Forum.Over.Net

Starševski čvek

Dovolj denarja, pa z veseljem v Hofer :-)

Default avatar

rajica

Evo, no, sicer nisem direktor Slabe banke, ipd, sem pa visoko izobražena, delam v gospodarstvu za krepko nadpovprečno plačo na zelo visoki funkciji (in ne, nisem jo dobila prek vez, ampak prigarala), vozim vrhunski avto, lahko si privoščim veliko stvari. Ampak kupujem pa večino v Hoferju (ostalo pa čisto kjer nanese).
In potem padejo vse teorije o raji, a ne? :-) Tista/tisti, ki je spodaj tako poniževal ljudi, ki kupujejo v Hoferjih/Lidlih, etc naj raje umolkne in razmisli, kako zelo daleč ga NE bo pripeljalo njegovo stereotipiziranje.
Če ima kdo problem z "rajo", ki kupuje v diskontnih trgovinah, se mu pa jaz na tiho smejem. Ker svoje frustracije nad sabo zdravi na tako pritlehen način. Kot moja sorodnica, ki je oh-tako-zelo-hoh, da v tak tip trgovin ne bi niti stopila, ko je pa njihov sir jedla, ga pa ni mogla prehvalit (dokler ni slišala od kje je). Ampak "gospa" še vedno ne stopi tja, jaz pa že dolgo nimam stika z njo. Taki ljudje se meni upirajo. Če lahko sodijo o človeku na podlagi njegovih nakupovalnih navad (in ga posledično omalovažujejo), potem sem prepričana, da ga sodijo še po kakšni drugi nebulozi, ki z realno sliko človeka nima veze. in takih res ne rabim v svojem življenju.
Default avatar

še nisem

Meni pa ni jasno od kje ta gonja na MONu proti Hoferju in Lidlu?
V reali ne slišim nikoli, da bi se kdo zmrdoval nad tema dvema trgovinama češ, da so za rajo?
Pa so ljudje, ki imajo tudi kar dosti pod palcem.
Niti mi ni jasno zakaj na bi bili ti dve trgovini tako slabi?
Bi to rada vedela od teh mon, ki se tu gor zmrdujejo. Po mojem imajo tiste mone neke probleme same s sabo.
Default avatar

ja no

ja pa res no hvala ker si tole delila z nami, smo veseli, še pa še :)
Default avatar

avantime

ja no je napisal/a:
Ja jaz pa sem vesel.....vsaj ena ki ima JAJCA....
Default avatar

Geto trgovina

Kvaliteta je enaka v nekaterih primerih celo boljša, postrežba je malo slabša. ker ni skoraj nič prodajalk, če pa so imajo pa toliko dela, da jih raje ne ogovorim, toda to je trgovina za prebivalce geta. Samo gospodarstvo nam SMC še uniči pa se bomo okrog teh dveh trgovin začeli streljati.
Default avatar

moje mnenje

sej to ni gonja, to je gverila marketing
Default avatar

antireklama

moje mnenje je napisal/a:
Hehe, najbrž res! :-))))))
Default avatar

Fghhj

Pri nas enako. Imamo krepko nadpovprecne dohodke, nakupujemo pa v vecini v hoferju. Enostavno so nam njihovi izdelki vsec, se posebej bio izdelki. Tudi njihova oblacila za otroke so super kvalietete.

