Med.Over.Net

Hujšanje

Hujšajmo skupaj

Default avatar

hujšam

Pred slabim tednom sem pričela z ločevalno dieto. Je kdo zainteresiran,da kakšno rečemo o hujšanju,počutju,krizah?
Default avatar

West_girl

Jaz bo potrebovala nekoga / nekaj za spodbudo... Začenjam z 67kg =)
Default avatar

koni567

Tudi jaz sem zraven, po praznikih seveda:)))) Novo tehtnico že imam, lepo, pink z velikim zelenim srčkom v sredini, prav z veseljem stopim nanjo, še bolj pa bom, ko bo kazala manj. Trenutno 68,6 kg, do 1.maja bi rada imela 60. kakšnih posebnih diet se ne bom šla, ukinila bom kruh, sladkarije in alkohol, pa čimbolj zmanjšala belo moko, upam, da kakšni bolj drastični ukrepi ne bodo potrebni. Aja, 165 cm sem velika.

hujšam, seveda sem za, da kakšno rečemo:)))pa ne samo o krizah, še raje o zmagah:)))) Tvoja dieta traja 90 dni, imam prav?

West_girl, tudi jaz potrebujem klepet za vzpodbudo, več kot nas bo, lažje bo! Koliko bi pa rada izgubila?

Kaj pravita, bi se tehtale 1 krat tedensko in pisale težo? Če sta za, kateri dan v tednu vama odgovarja? Kakor poznam sebe, se bom itak tehtala vsak dan in to večkrat, tako da mi je čisto vseeno katerega izberemo.

Pravijo, da hujšanja ni brez miganja, bosta kaj ukrenili tudi v to smer?

Zaenkrat kar se mene tiče samo čvekanje, najpozneje v ponedeljek 5.1. pa res čisto zares!
Default avatar

West_girl

Ola, jaz sem začela zjutraj in to je moja 2 dieta. Velika sem 165cm in tehtam 67 kar je največ v mojem življenju in b svjo težo rada spravila najprej na 65 kg, idealno bi mi bilo pa 61kg. Ampak počasi =), Sem ZELOOO ovisna od sladkorja tako, da je to zame kar iziv! Tudi jaz se tehtam vsako jutro =). Lahko rečemo ponedeljek? Sama bom popolnoma ukinila belo moko, sladkor, mlečene izdelke... Migam pa kar dovolj, sam vsakodnevno sprehajam moja 2 psa, tako da bom v sprehod samo dodala tek, za enkrat =)
Default avatar

rozika84

tudi jaz začnem po praznikih, bom takrat kaj več komentirala.
meni osebno najbolj odgovoarja montinjakova dijeta, tako da 5.1. štartam na polno
Default avatar

koni567

Ojla!

West_girl, midve imava podobne cilje:))) Le da sem jaz za 1,8 kg bolj oddaljena. Tudi moj prvi cilj je 65 kil, pri tej teži me bodo nehale tiščat sedanje hlače, to težo, z nihanjem dveh kil sem nekako vzdrževala zadnjih nekaj let, potem mi je pa letošnji december prinesel tale višek. Preveč, preveč uživam v dobrih in preogromnih kosilih in večerjah, pa vincu zraven, od tega se je meni obroč okrog pasu naredil.
Sporočanje teže v ponedeljek je tudi meni ok.
Rozika, odlično, sva že dve za 5.1.!! Komentiraj pa kar prej, če se ti da. Saj jaz se ne bom v prihajajočih dneh prav ubijala s hrano, ampak zaenkrat zgoraj omenjenih stvari še ne bom črtala.
Zadnje čase sem se spet malo spravila hodit, parkrat na teden grem, ampak počasi bom tudi jaz pričela spet s tekom. Pa kilske ročke za uteži se tudi nekje pozabljene valjajo, uh, uh, res sem se malo zanemarila.
Default avatar

West_girl

Važno, da je že volja... =). Evo jaz ustrajam in moram reči da me že malce žili ona čokolada na mizi, ampak sem se kar odločila da jo bom vrgla proč, oz. jo bo pojedel moj partner hihi... Na sprehod mi ni uspelo iti, saj je zunaj hudo mraz :S
Default avatar

pikiw

Super,se nas je kar nekaj nabralo. Ja,moja dieta traja 90 dni, začela sem jo,da vidim,če mi sploh odgovarja in je ok,1.1 jo začnem od začetka, 1 dan in potem 90 dni. Lahko se tehtamo in javimo,tudi jaz se tehtam vsako jutro in mi je vseeno kateri dan izberemo. Začela bom pa najbrž z 60 kg.
Default avatar

