Starševski čvek

Zdaj se ve, zakaj so zrežirali Pariz

Default avatar
Tale teroristični napad v Parizu je tako pretirano in očitno zrežiran, da tud otroci v vrtcu temu ne verjamejo več.
Zahodne države so že začele sprejemati sklep, ki govori, da bo treba povečati proračun za nakup orožja za boj proti terorizmu.
Torej namen tega zrežiranega terorističnega scenarija, je bil zgolj in samo eden. Upravičiti povečanje priliva državnega denarja vojaški industriji.
Vojaški lobij je pač močan raja pa naivna in verjame.
Default avatar
Marsikaj zrežirajo, ebolo, ptičjo gripo,.... LOBIJI, LOBIJI....
Default avatar
Ampak res.
Ali se je kdo vprašal, zakaj pa teroristi niso streljali v to množico ljudi, ki zdaj protestira proti terorizmu? A se je kdo vprašal, zakaj teroristi niso streljali v to svetovno smetano, ki s tem protestnim shodom zdaj zganja maškarado po Parizu? Na kupu je bila vsa smetana zahodnih voditeljev z Merklovo na čelu, pa ni noben terorist streljal nanje. Le zakaj teroristi streljajo zmerajsamo na nepomembne in nedolžne ljudi?
Default avatar
Človek se lahko upravičeno vpraša, čemu sploh imamo medije. Očitno samo zato, da nam lažejo, saj so vsi po vrsti v rokah določenih lobijev. Same laži kamor se obrneš.
Le zakaj moramo plačevati javno RTV? A zato, da nam pere možgane in laže v ksiht?
Default avatar
Tudi pri trojčkih 11. je bilo tako. Na spletu je dovolj video posnetkov, ki dokazujejo, da je napad skregan z logiko. Ampak ljudstvo verjame poročilom ...
Default avatar
In glej ga šmenta, kakšno naklučje spet.......
Vsi evropski voditelji so imeli včeraj čas prit na ta shod v Pariz. Noben voditelj včeraj ni bil na službeni poti ali počitnicah. Vsi so prišli v Pariz protestirat.
Verjemite, taki množični shodi se NIKOLI ne morejo zgodit v enem ali dveh dneh. Taki shodi so v naprej skrbno pripravljeni.
Default avatar
Že za izdelavo načrta varovanja varnostne službe rabijo nekaj mesecev, ne samo dva dni. Vse preverit, okoliška stanovannja, okna itd....To je zahteven projekt.
Blefirajo, kako na vseh postajah, letališčih, pomembnih stavbah itd......policaji poostreno in okrepljeno nadzorujejo zaradi teroristov, pol pa vidiš, kako se vsa svetovna smetana sredi ulice na frej drži za roke in vsem na očeh protestira.
Pa to ne moreš verjet kako nas imajo za neumne....
Default avatar
ok, ampak kaj bodo naredili z napadalci?
Default avatar
Ne moreš verjamet je napisal/a:
tudi jaz se čudim temu..zelo..kar prišili so, malo za en popoldan..čudno vse skupaj..
Default avatar
Ne moreš verjamet je napisal/a:
Itak da je zrežirano.Saj vse zrežirajo.Ne vem zakaj se sramotijo,ker že pri napadu na dvojčka so se osramotili.

Najbolj se smejem tem dokumentom.Pri dvojčku so padali iz gorečega aviona,in to nepoškodovani,tule pa mu ej kar iz denarnice dokument ven padel. Hahahahahahahahhahahaha

Tako kot je 11 "teoristov" od 12,ki bi naj umrli v napadu na dvojčka,še vedno živi in zdravi,hodijo v službo,tako se bo tudi tu razvedlo da sta ta dva še živa.
Default avatar
meni to z napadalci vseeno ne gre v glavo. kje dobiš kandidate za to naredit, če veš, da te bodo potem ubili????????

sicer ja, tudi meni je čudno vse skupaj, ampak ta del z napadalci mi ne gre. saj pa ni nihče nor, da gre tako delat in ve, da ne bo plačan, ampak ubit na koncu????????
Default avatar
darja.r je napisal/a:
Saj nista umrla.Aja,mi moramo vedet da sta mrtva.
Default avatar
Mrtva?Saj sta živa. je napisal/a:
pa čakaj, če so pa jih (vse 3) ubili. a da jih niso?
mislim, kako češ veedet take reči? (saj tudi za elvisa nekateri trdijo, da je še živ)
Default avatar
Ne verjamem, da bi dali ubiti civiliste. Ne verjamem, da je zrežirano.
Default avatar
Hudo upam, da vse te poste piše ena oseba, pod različnimi imeni. Ker se kar grozim ob misli, da je že toliko ljudi med nami tako hudo neumnih. Sedaj se pa hitro skrijte, ker prihajajo Remulanci da vas zasužnijo in odpeljejo na Melmek.
Default avatar
Groza je napisal/a:
Se strinjam. A ste eni čist poblazneli ali kaj?
Default avatar
hudo no je napisal/a:


Pokvarjencem, ki se jim gre za odobritev napada na islam, je hudo vseeno za par nedolžnih ljudi. Kolateralne žrtve pač. Vidijo ogromne vojne dobičke, samo to jih žene v nadaljne laži in manipulacije.
Default avatar
Zagotovo so bili krivi chemtrailsi. En dan prej so jih na veliko spuscali nad Parizom. Napadalca sta bila pa poleg tega cepljena proti gripi in ta napad je zagotovo posledica teh cepiv in vseh obveznih v otrostvu.

Lubi boh kaj vse laZi po tem svetu!
Default avatar
EINSTEIN JE REKEL: "Neomejeni sta samo dve stvari, človeška neumnost in vesolje" in potem dodal, "ampak za vesolje nisem čisto prepričan."

Ko berem te komentrje mi je kar slabo. Obnašate se kot 6 let stari frocki, ki se upirajo staršem na vse mogoče načine, samo, da bi uveljavili svoje... v resnici pa pojma nimajo kaj delajo.... Isto kot muslimani. Na vsak način bi radi uveljavili svoj prav ampak kjerkoli na svetu je islam v islamskih državah je štala, razen tam, kjer vlada zahod.

Nedonošenčki..

A ko bo cel svet razbit boste pa končno srečni. Koga boste pa potem kradli in kdo vam bo dajal denar? No, sej potem boste končno spet srečni, ker se bodo začele vojne in kuge, ter s tem totalna lakota.
Default avatar
Zxfghj je napisal/a:
Ja, se strinjam.