Starševski čvek

Brez dvoma lahko dobim vsakega, samske in vezane, če se tako odločim

Default avatar
Berem po monu vse tiste naivce in naivnice ki so prepričani, da so zvesti in da so partnerji zvesti njim. Malo morgen. Moje izkušnje 100% dokazujejo da se da dobiti vsakega moškega, ampak res VSAKEGA, samo pri enih se je treba potrudit bolj in pri drugih manj.

Sem samska in zelo lepa na pogled. Imam tudi tisto posebno energijo in se zavedam da lahko dobim vsakega ki ga hočem v tistem trenutku. Pristop je odvisen od tarče. pri tistih najbolj enostavnih (tipa igor13) je dovolj minka, dekolte in jasno dati vedeti da sem za stvar. 80% moških tako funkcionira in njih res dobim v eni uri. Potem so tu taki ki rabijo poseben pristop. Takih se lotim po ovinkih, me morda zanima kaj iz negovega delovnega področja in je treba malo večkrat na kavico. Ali pa z njim debatiram o zanimivi tematiki filma, pa to storim ob kavici. Ali pa me zelo zanima njegov šport in ga prosim za razlago in mogoče kako skupno učno uro. Počasi in zanesljivo se vsaka obramba podre. In ne glede na to, da ima doma svojo partnerko, se vedno bolj pogosto znajde z mano na kavici in pogovoru in kavici in pogovoru... Dokler ne dobim svojega in ga odpikam.

Nekateri se celo zaljubijo (v bistvu veliko njih) in je potem zabavno gledati, kako trpijo.

Bistvo mojega posta: nehajte po monu srat da ste zvesti ker niste. Vsakega lahko ujamem, tudi najbolj svetniške med vami. Samo rpavi pristop je potreben, pa boste padli tudi monovci. Tudi paco in WD gunnar in jon in svetnik rok. Vsi tisti ki so vas polna usta zvestobe. Saj ste zvesti ampak samo zato, ker me ne poznate (še! ).

Vaše partnerke pa v jok in na drevo, haha.
Default avatar
Vem kako ti je, jaz imam enake izkušnje z ženskami.
Default avatar
Good for you ali kako se že reče.

Moj je obseden s seksom in če tukaj nisi na nivoju, si lahko sama Angelina Jolie osebno z debelo denarnico vred, pa ti to na dolgi rok ne bi koristilo.

Ko smo že pri tem: kaj pravzaprav imaš od tega, da se pustiš vsakemu zmenetu, ki ima pet minut časa?
Default avatar
zelo lepa je napisal/a:
Ne verjamem.
Ujemi mene če moreš!
Default avatar
Kmetavzar, lepo te prosim. Ko bi me videl, bi ti padel jezik do tal.
Default avatar
zelo lepa je napisal/a:
Verjamem, ker v to verjameš. Vsakega moškega dobiš v svojem "svetu". Ker se zavohate kot "psi". Na drugi svet pa nimaš vstopa, ker ga ne moreš imeti ni v skladu s tvojim prepričanjem. Upam, da boš kdaj spremenila prepričanje, ker je tudi kakšen drug "svet" lep.
Default avatar
zelo lepa je napisal/a:
tebi bi tud jezik do tal padel, ko bi mogla kako njivo krompirja okopat preden bi se dokopala do kmetavzarjevega oneta.
Default avatar
zelo lepa je napisal/a:
Default avatar
bn, je napisal/a:

Točno tako, v vašem svetu lahko tako delaš, v normalnem odnosom med ženo in možem pa tega vstopa pač nimaš in ga ne boš imela:)
Default avatar
čeprav se mi zdi avtorica tega posta en malček naduta in mičkeno preveč samozavestna, ji moram nažalost dati prav. no jaz še zdaleč nisem tako prelestna kot ona, pa se mi zdi, da če bi le želela, ne bi bil problem dobiti moškega v posteljo. ampak to velja samo in zgolj le za seks.
Default avatar
Vse naivnice na forumu danes? Pa se zavedate, da tudi vaši zvesti padejo, če se le dovolj potrudim?
Default avatar
Eh, poznamo take lovače in moški že na daleč zaznavajo signale, se ni treba nič matrat s kavicami. Samo tisti, ki ima kaj na podstrehi in ne misli samo s spodnjo glavo, se bo taki samo smejal. Ti raje ne povem, kako moj take komentira, pa so lahko še tako čedne.
Default avatar
Jaz pa čist verjamem, kar pravi avtorica.
Tudi jaz zgledam dobro, imam lepo postavo in veliko jih je, ki so poskušali, pa sem jih malo testirala do kam so pripravljeni iti. Sicer se ne dajem dol, bi se pa lahko.
Eni moški so take naivčine, da groza. Vem za enega "nedostopneža", ki naj ga ne bi zanimala nobena.., ma ja... malo googla vprašajte o tej osebi, pa hitro pridete do kakšnega podatka in jih izkoristite sebi v prid... potem pa debatirajte z njim o njegovem najljubšem športu itd... ma pade ko domina...
Default avatar
zelo lepa je napisal/a:

Jaz ti čisto verjamem! :) Več pa ne bom komentirala.
Default avatar
@Me je že strah - NOT sori ampak taki kot je tvoj padejo prvi.

@jaz ji pa , res je! Samo v pravo debato ga je treba potegnit in bo sveto verjel, da me zanima npr gorsko kolesarjenje. In mi bo enkrat tehniko pokazal. Njegova bo ravno takrat nekaj imela in je ne bo zraven. Ostalo je zgodovina.
Default avatar
Če se prav spomnim, smo nekaj zelo podobnega pred časom že brali, z obljubo, da bomo izvedeli, kdo vse je res zvest samo pri pisanju.

Še vedno čakamo na poročilo o uspehu..
Default avatar
Ni problem dobit desca za kratek rok. Dobi ga grda in lepa ženska. Ženska, ki zna obdržati moškega, da ji je prostovoljno zvest, to je zame zmagovalka. K taki se grem učit!
Default avatar
dobila?
A ni bil on nekaj časa tvoja tarča?
Sicer pa privošči si, pa pazi na zapitek:)
Default avatar
ni sans.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
Kar nekaj monovcev je padlo. Tudi taki, ki so se najbolj ustili, da jih je sama zvestoba. O imenih pa ne bi, me bo kdo na sodišče vlekel.