Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

MOJ REKORD

Default avatar
Odpiram temo moj rekord. Se opravičujem za caps lock..ampak da se bolje vidi.
Moj rekord na kerga sem zelo ponosen:
- 4 orgazmi v eni noči..njej je pršlo cca. 8 krat, ne ve niti sama. Kakšni so kaj vaši rekordi?
Default avatar
Tudi mora biti tam nekje, mogoče pri meni kakšen manj in pri dragi celo kakšen več. Sicer pa je s štetjem dostikrat problem, ker takrat misli niso ravno fokusirane ma številke.
Default avatar
joj fantki, dajte no :D a zdaj se boste pa ravsali sredi peskovnika?! prav luškana tale tema :P
Default avatar
marko2014 je napisal/a:
??? marko2014
Default avatar
Ja rekord je lahko en orgazem za moškega po 1 uri sexa,ali pa 5 orgazmov,če špricaš vsake 2 minuti-ha-ha
Default avatar
in zdaj pride nagradno vprašanje:

"Rmax, le kako ti to uspe???"

in avtor teme odgovori:

"S pomočjo zeliščnih blablabla..........".

Dejte no spet mal merit lulčke, fantje...vam povem kateri penis enlargement program pa REEEES deluje???
Default avatar
Koliko orgazmov v eni uri bi bil tut zanimiv rekord.. V glavnem men se zdi 4 krat na noč velik, s tem da sem po resnici povedal..nisem dodal 50 al pa 100%..potem niti ne bi bil rekord. Res pa da sem zato rabil ene 6 ur seksa, mečkanja, obojestranskega masiranja, pa tudi vino, šampanjc, kaviar in glavno latino muzka in ples. To te gor drži bolj kot karkol druzga.. Salsa zgoraj in spodaj brez, edino ona v plesnih čeveljčkih..
Default avatar
Vse je mogoče! tisti, ki ne verjamete, da moškemu pride več kot 5x se motite. Midva z možem, ko sva se spoznala, ko sva sexala vsak dan tud po 3x, 4x nama je prišlo obema vsakič! Najin rekord je obema 8x zaporedoma v 1 dnevu, ne v 1 uri! Res pa je da je prvi orgazem zmeraj najbloljši, vsak naslednji je slabši in krajši. Pri moškem pa se vidi tud pri izlivu, prvi je ful veliko izliva, na koncu pa že skoraj nič oz. par kapljic. Tako, da kar veselo sexajte vse se da če se hoče, če je volja, želja :)
Default avatar
če ne bi bil fantek, bi ti to še verjel...dej no...8X dedcu????

šala mala.........razen v porničih
Default avatar
midva predkratkim .. njen 10x meni 4 x .. v enem veceru... majke mi
Default avatar
ok lej tako, kot so ženske različne so tudi moški! Enim ženskam sploh nikoli ne pride! poznam par žensk, k jim pride le če jo moški zadovolji z jezikom, ne pa med sexom! Pri ženski sta tudi dva različna orgazma! notranji in zunanji (jst temu tko rečem) zunanji orgazem je, ko mi pride med draženjem klitorisa. Notranji vaginalni orgazem je boljši in mi pride med sexom. Ne zanam drugače opisat ampak jst poznam pač takšna orgazma. Pri moških ne vem kako je. Ampak ja moškemu lahko pride 8x! Verjetno pa ne vsakemu! Tako, kot enim pride takoj v parih sekundah, drugi pa lohk seksajo tud pol ure in se znajo zadržat :) Verjetn je odvisno tudi od tega koliko je moški star? ne vem no. Marko če teb ne more priti 8x, to ne pomeni da tud drugim ne more ;)
Jst sm takšna, da mi pri sexu mora priti. Če mi s katerim tipom ni prišlo (ne prvič, ampak po večih sexih) potem očitno nisva bila za skupaj in sem ga pustila. Če mi je s tipom prišlo že prvič, ali pa vsaj v naslednjih 3-5 odnosih, potem je to to. Če se v sexu z nekom ne ujamem nima kej!

Moderatorji

Eva
Eva Evica