Starševski čvek

To je pa že blizu nas

Sorodne vsebine:
Default avatar
Dre*k, pa ravno včeraj sem brala Janeza Valkarda Valvazorja (Slava Vojvodine Kranjske, 4 knjiga) o turških vpadih v Slovenijo (Bosna je bila Turčija), kako so odganjali na tisoče sužnjev v Turčijo. Dojenčke nabadali na sulice, ženske posiljevali, morili ali odgnali v suženjstvo .... na kole natikali glave in jih nosili kazat sultanu ali banu, jih imeli namesto zastave na sprevodu (na kolih ali sulicah) in na koncu so jih lahko celo odkupili... pa to v Sloveniji. 400 let je od tega, pa to niti ni tako dolga doba in sedaj spet začenjajo.... grozljivo.
Že brati tako zgodovino je grozljivo.

Sem so hodili samo ropat in plenit in krast in pobijat in požigat.
Default avatar
Najebal so ga v Sloveniji. Tu skrajneži ne bodo umrli kot mučeniki, na slamco bodo zmiksano svinino&vodo pili do zadnjega diha. Želeli si dodo umreti.

Bosna je že tradicionalno muslimanska.
Default avatar
grozljivo je napisal/a:

Približno 1/3 prebivalstva je bila takrat pobita ali odgnana v suženjstvo.
Danes to pomeni, da bi nas po enem takšnem obdobju "turških vpadov" ostalo le še 1,3 milijona. Če pa odšteješ še priseljence, ki bi v primeru takšnih napadov se ali pridružili k svojim ali pa se odselili (ker itak jim Slovenija ne predstavlja domovino) pa bi nas ostalo le še milijon ...
Default avatar
samo milijon nas je je napisal/a:
Pa smo kdaj dobili odškodnino? Koliko?
Default avatar
IS je navadna kriminalna drhal, ki jo je treba iztrebit, saj so grožnja vsem. Na spodnjem linku si lahko ogledate film, kako so živega zažgali jordanskega pilota. Film je včeraj deloval, danes vidim, da je potrebno potrditi svojo starost, zato ne vem, če še dela. Nisem probala, ker nimam želje, da vidim to še enkrat.

http://www.loudmotor.com/isis-burned-jo ... ncensored/
Default avatar
Hnejga je napisal/a:


Gledam tole kletko, v kateri so zažgali pilota.

Lepo je narejena, so se potrudili z izdelavo. Me je groza ko pomislim, da jo verjetno niso naredili le za 1x