Forum.Over.Net

Starševski čvek

Misli si da je Kim Kardashian

Default avatar

domšljava kolegica

S kolegico se peljeva v trgovino in mi prične razlagat če vem kdo je Kim Kardashian in Kardashian klan. No takrat sem za njih slišala prvič , na to sem jih še jaz pričela gledat na kanalu E. No nazadnje ko se srečava pa mi prične razlagat kako ji je podobna (daleč od tega). Ko se peljeva v avtu ima isti stil vožnje kot ona-kateri gledate oddaje veste kaj mislim-gibe mimiko obnašanja v avtu, obrazno mimiko, non stop gleda v ogledala kot Kim če ji sledijo paparaci.....v glavnem bolano. Šli sva včeraj na bazen in ko si je sušila lase sem poslušala samo o tem da ima identične lase kot Kim in da je tako lepa kot ona in da ji je podobna itd itd......stara je 30 let, vezana, kako ima doma s partnerjem ne vem, ne zdi se mi pa normalno da se je kot otrok vživela v njeno vlogo in jo želi oponašati...ima naštudirane vse njene gibe!
Default avatar

kity-ka

moja najstniška hči včasih pogleda to Kim. Meni mi ni všeč.
Tvoja kolegica pa glede na leta, je zdej v eni fazi, ko si je našla en nadomestek za nekaj kar ji po njeno manjka ;)
Default avatar

če ne bi v okolici

domšljava kolegica je napisal/a:
opazovala podobnega obnašanja, ti ne bi verjela, ko pa gledam eno mlado mamico, pa se mi nehote pojavi vprašanje, kako bo z njenim otrokom. Ta ženska je na mentalnem nivoju 14 letnice.
Default avatar

jaomajka

če pa je bil včeraj pust ;)

danes bo spet tvoja stara kolegica
Default avatar

nenormalno

Da pri takšnih letih nima svojega življenja. razumem da pogleda oddajo,nič takšnega, tudi to ni greh da ji je všeč in jo redno spremlja. Ampak da se gre pri takšnih letih podoživet v njeno vlogo in v tej vlogi dnevno "nastopa" je pa absurd. To je alarm za skrb, ti jo vzameš z rezervo ker je pač tvoja kolegica, le kaj si o njej misli ostala okolica v kateri se giblje....
Default avatar

plehkost

domšljava kolegica je napisal/a:
U pišuka, kako mora biti plehka, da si je izbrala tako plehko žensko....
Default avatar

postavi jo na realna tla

in to čim prej če ne ji bo " ta svet" postal tako všeč da ne bo več mogla iz te vloge.
Default avatar

lažje živi

Joj, kolk lažje živijo take, zakaj bi jih sekirala.
Jaz je ne bi mogla. Naj pa misli, da je nekdo, če to ji to pomaga!
Default avatar

zakaj plehka

plehkost je napisal/a:
no dobro če bi si jaz izbrala bi namesto nje izbrala Khloe....tudi jaz ji redno spremljam prav luštni so pa imam 38 let. Ampak ti pišeš nekaj na pamet...zakaj Kim plehka?....vzvišeno nesramna je njena najstarejša sestra!
Default avatar

cccccc

lažje živi je napisal/a:
In kako bi ji lahko to pomagalo. to ji na dolgi rok samo škodi saj njena domišljavost in življenje v iluziji lahko prinese resne posledice na zdravje, takšni ljudje kaj kmalu ne ločijo več iluzije in realnosti. postanejo sanjavi, čudaški, odmakjeni se izolirajo od ostalih, in so jim v posmeh! tri klofute ji dat da se prebudi iz sanjarjenja.
Default avatar

zanimivo

A na računu ima tudi znesek kot Kim? Če ja bi te prosila za njeno telefonsko, da še mene nauči špilat nekoga drugega :)
Default avatar

vem kako je to

Jaz sem bila pred 5 leti obsedena z Razočaranimi gospodinjami. Bila sem doma, pregledala vse sezone in sem bila glas Mary Alice kadar sem se kam peljala in vsakega pogovora napletla takšno zgodbo, dokler nisem sama sebe v glavi ustavila. Ampak tega nisem razlagala nikomur.
Default avatar

kimica

a potem tudi po vsakem telefonskem pogovoru reče sogovorniku Ljubim te ?
Default avatar

plehkost

zakaj plehka je napisal/a:
Lej meni je vsa zadeva s temi šovi pač plehka. Kim pa njena rit.. pa komu je to sploh všeč? Pa obsedenost same s seboj.... ja če to ni plehkost, potem pa res ne vem kaj je. Pa tisti make up... jest tega nikoli ne gledam, niti enkrat nisem pogledala,... res pa je, da po novicah stalno pišejo o tem in povsod je ona... in njena grda r*it....
Default avatar

bipapogledala

Na katerem programu gledate ta šov? Za ponudnika imamo T2.
Default avatar

je pa hecno

jaz jih imam nekaj čez 20, tu pa 40 letnice kažejo navdušenje nad kardashianovimi. Že za 20+ je to totalna bedarija, intimno razvrednotenje, nazadovanje, sprevrženost, čudenje, da lahko kaj takega uspe, celo na račun tega razgoličenja obogati... 20 let starejše, ki bi morale imeti še višje kriterije, pa opisujete to familijo kot prav luštno.
Default avatar

Kardashianovi so zakon

Kanal E! .....imaš ga na T2 po novem so tudi na kanalu Brio med tednom okoli pol petih, ampak tam je starejša sezona. Res ti predlagam da gledaš od 1 sezone...te bo kap ko boš videla kako so obogateli in kako plastični so postali do teh zadnjih sezon. So pa res špica.....jaz sem pogledala vse.....
Default avatar

bipapogledala

Hvala, tko voli nek izvoli :).
Default avatar

hecna si ti

je pa hecno je napisal/a:
nisem vedela da je kakšna starostna omejitev...potem takem ne smejo 30+ gledati Bara, Big brotherja, Gostilna išče šefa?....saj je vse isto poneumljanje. Ti pa si cvetka, se ti vidi da si mlada in da imaš spektar kot fijakarski konj.