Forum.Over.Net

Starševski čvek

Špela Grošelj plastična spaka?

Default avatar

spaka

Zgleda da ima Urška Čepin novo naslednico, če bo tak trend naprej bo to verjetno Špela Grošelj. Ta ženska je zmeraj večja plastična spaka, pol obraza je zatečenega, druga polovica pa zgubanega.

Groooza če pomislim da je punca letnika okoli 1984. Sem bil slučajno na njenem maturancu in mi je punca namignila "tisto je pa Špela Grošelj", takrat še nisem vedel kdo to je, videl pa sem zeeeeloooo lepo, zares lepo žensko, lepotičko. Ampak nekaj lej kasneje so že začele padati plastične operacije in ženska gre več kot očitno po stopinjah Čepinove Urške.


Kaj vam je ženskam, da se ne znate ustaviti? Vam povečava jošk ni dovolj in je treba napumpat še vse ostalo da je vse skupaj že skrajno ogabno? Da ženska pri 30ih letih izgleda kot lutka v tistem muzeju voščenih lutk (pa še tam izgledajo boljše).
Default avatar

pogled vase

Pomanjkanje resničnostnih šovov ali s kom se naj pa zdaj ukvarjam, ker s seboj se ne mislim?
Default avatar

xxxx_

Telo je njeno in naj počne z njim kar ji paše in kar si lahko privošči.
Še en droben nasvet: zase se brigaj in prvo pometi pred svojim pragom!
Default avatar

spaka

ja ampak spaka bo pa še vedno.

Tako kot ste se takrat vtaknili v ravnateljevo početje, se še dosti lažje vtaknemo in komentiramo v izgled javnih osebnosti, ker se zavedajo tega kakšni so v javnosti in imamo pravico komentirati njihovo početje.

Če lahko komentiramo Janšo, Jankovića, šiviljo Bratuškovo, odvetnika Cmerarja in druge, potem lahko tudi kvazi pevke komentiramo.
Default avatar

ena monka

Sem kakega pol leta nazaj odprla temo, da je postala neprepoznavna. Pa ste me napadle,da kaj se vtikam,da naj se jo pusti pri miru,itd.Ja, tudi meni je postala grozna. Z novim nosom, presuha je zelo postarana. Pač moje mnenje. Prej je bla pa baba in pol.
Default avatar

antilopa

Mislim, da je skrajno neprimerno nekoga označiti za spako. Vsak ima pravico s svojim telesom delati, kar mu paše.
Default avatar

PV

Tudi meni se je zdela včasih bolj čedna. Ampak spaka pa zdaj tudi ni, no.
Default avatar

spaka

Okej, besedo spaka vzamem nazaj.


Kakšna se vam zdi pa tale punca?

Slika

pa tale?


Slika


in tale?

Slika

Lepotičke brez primere kajneda :)
Default avatar

dedno

PV je napisal/a:
Težava je v tem, da nima podedovanih mladostnih genov in ker je dostikrat njeno telo bilo v jojo efektu - hitro rejenje - hitro hujšanje, so ostale na koži posledice - zgubanost preohlapne kože na vidnih mestih in za svoja leta izgleda stara precej več, kot je. Pa tudi je gensko verjetno bolj po svoji mami, je tudi kar precej zgubana.
Default avatar

to je zasvojenost

spaka je napisal/a:
Hudo je to, ko nekdo ne zna nehat podlegat lepotnim popravkom. To je zasvojenost, žal. Samo če pogledaš, nekatere mlade punce so take pred 30-im, plastične Chucky dolls, kašne bodo šele po 40-em, 50-em, če bodo dočakale, če ne bodo prej posegle po kakšnih tabletah zaradi travm?

Zadnjič je bila naprimer Urška opažena v Europsinu v LJ Črnučah, pa je očitno žensko tako sram, da je najprej naložila na trak stvari ( je bila vrsta nekaj strank, ki so stali potem za njo), potem pa letala od polic do polic ( beri: se bolj skrivala, ker ni nič drugega v rokah na trak prinesla), da jo ljudje niso gledali v obraz - ker v živo do blizu, v trenerki in ne s s popolnim make upom je pa še bolj revica za videt....
Default avatar

to je zasvojenost

to je zasvojenost je napisal/a:
pardon, trenirki.
Default avatar

tadamdam

naj delajo kar hočejo, dokler si to sami plačujejo. Ko pa kadilci zbolijo za KOPB, rakom itd. se jih pa zdravi z našim denarjem. To me bolj moti.
Default avatar

ko enkrat začnejo

to je zasvojenost je napisal/a:
Default avatar

še slabše

ko enkrat začnejo je napisal/a:
Ko enkrat začnejo, ni poti nazaj. Treba je ves čas popravljat,sicer stvar izgleda še slabše.
Default avatar

ena brezposelna

Urška ima tako lepe oči, da nobenih popravkov ne bi potrebovala in verjetno ni izjema. Vsak človek je lahko po svoje lep, malo prijetnega karakterja, malo portpežljivosti in strpnosti, malo dobrote ter veliko optimizma pa je ;)
Default avatar

realna

Ok, šla sem pogooglat tole Špelco o kateri svinjate tule. Dajte no bit realni malo. Niti slučajno ni podobna spaki, je pa res, da ima sedaj bolj droban obraz. Nos pa meni zgleda od nekdaj isti. Vedno je imela normalen nos. Primerjava z zgornjimi ženskami res ni na mestu.
Priponke

60415_10470582_800584429977226_3488399002488208546_n.jpg
0 (50.27 KiB)

Default avatar

dekle ali ženska?

spaka je napisal/a:
Pri 18 je še hudič lep! :) Pokaži mi žensko pri 35 in ti povem ali je lepotica ali ne. Špela je komaj pri 30, pa ji ne kaže dobro do 35.
Default avatar

zajčllkkl

Najlepša slovenka glede na naravni vizualni videz in leta je Mojca Blažej Cirej,pa ima že blizu 60 let,ampak pri njej pa beseda starost in številka 60 let dobesedno izgubita pomen.Ona ima pa dobro genetika ter zdrav način življenja predvsem pa veliko tiste prave pameti kar je redkost tako pri lepih ženskah kot pri moških.
Default avatar

ena mona

realna je napisal/a:
Manj retuširana slika, zgleda pa precej starejša kot na tvoji:
http://kvak.napovednik.com/index.php/id ... tina_gaber