Politični čvek

janša ostaja v zaporu

Default avatar

tlo tla tlem

JJ ostaja v zaporu.
Default avatar

Kaj si naj mislim?

Ja full je zanimivo a ne.

Se pravi,tam en peti,pove da sem bil podkupljen.Nobenih dokazov,nič,le čveke.

Pol pa sodniki rečejo,da ni važno a sem hotel prejet podkupnino ali ne,ali sem prejel ali ne,... da sem kriv.

:D :D :D :D

Ne držim za njega,da en bo kdo mislil,ampak pravna država mora biti pravna.Pa tudi komentarji,ki bi sledili za mene od kod mu denar,pa je seveda že naslednje sojenje.

Se mi zdi,da je to sojenje samo zato da se ljudstvo umiri in zadovolji in da se dejanso zakrije resnica o premoženju.
Default avatar

jojnakladaš

Joj, se sprenevedaš. Kot da so te "čveke" od ene mamce na britofu, in ne od ljudi, ki so to zadevo osebno rihtali, ker so pri njih našli tud dokumente.

Da je hotel prejet podkupnino, je jasno. A si kdaj slišu, da bi komu šli rihtat podkupnino brez njegove vednosti (rihtali pa so dokazano, so našli dokumente)?

Denarja pa ne rabiš dejansko prejet, ker to ni več od tebe odvisno. Thaler tudi ni prejel dnarja, to pomeni, da ni bilo tam nbene korupcije in da ga moramo pustit pri miru, ane?
Default avatar

Ko bo čas za odškodnino ....

Ko bo čas za odškodnino jo le plačajte tisti kateri ste in še navijate za arest, ker le ta ne bo majhna.... lahko pa račun izstavite krivosodcem ,vstajnikom,poslancem pozicije in satelitske opozicije,pa naj ti plačajo iz svojega žepa...
Jaz aresta ne podpiram torej nima smisla da bi plačeval za namerne napake drugih !
Default avatar

jazsemdirektor

Jaz sem direktor javnega zavoda, pa sem rabu neki dnarja. Smo kupoval v zavodu neke avte, pa sem šel se k proizvajalcu pozanimat, če bi mi padlo kaj v žep, če njih izberemo. So rekli kul, ni problema. In sem nastavil razpis tako, da nujno rabimo pri avtih neko malenkost, ki jo samo ta proizvajalec vgrajuje (pa ne rabimo sploh). Tako da smo kupili njihove avte (sej so bili sam 1x dražji od najcenejšga ponudnika brez tiste unikatne malenkosti) in s tem sem izpolnil svoj del dogovora. Oni so me pa potem sonček*l, nobenega plačila za svojo uslugo nisem dobil. Ampak hvala bogu za janšiste, zdaj vidim, da nisem čist nič napačno nardil, ker nisem na konc denarja prejel. Mi je odleglo, da sem še vedno čist ko suza in devica Marija skupaj. Uffff.
Default avatar

megaboy

Le zakaj je Matos na sodišču zahteval izločitev dokazov, če pa pravite da dokazov ni?
Default avatar

mavrični vitez

megaboy je napisal/a:
točno tako
* * *

Nikoli nad nikomer ne obupaj.
Čudeži se dogajajo vsak dan.

H. Jackson Brown Jr.

http://www.publishwall.si/lelj
Default avatar

hm,

megaboy je napisal/a:

nič bat, evropsko sodišče jih bo upoštevalo.
"dokaze"!

*
upam, da boste odškodnino plačali samo tisti, ki ste zagovarjali delo teh sodišč.
Default avatar

eh

hm, je napisal/a:
Da ne boš razočaran(a). ESČP se ne spušča v vsebino sodbe, ampak le ugotavlja, ali so bile kršene človekove pravice.
Default avatar

evropsko sodišče ne odloča

hm, je napisal/a:
Evropsko sodišče samo poda mnenje, ne odloča, ne izloča oz.pridobiva dokazov.
Če je bil obsojen na 2 leti, mora pač odsedet.
Default avatar

megaboy

eh je napisal/a:
Točno tako. Pop domače povedano evropsko sodišče ne gleda na to, ali je janša vzel podkupnino ali ne, ampak ali je imel policaj med preiskavo kapo na glavi ali ne. Če je mogoče ni imel, je to kršitev postopka.
Default avatar

poznavalec.

Ameriška obveščevalna služba je odkrila vse tokove o patriji in zagotovo ni nihče obsojen po krivici.Je pa res,da se tajne službe ne razgaljajo pred javnostjo.
In osebno ne verjamem,da bi pri tolikem pompu nekoga zaprli kar tako nz blev.Ne rečem,da se zgodi napaka ampak tukaj ni napak,ker je preveč ljudi in javnost vključena v vsako malenkost teh orožarskih malverzacij.
Default avatar

Janša najmočneša blagovna znamka

Eni s to blagovno znamko služijo milijarde,zlasti naši sodniki in politiki.
Default avatar

veteran.

