko piše tudi na siol.net? Nekaj moram naredit na sebi, ampak sama od sebe ne bom. Za fitnes in organizirane vadbe nimam ne časa ne denarja ne volje. Rada bi en program, ki bi ga delala doma, za osebnega trenerja nimam denarja... tale "popolna postava je cenovno ugodnejša kot karkoli drugega, ampak kar ne vem, zakaj mu ne zaupam... ne rabim niti ne vem koliko hujšat, bolj gre za oblikovanje postave..... a lahko katera pove, a zadeva deluje? In kako deluje? Dobiš program vaj glede na cilje, ki jih želiš doseči in potem tudi dejansko to dosežeš, če se tega držiš, ali???
Namreč on reklamira, da ti napiše "oseben program treninga", potem ko ti vneseš določene parametre (starost, kile, koliko cm bi rad zmanjšal obseg itd...)... ampak vse bolj se mi zdi, da ne naredi drugega, kot da on to vnese v računalnik, ki pljune ven potem "oseben" program treninga... brez da te pozna, da pozna tvoj življenjski stil, morebitne zdravstvene omejitve??? Ne vem... bom hvaležna za kake izkušnje.
Hvala in lepo popoldne želim.
Default avatar

t25

iz partisa si potegni t25 in delaj vaje. je zastonj! Veliko uspeha!!
Default avatar

hja

Dejstvo je, da je našel dobro tržno nišo, toda kolikor ga spremljam, ima zelo dobre nasvete, ima tudi dober program. Pa še kljub temu, da sem mu napisala, da žal nimam denarja za njegov program, pa, da nimam idej kaj jesti, mi je prijazno odgovoril, da bodo tudi javno drug teden recepti na vrsti. No, nekaj jih je že.
Če bi imela denar bi verjetno kupila, vsaj jaz. Je pa dejstvo, dokler sama ne začneš,( jaz sem že) dokler ti ne naredi klik v glavi, ti niti vse napisano od Geršiča ne bo pomagalo. DELAT - telovadit, zdravo jest moraš sam.
Ti je t25 dobro svetovala. Jaz delam vaje po tem, in verjemi, da če delaš kakršnekoli vaje se pozna.
Drugače pa, tudi, če ti on točno naredi program, itak, da računalniški, tudi v fitnesu naredijo takšnega, pa, če delaš po tem, verjemi, da se pozna.
Aja, pa še to. Poskusi, kupi in delaj po njegovem programu, če boš res delala in ne bo rezultatov ti vrne denar. In kar oglašuje, tega se verjetno drži. Ker se zaveda, da se vsakemu, če dela po programu pozna, če pa ne dela, ga je sram zahtevati denar nazaj.:)
Default avatar

fd'sdf

Ne nori, na YouTubu je teh vadb kot solate. Pa zastonj. Za tista dva tedna, kolikor boš vztrajala, bo okej. :)))
Default avatar

zguba časa

Ko reče nekdo, da nima časa za fitnes, vadbe...oprosti, ne boš shujšala. Nimaš volje. To pa je glavno! Poznam take kot si ti.
Default avatar

Riba

Jaz pri njemu nisem nič kupovala. Na svoji spletni strani pa ima en kup odličnih brezplačnih nasvetov glede prehrane in telovadbe. Marsičesa se držim :-) In tako kot so ti že zgoraj napisali. Za lepo postavo je treba garati. To terja precej časa in malo manj odrekanja. Rezultat je pa prijeten.
Default avatar

igor13

sicer za drugne ne bom trdil, zase pa lahko trdim, da imam zelo premalo podatkovo tebi in iz napisanega, ne zmorme razbrat, kaj želiš sploh? tibi rada malo popravila telo. kaj točno? kako bi rada da zgleda. če nimaš špeha, je uredu. si kakšna si. zelo veliko se na hitro ne da naredit.
nimaš časa praviš. ja kok pa ga imaš? 2 h na dan? z povprečnim vložkom ne moreš pričakovat nadpovprečnih rezultatov. jaz bi delal tako.
pon. pohod z rukzakom 2h z 10 kilami.
tor. doma dviguj uteži. teza tebi primerna., sklece, trebušnjake, poskoke itd.
sre. tečet, počasi daleč, spet isto, neke poskoke, sklece, trebušnjake, vesa v zgibi- će zmoreš.
čet. fartlek. malo šprint malo počasni tek. ponoviš nekikrat. najlazje na progi. en krog hitro 400m. pa dva počasi. npr. 3x
pet. spet uteži in rahli tek.
sobota dolgi sprehod
nedelja fraj logično. ogrevanje 20 minut orng. potme svoje oddelaš in ohlajanje v bajti, ker je zunaj mraz. pa si kul.
Default avatar

KODROLASKA 2

igor13 je napisal/a:
Ne vem, če bi bila sposobna takega treninga kot ga svetuješ, ne bi potrebovala sprememb, a ne? Za žensko neke uteži niso smiselne, vaje z lastno težo + aerobne so več kot dovolj za lep izgled.
Default avatar

Postavna

Jst sm to probala in moram reci, da sem zadovoljna z uspehom z mojimi 84 kg sem prisla do 64 kg in sem 100% zadovoljna. Je vcasih tezko in bi kar vse pustil ampak kjer je volja tam je pot. Tko da kdorkol proba mu zelim velik srece in seveda volje. Na koncu boste ble itak zlo zadovoljne.
Default avatar

črna_vrtnica_neprij

previdno je napisal/a:
No ne pretiravaj. Pri teh vajah spredaj dela ena posebno prilagojene vaje za "tiste direktno iz kavča" oz. za precej premočne. S to vajo se dejansko da zelo lepo oblikovati postavo in pridobiti kondicijo. Le pretiravati ni treba. Delaš po programu, poslušaš sebe in ko ne gre delaš po prilagojeni vaji.
Na FB imaš eno, ki je s temi vajami Fokus in t25 drastično shujšala - seveda tudi s prehrano in je sedaj pridobila licenco osebnega trenerja.
Default avatar

ena zadnjič tukaj

Ena gospa je zadnjič tukaj iskala sotrpinko, da bi skupaj hujšali, ker ji sami ne bo uspelo. Nekaj se ji jih je oglasilo, da mora najprej pospraviti v glavi, začeti sama, ker če se vedno samo na druge zanašaš ... Vse je nesramno zavrnila. Javilo se ji je par žensk iz njenega kraja, napisala je, da bo pustila naslov. A misliš, da ga je? Ne, ni ga.

Da začneš, rabiš točno 0,0 evra. Jesti moraš tako ali tako, kajne. Pač za začetek jej manj. Jej vse, kar imaš rada, ampak manjše porcije. Edino, kar je res dobro omejiti, so pač nezdravi prigrizki in sladkarije. Vse te stvari so iz najbolj poceni in slabih sestavin, kar si jih lahko zamisliš. In pojdi vsak dan vsaj za pol ure na energičen sprehod, da se prepotiš. Evo, ne rabiš niti evra za tole, kar sem ti napisala.
Ko se bodo pokazali prvi uspehi, te bo kar samo gnalo naprej. Ampak ti že vnaprej iščeš izgovore, zakaj ne bi začela ...
Ne vem, koliko stane omenjeni gospod, ampak fitnes karte so že od 35 evrov na mesec naprej.

Vaje z utežmi so še kako smiselne tudi za žensko. Z lastno težo je seveda tudi super, ampak je za določene sklope pač premalo.