Forum.Over.Net

Starševski čvek

kakšne barve je vaša bunda,

Default avatar

plašč?

Kakšne barve bund-plaščev imate?

Odločam se med črno, rjavo in belo???
Default avatar

plašč?

Še to...se vam zdi 120€ preveč za bundo-plašček?
Koliko ste/bi odšteli vi?
Default avatar

GRETKA

Plašč je črn, bunda siva, jakna pa sivo črn karo.
Živi in pusti živeti
Default avatar

zarjacuk

Bela odpade. Letos ne vidim nobene bele. Jaz si želim roza.
Default avatar

mislim takole

Barva je odvisna od ostale garderobe, ki jo v tem času nosiš. Le ti sama veš, kakšna barva bi bila najbolj primerna. In 120€ je definitivno preveč.
Default avatar

Riba

Podobno zadevo se da v Sportini dobiti za 60-80 eur.
Default avatar

vse sorte

Bunda-jakna drap, s kapuco, malo daljša prešita jakna s kapuco temno modra, krajši plašč/bunda črn, pa še en štofast dolg črn plašč in en malo krajši vzorca ribja kost. So pa stvari stare 0-10 let, črn plašč je recimo klasika in bo najbrž še za naslednjih 10 let...
Default avatar

imamjihveč

Imam bel in siv plašč, pa še eno ovco plašč v rjavi barvi. Bunde dolge imam bež in črno, krajše belo, rdečo in črno, brezrokavnik bunda bel, rdeč in rjav, anorak črn in moder, ...
Default avatar

nemoderna

Imam dolgo črno puhovko, za katero sem dala 90 evrov (na razprodaji). Ta barva gre še najlaže z ostalo garderobo. Drugače imam pa še belo puhovko, ampak to zdaj nosim "za doma", pa vijolično bundo do kolen (oblečem občasno), siv volnen plašč, rjav iz semiša podložen z umetnim krznom, en črn kratek bunda plašč ali kako bi se reklo, en krajši rjav plašč, en volnen marsovec ...

120 evrov se tudi meni zdi kar veliko.
Default avatar

bundica

Imam dva takšni bundi plašča, oba črna, različna po dolžini in toploti.. Mi najbolj paše zraven k garderobi, škornjem. Cena pa okoli 80 do 100€. Tudi 120 se mi ne zdi ne vem kako veliko, če dam za škornje 60€ in so le ti celo ugodno.
Default avatar

če je tebi všeč, ok

imam temnomodro bundo, puhovko, dala sem 300 eur..120 eur ni preveč, mi pa ni všeč stil..deluje nemoderno, ali pa bolj za starejše..barva tudi nekako ni po mojem okusu..
Default avatar

hahahahaha

No, zanimivo :)
Pa pravijo, da je v Sloveniji hudo, da vlada brezposelnost in da so plače nizke, da javni sektor komaj shaja in nima napredovanj, na MONU, kjer je pretežno JU populacija, pa se babe hvalijo, da dajo 60€ za škornje, 300€ za bundo in da je to malenkost...
Default avatar

PikaStop

imam roza bundo, dva plaščka; in sicer je eden moder, drugi črn.
Default avatar

odvisno kaj

hahahahaha je napisal/a:
60 eur za škornje ti je veliko???
meni je zelo malo, razen če kupiš plastične v deichmannu ali yello za 20-30 eur...za škornje sem vedno dala nekje 100 eur, ša se mi ni zdelo dosti..pa ne razmetavam z denarjem..pa nimam najdražjih škornjev v družbi..
bunda 300..ok, če je firma, pa če ti je všeč. zakaj ne...sej bundo ne kupiš vsako leto novo, vsaj jaz ne..
škornji, bunda, plašč, kavbojke..jaz ponavadi rada dam malo več, da izgleda neka kvaliteta..ker je razlika, pa če verjameš, ali ne..
majčke, poletno krilo, kratke hlače, pulover itd..pa lahko kupim tudi za 10-20 eur..če mi je vizualno všeč..pa magari ga nosim eno sezono..
Default avatar

jalur

odvisno kaj je napisal/a:
S tole trditvijo se pa človek težko strinja.
Default avatar

kanja12345

Imam rdečo (malo daljšo) in črno (normalne dolžine) bundo, temnosiv plašč, ter eno usnjeno temnorjavo jakno (podloženo) ter en drap svetlorjav usnjen (tudi podložen) plašček.

130e je zame po kosu preveč:)
Default avatar

jazpatako

imam 2 bunda-plašča, temno turkiznega in temno vijolčnega. Mislim, da sta bila vsak cca 50eur. Sem pa zadnja leta komaj našla kaj kar ni ali črno ali bež - barvi ki najmanj maram.
Usnjene škornje pa je skoraj nemogoče dobiti pod 100eur, razen na kakšni razprodaji, če imaš srečo. Plastičnih ne prenašam, tako da pri čevljih se skeširam, ampak imam iste škornje že 3 leta.
Default avatar

danes B

Svetlo drap svetleča z rahlo poševno šivanimi dvojnimi sivi, ki so narazen 12 cm.