Podpiram slovenska sodišča,ker zapirajo bandite.kljub vestnemu zapiranju se lopovi po letu dni reinkarnirajo.vi tepci pa klatite neumnosti in ščitite kriminalce,ki bi ukradli majki božji kolarde,če bi mogli.Demonstrirajte,da izpustijo lopove,jaz ne bom demonstriral,ker zaupam sodnikom,ki so še premalo strogi.naj vas okradejo do nožnega mezinca.naj vam poberejo še to malo delavskega ponosa.ne razumem ljudi,ki krpajo kraj s krajem in prižigajo sveče za bando.
sem vestni državljan,ki nisem nikoli nikogar prevaral in tudi v naprej to ne mislim storit.
saj smo vsi težili,da je treba barabe a la sanader zapret in sedaj eni bevskate ,da to ni pravično.
uame je človek,ki daje v nič 40 tisoč evrov ena navadna smet.
Default avatar

bmw.

Kupiš avto,ki po enem letu ali dveh odpove.klinc pa taka znamka.Jaz imam bemflna 15 let starega in,če bi me probal pustit na cesti ga takoj zapalim oziroma užgem,da bo kripa zgorela.Samo problem je ,ko noče drvarnica crknit.Dela in dela še naprej.Bliža se miljon prevoženim ampak noče odnehat. Če bi pa meni zarad akumulatorja se ustavil,kar sploh ni mogoče,ker šajtrga,ko zavergla ne potrebuje baterije,potem krši zakon fizike,namreč avto posebej dizel,ne potrebuje akumulatorja med vožnjo niti malo,ker deluje na explozije v motorju.zato se vi ,ki niste lih neki majstri vprašajte zakaj naši vrli političari ne kupijo bavarische motorwerke škatlo in jim le ta ne more preprečiti pot na obravnavo.
jaz sem tudi šel na obravnavo na sodišče in molil boga,da ropotija crkne,pa ni hotela..točno me je pripeljala na sodišče in še klinčevo parkirnino sem moral plačat.Pet evrov za dve uri.

Na srečo je bil sodnik zelo dober človek in tožilec tudi.Svaka čast takim ljudem.Nikoli ne bi dal kritike na naše sodišče.Potem sem zaverglal avto in brez težav me vozi do današnjega dne.Pa ni stal 45 tisoč ampak bogih 3 jurje,z avtomatskim menjalnikom in vso možno opremo.Vsak mesec z njim prevozim okrog 8 tisoč kilometrov in me niti baterija ne ustavi.Čeprav je akumulator letnik 2007.Je pa znamke bosch in to tisti najdražji model.
Skratka obstaja ena znamka,ki kljub dizel motorju noče delat brez baterije,jaz osebno v to ne verjamem,ker sem mehanik.Zamislite se zagovorniki nedelujočih dizel motorjev brez akumulatorja.imate kaj mislit.
Že ena najmanjša laž pri meni prebudi nezaupanje.
Default avatar

dokaze, prosim

veteran. je napisal/a:
Za veterana zaradi razumevanja, kaj počnejo sodniki, tole:

Elza Premšak je bila delavka v celjski tovarni emajlirane posode.
Ko je po vojni od prijateljev izvedela za usodo vrnjenih vojnih ujetnikov, je o njej spregovorila in obvestila zahodno javnost.
V demokratični družbi se zdi njeno dejanje državljanska dolžnost, tedaj pa je zahtevalo izjemno redek pogum.
Sodišče v Celju jo je zanj 22. maja 1947 obsodilo na smrt. Le tri dni pozneje, 25. maja 1947 je bila Elza Premšak ustreljena. Stara je bila 33 let.
_______________________

Tako. Zdaj pa navedi jasen in nedvoumen dokaz, da je kriv!
Je bila Elza kriva?
Default avatar

veteran.

Delavka gor ali dol.Največja sramota je,ko se funkcionar napajan desetletja iz delavskih žuljev zlaže kako se mu je pokvaril prestižni avto.Ni ga čez to bedarijo.Glavno,da se delavcu,ki laufa služit denar za deset mešalcev zraka ne sme pokvarit fiat punto ali reno clio.
Default avatar

veteran.

Jaz sem slovenec brez dela.Delo so mi vzeli zvonovi.Vse kar sta moja starša ustvarila skozi desetletja odrekanja,so zvončki popapali.Jaz sem tudi ustvarjal to podjetje 25 let in sem sklenil,da ne bom več nikoli delal.
Sem se pa lepo preskrbel.imam novo bajto in vozni park,ki sem ga sanjal.Vikend na krku je skromen.Ni me stal niti sto tisoč,ker imam župana prijatelja.Ravno tako delam kot naša elita.Vse jih oponašam s to razliko da jaz ne kradem in enostavno imam vse račune o nakupih v nasprotju z njimi.
Dela naj pa naša veleumna desnica,jaz ne bom nikoli več.
Pa sem delal vse življenje.Dal semsvoje zdravje za napredek.Uničill sem se do konca z delom.
Podpiram pa združeno levico.Upam,da imam to pravico.Sicer eni bi zapirali ob takih izjavah ampak točno ti zagovarjajo svobodo govora in resnico in demokracijo.Ali se motim.Mogoče so fašisti tisti,ki prepovedujejo govor od srca.
In,če bom kdaj dobil lopova na delu ga prerešetam v kolenih.
Default avatar

danse bo sodišče

Ustavno sodišče bo odločalo o jj-jevem poslanskem sedežu. Ali ni bilo to že enkrat za zmeraj rešeno?