Zanima me, kater kruh jeste, ko hujšate oz. zdravo jeste? Logično mi je, da ne belga in verjetno kakšnega temnega ali s semeni, samo me zanima, s katero moko je najboljši kruh za hujšanje?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
brez kruha
PV
ni čist tko
Ni keč v kruhu, ampak v kompletni prehrani... Če se redno in zdravo prehranjuješ, tudi kak kos kruha ne škodi.brez kruha je napisal/a:Noben kruh ni za hujšanje, vsi imajo veliko kalorij in preveč ogljikovih hidratov. Če ješ kruh, ne shujšaš nič.
breda iz ljubljane
jjkk
Ni res. Sam po sebi kruh ni problematičen, problematične so njegove količine ter čas uživanja.brez kruha je napisal/a:Noben kruh ni za hujšanje, vsi imajo veliko kalorij in preveč ogljikovih hidratov. Če ješ kruh, ne shujšaš nič.
da le ni bel
ne hujšam, le drugače jem
kaj pa žitarice?
ne hujšam, le drugače jem je napisal/a:Je že kdo delal kruh iz lanene moke(brez dodatkov pšenične ipd moke)?
Sama imam problem, da čez dan ne pojem veliko(kos kruha z nečim za zajtrk,za kosilo tudi zmerno-krompirja,cvrtega ne jem,za malico pa kavo z mlekom-nesladkana in malce sladice) zvečer pa postanem zeeelooo lačna in bi pojedla vse, tudi tisto,česar ne maram. Dokler jem brez oh večerjo,so moje kile ok,ko pa preklopim na kos kruha pa se mi kile začnejo višati. Težavo imam,da sem po brez oh večerji zelo lačna. Ne morem opraviti določenih aktivnosti do konca niti zaspati,ker sem nemirna,potem pa me začne boleti tudi želodec.
Prosim za nasvethvala
Ne vidim smisla v kruhu iz lanene moke. Z lanom tudi ni za pretiravat, 1 žlica semen na dan je popolnoma dovolj.ne hujšam, le drugače jem je napisal/a:Je že kdo delal kruh iz lanene moke(brez dodatkov pšenične ipd moke)?
Sama imam problem, da čez dan ne pojem veliko(kos kruha z nečim za zajtrk,za kosilo tudi zmerno-krompirja,cvrtega ne jem,za malico pa kavo z mlekom-nesladkana in malce sladice) zvečer pa postanem zeeelooo lačna in bi pojedla vse, tudi tisto,česar ne maram. Dokler jem brez oh večerjo,so moje kile ok,ko pa preklopim na kos kruha pa se mi kile začnejo višati. Težavo imam,da sem po brez oh večerji zelo lačna. Ne morem opraviti določenih aktivnosti do konca niti zaspati,ker sem nemirna,potem pa me začne boleti tudi želodec.
Prosim za nasvethvala
ZA ne hujšam, le drugače jem
A si pomislila, da premalo poješ in si zato lačna? Sama sem pred kratkim prebrala Paleorecept in eden izmed prvih nasvetov je bil: Najejte se do sitega!!! Ti pa kot vidim ves dan stradaš in bi se potem še pri večerji prikrajšala... Si že poskusila, da za večerjo poješ recimo veliko zelenjave in kakšen zrezek, ali pa lonček skute, ali ribo?ne hujšam, le drugače jem je napisal/a:Je že kdo delal kruh iz lanene moke(brez dodatkov pšenične ipd moke)?
Prosim za nasvethvala
bi tudi rekla tako
se strinjam, spremeniti moraš način prehranjevanja - torej zjutraj in za kosilo do trecimo 14 ure poješ več - v smislu tudi energijske vrednosti živil - tu mislim predvsem na energijo, ki ti jo hrana da oz. za koliko časa... glej bolj na glik indeks - ne količinsko, da se napokaš , ker telo rabi energijo za čez dan in to bo tudi porabilo sproti - zato je še vedno priporočljivo ohranjati pet obrokov in jesti pogosteje... za zvečer je bolj primerna zelenjava ali kaj beljakovinskega...ZA ne hujšam, le drugače jem je napisal/a:A si pomislila, da premalo poješ in si zato lačna? Sama sem pred kratkim prebrala Paleorecept in eden izmed prvih nasvetov je bil: Najejte se do sitega!!! Ti pa kot vidim ves dan stradaš in bi se potem še pri večerji prikrajšala... Si že poskusila, da za večerjo poješ recimo veliko zelenjave in kakšen zrezek, ali pa lonček skute, ali ribo?ne hujšam, le drugače jem je napisal/a:Je že kdo delal kruh iz lanene moke(brez dodatkov pšenične ipd moke)?
Prosim za nasvethvala
Sem ga šel kupit ta kruh in je ful dober!Ursha je napisal/a:Se strinjam, pirin kruh je najboljši
Jem pa zdaj že tudi beljakovinski kruh z pirino in sojino moko iz tuša in je ful okusen! Pa beljakovinskih kruhov drugače skoraj nikjer ne najdeš, so pa ful koristni.
oktober80
Komod se pece dober kruhek doma..brez bele moke..oz brez klasicne moke...brez kvasaSabinca5 je napisal/a:Jaz mam rada kruh in se mu ne morem odpovedat. Jem vse kruhe s semeni, najraje pa s kakšno polnozrnato moko. Ampak pri kruhih s semeni moraš ful pazih, ker jih velikokrat prodajajo z belo moko.