Starševski čvek

volvo servis audi in bmw

Default avatar
Zakaj pravijo, da so za volvo deli dragi pa dragi servisi.
Mislim, saj je pooblaščeni servis za audije, pa bmw isto drag, zakaj je volvo nekaj ekstra.
Default avatar
Uradni so itak vsi dragi...volvotov pac ni prodanih veliko novih in posledicno malo kopij...se pravi marsikaj je treba kupit original to je pa precej drazje...poleg tega kvaliteta ni nivoju konkurentov...govorim o letnikih okroh 2000...pri novejsih je itak vse drago
Default avatar
Kdo to pravi .... pri nas je en od avtov ravno Volvo, pa so cisto primerljivi stroski servisov in rezervnih delov.
Default avatar
volvov je manj, težava pa je tudi uvoznik, saj naj bi volve uvažal vsak zase, saj generalnega uvoznika ni. Razen če jih (po novem) ne uvaža primorski avtocenter.
__________________________________________________
Default avatar
ker je volvo pri nas exotika. ker ga nihče ne želi. vsak ki ima denar za bmw ali audi bo kupil audi. logično. ker drži ceno, ker je to pri nas pod alpami pač statusni simbol. servis za bmw in audi je veliko boljši kot servis za volvo. žal pač tako je. volvo so dobri avti, ampak imajo dolečene rešitve, ki pač niso za naše življenje primerne, ker smo 100 let za švico. preprosto. mi živimo popolnoma drugače. kot bi gledal nas in neko vasico južnjaško, ko nimajo niti elektrike prav. to je isto. za njih je tudi 30 let star mercedes odlično. pri nas pa tak tak. bolj ko greš na sever, bolj je red. pri nas tudi nima smisla kupovat ferrari in lamborghini, ker nimaš dobrega servisa. za porsche pa imaš recimo. kupi to kar ti bo olajšalo življenje. ne delat proti toku. če imaš denar za enega od vsete trojice si kupi. ne razmišljaj veliko.
Default avatar
whitecow je napisal/a:
A ni generalni uvoznik VCAG?
Default avatar
Barca je napisal/a:
ja očitno je. te firme ne poznam, tudi vidim da je na novo nastala in da je iz tujine. vem da sta bla včasih močna AC Lekše in pa Summit sam je blo kot je blo

KMAG poznam in vem da ma cel kup firm pod sabo (od jeepa, ssangyonga naprej)
__________________________________________________
Default avatar
a se neoriginalni deli za volvo ne dobijo, gotovo, da se, če greš v neko avto trgovino pa, da je ceneje kot original.
Default avatar
Ne, ne dobijo se.
Default avatar
a potem je vse original, tudi, če kupiš v neki navadni trgovini z avtodeli, naročijo original tam, cena pa ni nič nižja.
Ker enkrat sem videl, da je en v neki avto trgovini kupoval dele za volvo, pa ne vem ali so bile originalne ali neoriginal.
Default avatar
Pa dobr...dobijo se klasicni potrosni deli...za bavarca dobis kopij kokr ces in kar ces...zaromete angel eyes , M odbijace, M volane , razne pumpe, hladilnike , itd...
Default avatar
Prvič, nimam pojma zakaj avtor to sprašuje, ker več kot očitno ne namerava kupit Volva niti kakšnega drugega avta.

Drugič, igor13 je natrosil toliko neumnosti, da sploh ne vem, kje začet. Res sanja se ti ne o avtih. Samo malo poglej naokoli, ko se voziš, pa boš videl, da je Volvov na naših cestah res dosti, še največ ta velikih XC60 in XC90.
Ma ne bi imela bmwja, audija ali mece, pa če mi jih šenkaš s servisi vred. In nisem edina. Ogromno ljudi prezira te znamke, predvsem zaradi večinskih bedakov, ki jih vozijo. Na srečo obstajajo alternative in Volvo je hudičevo dobra.

Tretjič, od nedavnega je nov generalni uvoznik za Volvo. Kaj bo to pomenilo v prihodnje, bo pokazal čas, ampak če avte voziš na pooblaščeni servis, ni nekih hudih razlik med znamkami. Ne razumem, zakaj je treba padat na neke rekla kazala govorance...
Default avatar
Preziranje je posledica nevednosti in klisejev...al pa fovsije...
Default avatar
nova lastnica volva je napisal/a:
Ti si lep dokaz, da bedaki ne vozijo samo teh znamk...
Default avatar
Thorrr je napisal/a:
Zakaj pa? Že leta nimamo pri hiši drugega, kot Volve. Vedno veliki modeli, novi, z bogato dodatno opremo.

Torej, zakaj bi bili folšljivi? Zato, ker so nam všeč neupadljivi, varni, močni, veliki, udobni avti?
Default avatar
Enbera je napisal/a:
In zato je treba druge PREZIRAT? Hmm, zanimivo...
Default avatar
Enbera je napisal/a:
In kaj so drugega sveta trojica?
Aja , mogoce vpadljivi, k jih vozijo cefurji in tisti k ne vozijo nedeljsko...
Default avatar
Deli original so za čisto vse avte dragi ne glede na znamko.
Default avatar
Najbolj pametni so seveda tisti, ki niso imeli nobenega od naštetih znamk. BMW je od naštetih najcenejši za vzdrževanje, sledi Audi, Volvo ima v povprečju 3X dražje rezervne dele. Kdor ne verjame naj pridobi ceno enakega rezervnega dela za primerljiv tip vozila. Npr. primerjaš ceno za sprednji kolesni ležaj pri BMW serije 3, Audiju A4 in Volvom iste kategorije. Presenečeni boste....
Default avatar
nova lastnica volva. sem zelo vesel, da si zelo zadovoljna z vozilom. vidim, da si zelo čustveno navezana nanga. a je automatik? pa za informacijo, zelo dobro se spoznam v avte. ocenila si , da nimam pojma o avtih, ker vas veliko vozi volvote? a sem rekel, da jih je malo? SLO, sploh ni noben trg za vozila. SLO je tako mala, d nima sploh nobenega smisla za naš trg, karkoli izdelovat. še neko posebno izvedbo z kao več opreme je težko pri nas izdelat.

Zato, ker so nam všeč neupadljivi, varni, močni, veliki, udobni avti.
neupadljivi so res.
močni- no ja recimo
veliki- recimo da so
udobni- odvisno

volvo s80 se pri nas lahko primerja edino s AUDI A6. kje pa je še audi a8? pa bmw in mercedes.
nimam nič proti volvotu, niti saabu. ampak volvo ni tolko dober. to da pa nemške avte vozijo čefurji, pa je gluparija. isto kot ste začeli slovnčeki, ki nimate keša oblačit trenerke za povsod, ker ste debeli, leni in razvajeni in ste kao športniki. isto je tuki, ko nimaš dnarja za nemca pa kupiš volvo, da zgleda, d nisi ****** pa imaš kao velik keša pa si kao bolj inteligenten.
če je volvo tako dober, zakaj pa nima oklepnih osebnih vozil in ko vtipkaš v google volvo in bejbe kaj dobiš?? kaj pa ko vtipkaš bmw in bejbe??