West_girl

Tehtamo se v ponedeljek =), fuul bi blo fino če bi še vsaka poročala svoj napredek? Jaz vem da bom videla na forumu, ker dejansko nimam nikogar z komur bi se lahko pogovarjala o tem, tako da me boste poslušale tukaj :D
Default avatar

West_girl

joj se opravičujem za napake.... visela na forumu*
Default avatar

pikiw3

Se opravičujem,sem spregledala da v ponedeljek,super. Se že veselim,začela bom torej pri 60 kg,158 cm in 26 let.
Default avatar

koni567

West_girl, čestitke za zmago nad čokolado! Tudi jaz bom čokoladne ostanke po novem letu dala kar možu, da jih nese v službo, naj bodo raje sodelavke debele:))))
Včeraj sem šla za dobro uro hodit, bil je tako lep dan, da še mraz ni pretirano motil. Edino pločniki so bili zoprno poledeneli. Tale mraz itak ne bo večen, glede na vremensko napoveded bo že čez vikend topleje.
Se že veselim branja poročil o napredku, torej vsak ponedeljek trenutna teža in tedenski minus?
Tudi jaz bom ves čas na forumu, ker tudi nimam nikogar, da bi klepetala o hujšanju, tako da se pripravite na pisarije o tem, kaj sem jedla, kaj bi rada jedla, kaj sem pojedla, pa ni bilo prav.....hm, kako lahko je zdajle nakladat, ko vem, da štartam šele čez par dni:)) Meni je pred parimi leti uspelo shujšat iz 76 kil na 61, ki jih sicer nisem dolgo obdržala, se pa še dobro spomnim, kako fino sem sem se takrat počutila.
pikiw, tudi jaz sem vesela, da nas je več, upajmo, da se nam še kdo pridruži.
Default avatar

koni567

Želim vama lepe praznike, v prihajajočem letu pa veliko zdravja, sreče in uspehov!

Se beremo najkasneje v ponedeljek!

Lp koni
Default avatar

pikie

Evo,začnem danes,kilograme pa javim v ponedeljek, Teža danes 60,3 kg.
Default avatar

li la

Punce najprej vsem srečno 2015.

še ena, ki gre v boje z današnjim dnem. samo jaz moram shujšati 20+ kg :((
bo bolj naporno ampak ne dvomim, da mi ne bi uspelo :)

drugače pa, če imate facebook se pridružite skupini tvojih 25 minut. tam se punce vspodubjajo in objavljajo svoje slike in dosežke (tiste, ki želijo seveda) nam ostalim so motivacija. nekatere pišejo samo o kg in cm, nekatere samo berejo in iščejo motivacijo ter spodbujajo ostale.

veliko jih štarta danes ali 5.1. tam se dnevno dogaja in verjamem, da je fino imeti toliko motivacije, kot se je dobi v tej skupini.

pa jaz sem samo ena nepomembna članica v tej skupini ampak bi vam rada nekako pomagala, če vam zmanjka motivacije
Default avatar

sem iskala

LI la, sem iskala to skupino pa mi je ne najde,ne vem zakaj. Drugače pa nobena ni nepomembna ;)
Default avatar

li la

joj ja sem videla, da je skupina skrivna čeprav ima čez 5.000 članov
Default avatar

pikcaena

Nič hudega,saj se bomo tukaj spodbujale,jaz se danes bližam koncu prvega dneva,samo še povečerjam in se kar dobro držim,me nič ne muči :)
Je pa res,da če imaš 20+ kg za shujšat,da je lažje,ker od začetka gre ful bolj dol in imaš motivacije več,slaba tolažba,ampak... vsaka prav pride a ne
Default avatar

pikie3

Evo,jaz sem včeraj preživela prvi dan.

Z:pomarančni sok,kapučino,1/2 banane
K:čufti,kos kruha (brez krompirja),košček sira
V: cordon bleu,košček sira,kapre,vložena paprika,grenivkin sok
Š: 30 min teka na smučeh

Moj problem je,da dopoldne sploh nisem lačna,zvečer bi pa pojedla vola in pol. Tehtnica je danes pokazala 0,7 kg manj,ampak to je pri meni standard na začetku,potem se pa ustavi.
Kako ste pa ve začele prvi dan,tiste ki ste začele včeraj?