Starševski čvek

permanentni make up

Default avatar
Zdravo!

Razmišljam, da bi si naredila permanentni make up.. in sicer Eyeline (zgornja obroba veke) in Lashline (obroba med trepalnicami). Sedaj pa me zanima, kakšne imate kaj izkušnje s tem? Je res to obstojno do 6 let? Ali barva potem res postane nekoliko zelenkasta?

Prosim za odgovore :)
Default avatar
Zdaj je in Japonsko vrisovanje obrvi.
Prvič to kar ti želiš je precej boleče. Drugič, ja spremeni barvo, ne nujno na zeleno. Tretjič, ni obstojno 6 let, temveč od 2-5. Največkrat do 3 leta...
Default avatar
najbolje je dve okoli kepe -- take - zidarske
vsak teden je drugačna barva
pa vedno se lahko ponovi
Default avatar
Priporočam ti, da uporabljaš make-down, pa ti make up ne bo hodil po glavi.
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar
HČI SI JE DALA NAREST OBRVI. iZGLEDA SUPER
Default avatar
A ima katera izkušnjo z barvanjem trepalnic?
Imam precej neopazne, brez maskare se jih komaj vidi. A barvanje lahko nadomesti vsakodnevno uporabo maskare (takih na debelo napacanih z maskaro itak ne maram)? Kako dolgo drži, kaj škodi trepalnicam?
Default avatar
Seveda je zdaj in - podaljševanje trepalnic.
Lahko se odločiš za običajen ali volumenski izgled. Lepi se na tvojo trepalnico druga, svilena trepalnica. Ena po ena. Celoten postopek traja vsaj 2h, pri meni je bilo 3h. Sreča, da bodo zdaj samo korekcije in bo trajalo manj časa. Cene so različne, tudi do 100 Eur, jaz sem plačala 200 kn, to je manj kot 30 Eur, imam pa volumenske in so super.
Default avatar
Samoborka je napisal/a:
Ne zanima me podaljševanje trepalnic ampak barvanje.
Tega, kar opisuješ, se mi itak ne bi dalo it.
Default avatar
Pred sedmimi leti sva si dali delat z prijateljico permanentni make-up. Meni je super in imamše vedno tako kot prvi dan, čeprav je bilo v ceno vračunano tudi popravilo, če bi bilo potrebno. Prijateljica pa je šla tri krat nazaj popravljati in ima bolj obledelo kot jaz. Baje je odvisno tudi od maščobe v koži. Ne vem. Jaz sem zelo zadovoljna, moram pa povedati, da imam kar nekaj tatujev in imam visok prag bolečine, ampak tole ni bil hec, ker oko samo od sebe začne trzati.
Default avatar
bakibaki, kam si ti šla delat permanentni make-up? :)
Default avatar
trepalnice je napisal/a:
Vem da te zanima barvanje. Ampak kaj dosti ne bos naredila z njim. Enih 14 dni bi ti držalo, pol je pa treba ponovit. Pa sama si to ne moreš naredit, kar pa itak že ves. Odločitev je itak tvoja.
Default avatar
bakibaki je napisal/a:
Nobene garancije ni, da bo držalo kolikor napovedujejo. Meni je držalo leto in pol.
Prvič sem si dala naredit v Ticcopi Grosuplje, drugič pa Studio BM na Dunajski. Z Dunajsko res nisem bila zadovoljna.
Zdaj pa sem si naredila Japonsko vrisovanje obrvi, Elite Microblading, Dragomer, 070 304 444, zaenkrat sem zadovoljna, saj so res merili in skicirali, da imam končno popolne obrvi...