Mi pa sicer dol visi kaj si kdo o tem misli :)
Default avatar

dvigi

še nisem je napisal/a:
enako,prvič zasledila na monu,
Default avatar

moje mnenje

dvigi je napisal/a:
sej sem gor napisala ... gverila marketing je to
Default avatar

sabina1235

Fghhj je napisal/a:
Ja saj, potem pa mi reveži ne dobimo oblačil za naše malčke, ker jih vi pokupite. Vi bi si lahko kupili dražje in te ki so ceneje pustili nam, ki si drugih ne moremo privoščiti. A ko pridemo v trgovino, ste že vse pobrali.
Default avatar

svašta

avantime je napisal/a:
A zato moraš imet jajca, da poveš, v kateri štacuni nakupuješ? Svašta, no...
Se je pa spotoma mal pohvalila z nadpovprečno plačo pa "vrhunskim" avtom... tipično slovenceljsko. Če imaš dobro plačo, se je treba nujno pohvalit z avtom (kakšen je že to "vrhunski"?)...
Default avatar

zaskrbljen šolar

Prevod: Hoferja in Lidla še nismo shekali zato prosim da ne kupujete tam, ker ne vemo kaj kupujete :))

LP, HVALA ZA RAZUMEVANJE
Default avatar

jajca rabiš

svašta je napisal/a:
da kaj takega napišeš tuki gor.....
Default avatar

Miha14

rajica je napisal/a:
A to si zdaj sla nov post odpret, da iznicis teorijo o raji in diskontih? Saj pa, ce si na tako visokem polozaju, verjetno poznas gaussovo krivuljo. Vedno bo pred diskonti kak procent dragih avtov, kot tudi procent totalnih kant. Ampak to nic ne dokazuje. Tisto v sredini krivulje steje.
Default avatar

mare_29

Zakaj kupujem v hoferju?

Zato ker za razliko od "normalnih" trgovin prodajalke/prodajalci ne klepetajo, ampak delajo in sem postrežen veliko prej.

Zato ker za popolnoma identičen (ali celo bolj kvaliteten) izdelek plačam tudi do 60% manj kot npr v Mercatorju Tušu in Šparu

Zato ker nikoli še nisem dobil kislega mleka ali pokvarjenega izdelka (kar se mi nenehno dogaja v Mercatorju, Leclercu itd), če pa slučajno kaj zafrknem pri nakupu, mi celo brez računa izdelek zamenjajo ali vrnejo denar brez kakršnih koli težav.

Zato ker so prodajalci in ostali zaposleni kulturni in vedno pomagajo, če kaj želim, enkrat sem jih vprašal če imajo nek izdelek, ki je bil razprodan in ni vrag, da so ga šli posebej zame naročat in sem ga dobil anslednji dan.

Če bi bil multimiljarder bi še vedno kupoval v Hoferju.
Default avatar

kr ena 2 neprijavljena

Vse čestitke in hvala ker si to delil z nami! Zdaj bomo lažje spali! Sploh ker ni možno in dovolj da izraziš svoje mnenje v spodnji temi o tem ampak je treba odpreti drugo. Boli nas ****** kje kupujete monklje in monovčki, delajte kar vam paše saj kupujete za svoj denar. Kaj ima to veze, da imaš veliko denarja pa hodiš v Hofer še pa vedno ne vem?? To je kaj pohvalnega in posebnega al kaj? Tam pa res hodijo od največjih socialcev pa do 10x bolj bogatih od tebe, torej nimam pojma v čem je poanta tega poudarjanja, da imate kao dovolj denarja?? Dela kdo kakšno raziskavo al kaj?
Default avatar

Dolgočasni in zlajnani

Boli me k... kje nakupujete. Če na sebi škrtarite s hrano kljub visokim dohodkom sicer ne vem zakaj bi se kdo drugače hvalil. Kot da bi se hvalila da kupujem v Evrospinu kljub visokemu dohodku in sem še ponosna na to. Domača hrana je zakon, za cunje pa je boljše dati malo več denarja in ti dlje trajajo. Ampak Lidl in Hofer feni so isti kot za najstnike Bieber. Bognedaj da bi kaj pošinfal njihove najljubše trgovine, bodo to doživeli kot osebni napad. 0
Default avatar

rajčka

Oh no, saj gre res samo za gverila marketing - približuje se božič in božčni nakupi, denar je pa le denar, je kar vrag, če ga "raja" odnese v "napačno" štacuno.