ARHIV - alternativa in zdravo življenje

Dan odprtih vrat - Tečaj risanja mandal za začetnike

Default avatar
Dan odprtih vrat - Tečaj risanja mandal za začetnike

Sveta geometrija

Mandala je staro sanskrtska beseda, ki pomeni krog. Prisotne so v vzorcih, ki jih ustvarja narava in so v naši podzavesti. Risanje mandal je oblika aktivne meditacije, ki sprošča telo, um in čustva.

Nekaj učinkov risanja mandale:

*Globoko estetsko doživetje.
*Sprostitev ob risanju in barvanju.
*Povezava z lastno podzavestjo.
*Napolni duha in telo z energijo.
*Vzpostavi čustveno ravnovesje.
*Izboljša koncentracijo in mentalne funkcije.

Risanje madal hrani našo kreativno energijo ter nam pomaga doseči harmonijo med zunanjim svetom in notranjimi stanji zavesti, obenem pa dopušča fantaziji prosto pot.

[sup][center]OB NEDELJAH VAŠIH KLICEV NA SPREJEMAJO![/center][/sup]
Default avatar
Če me pokličete ob 3. uri zjutraj, ker ste v stiski, z veseljem sprejmem vaš klic in vam skušam, s svojim nasvetom, pomagati. Nedelja je, kot vsak drug, običajen dan. Razen seveda, če se ukvarjam s komercijalno dejavnostjo in imam delavne ure, ki so objavljene itd.....

Pa lepo prosim, to ni reklamna tabla. Z veseljem bomo objavili vaš oglas, ki ga boste oddali preko naše oglasne službe. Od tega živimo in omogočamo brezplačno pomoč vsem, ki ste v stiski ali imate vprašanja za nas. Vzdrževanje tega portala je drago, zakup medijskega prostora še dražji, zato vas prosimo, da to upoštevate in objavljate oglase za vaše komercijalne dejavnosti tam, kjer vam to omogočajo. Mi tega ne omogočamo!
...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...

Igor T. - LOSANG TASHI