Forum.Over.Net

Starševski čvek

splet popolna postava

Default avatar

popolna postava

Zanima me ali je tuki gor mogoče kdo, ki si je kupil za nekaj manj kot 100€ program oz.načrt ki ga ponujajo na portalu popolna postava? sama sem svoh z denarjem pa me zanima če je kdo pripravljen delit z nami kaj v bistvu tam ta trener pove kaj je s tem hormonom leptinom,.....kako ga uravnavat oz.uspodbudit?? Iz srca hvala
Default avatar

To so nategi.

Samo ne pusti se nategniti.
Default avatar

Riba

Zdrava hrana v omejenih količinah + šport = popolna postava. Vse ostalo je nateg!
Default avatar

google

Na netu je miljon zapisov o leptinu in hujšanju in.....ampak enim je očitno pretežko malo brskat, je lažje 100€ plačat pa si domišljat da boš shujšal. Shujša se s trudom. Ne z denarjem.
Default avatar

nemoršverjamet

Ljudje švoh z denarjem, ampak za takele traparije bi ga pa dali... Pa naj verjame kdor more!
Default avatar

tipkam in tuhtam

Odvisno koliko kg imaš viška... Vedno pa začnemo vsi na začetku: vse sladkorje in očitno mastne stvari umakni iz prehrane za nekaj mesecev.

Brez nekaj lakote in trpljenja v začetnih dnevih ne bo šlo. Pomagaj se zamotiti z gibanjem ali s sprehodi. Ko se boš enkrat lotila, ne boš rabila nobenega programa.

Če pa sama nisi sposobna narediti prvega koraka, potem moraš pač plačati teh 100€, da te nekdo drug porine v to. Razmisli, ali lahko prihraniš teh 100€ tako, da zbereš vso svojo voljo in začneš.
Default avatar

kruh na zagovoru

v tej knjigi vse piše..popolno postavo dobite, ko prenehate uživati pšenico
Default avatar

Takopaše

Kot da je tako zelo narobe če te nekdo nategne..... zakaj se tega tako zelo bojite. Če bo še sama dejavna, bo že pri prvem nategu izgubila kakšen gram...
Default avatar

še ena, ki se trudi dati dol kakšen kg

Sama nisem plačala, delam pa vaje, ki so objavljene zastonj in priznam, da se po enem mesecu precej pozna na obliki postave.

Me pa dol nosi prehrana, ker rada jem.......no pa saj ni panike, vsaj vse ne visi več okoli mene :) So mi bile pa na yačetku vaje iyjemno težke in naporne, sedaj je pa že ok.

Mislim, da bi morala jesti manj, ker kot pravijo (tudi drugi) je 80% v prehrani.
Default avatar

Deteljica

še ena, ki se trudi dati dol kakšen kg je napisal/a:
Vidiš, jaz se ne strinjam. lahko poješ boga in pol, če ga pokuriš. Seveda je pravilna prehrana pomembna, ampak brez gibanja ni nič. Tudi če kg gredo dol, pridejo nazaj :) Zmernost je seveda najboljša, ampak brez miganja bo samo koža visela in ne bo pravilne razporeditve telesa. Moje mnenje seveda,... pa brez zamere
Default avatar

2432432

Bistvo je v gibanju ter pravilni prehrani. Z jedilnika se črta izdelke iz bele moke in bel riž, pa tudi brezvezne sladkorje in ogljikove hidrate - razni čipski, čokolade, kokice, pa take svinjarije. Fino se je tudi izogniti predelanim mesninam (salame, klobase), pa mlečnim izdelkom iz kravjega mleka. Naj se ne bi jedlo par ur pred spanjem, pa obroke se razdeli na 5 manjših na dan. Veliko zelenjave, nekaj dobrih beljakovin in malo ogljikovih hidratov (ampak tistih ta fajnih). Ta 'dieta' popolna postava tudi obljublja, da se lahko dvakrat na teden pregrešiš, če uživaš hrano čez teden tako kot je treba.

Dejansko niso pogruntali nič novega, samo da je treba se odrečt bedarijam in jesti hrano, ki nas bo nasitila fizično, ne pa psihično, pa da je treba se zmigat večkrat na teden in to konkretno. Drugih skrivnosti pri hujšanju ni. Se je pa fajn izogibat hitrim dietam, ker ne prinesejo nič dobrega. Če hočete shujšati, je treba spremenit jedilnih za vedno, pa se navadit na redno gibanje.