Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kranjska gora- apartma, hotel?

Default avatar

Komplicirana

Imam dojencka in se malega otroka. Razmisljamo, da bi sli na kratek oddih v Kranjsko goro ali kam podobno. Zdaj pa sem v dilemi, kaj izbrati. Ker ne bi rada kuhala, bi mi bilo super v hotelu, ampak za dojencka rabim nekje prekuhati vodo za pripraviti mleko (se ne doji), sterilizirati steklenicke... Vsega tega pa si ne predstavljam poceti v eni mali skupni sobi, sploh ponoci se starejsi otrok tik tak prebudi ob najmanjsem hrupu. Zdaj ce gremo pa v apartma, moram pa kuhati :)
Ve kdo za kaksno vmesno preizkuseno dobro varianto? Kaksen privat apartma z moznostjo polpenziona?
Default avatar

poskusiposkusi

Poskusi z Vitrancom - mislim, da se je dalo dogovoriti, da si imel v hotelu potem obroke.

http://www.gradtur.si/zima/slovenija/kr ... _garni.htm

Če je problem samo priprava vode, si vzami s seboj grelnik. Stekleničke pa ni potrebno vsakič sterilizirati - dovolj je, če jih temeljito spereš z vročo vodo in praškom. Sama sem imela nedonošenčke, pa so mi tako svetovale na intenzivni zdravnice. Sem prihranila veliko časa, ker se nisem ubadala s tem. Pa sem nosila domov njihove stekleničke, ki sem jih ročno pomivala, ko sem si črpala mleko in ga nosila na intenzivno.
Default avatar

11511

Pameten nasvet - nehaj sterilizirat stekleničke, ker je to totalno brez potrebe, da ne rečem še kaj drugega.

Pojma nimate kaj sterilnost je, potem vas pa trgovci in razne reklame premamijo v brezvezno potrošnjo.

Čisto dovolj je, da je steklenička mehanično očiščena in splaknjena pod toplo vodo. Če to storiš takoj, ti ni potrebno počet ničesar več!!

Za pripravo mleka pa vodo izpod špine ( imamo PREKRASNO pitno vodo in me prime sveta žalost, ko vidim da ljudje kupujejo ustekleničeno - ne bom o tem ker mi postane slabo ) Pogrej jo pod curkom vroče vode, zmešaš prašek in to je to.


Ne kompliciraj življenja sebi, svojim otrokom - celi svoji družini. V hotelu boš bolj uživala ko bo mož smučal, osebje bo razvajalo tebe in otroka......................ne bo ti žal in raje uživaj.
Default avatar

domačinka minka

Preprosto: pojdi v hotel Miklič in rezerviraj njihov apartma ali družinsko sobo. Tako bo lahko večji otrok spal v svoji sobi, stekleničke boš brez problema lahko prekuhala tam, jedli boste pa spodaj v njihovi restavraciji, kjer imajo by the way še zelo dobro hrano. Uživajte!

http://www.hotelmiklic.com/