Starševski čvek

Ujme so Božja štrafunga zaradi razvrata

Default avatar
Kar preberite si Novo zavezo, poglavje Apokalipsa, vse kar se nam zdaj dogaja, je opisano tam notri. Lp
Default avatar
Samo po tem po tvoji logiki bi Bog moral kaznovati tiste, ki živijo v razvratu. Pedofili, posiljevalci in seksualni iztirjenci so pri tem izvzeti, njim se ne zgodi nič slabega. Kje je tukaj logika?
Default avatar
Po smrti bodo kaznovani za slaba dela na zemlji. Za vse prejmejo plačilo po smrti, tudi za dobra dela.
Default avatar
Brr270355 je napisal/a:
Da tisti ki tega ne počnejo, tistim ki to počnejo, to dopuščajo...
Default avatar
bog je zmeri bil gnida, najraj štrafa nedolžne
Default avatar
Allah akbar!!!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar
Rain falls on the just and the injust.
Default avatar
ČE BI BRALI IN BI BILI KREŠČANSKO VZGOJENI in bi imeli dostojene starše kateri bi vam razložili dejstva bi vedeli da sodba prihaja slej ne prej !
Default avatar
Heretiki raus je napisal/a:
Mogoče so pa to potem samo predfilmi, trailerji???

Mogoče pa božja sodišča nimajo sodnih zaostankov ampak sodne prehitevke???
Default avatar
Slovenija je sekularna država, v ustavi zapisano imamo ločitev države in cerkve. Poskusite srečo v Iranu ali Afriških katoliških državah, blazneži.
Default avatar
Bog je suveren in pravičen in ne zapusti svojih vernikov ne zdaj ne potem,grehe imamo pa vsi,torej...???
Default avatar
Zato so ujme:
http://over.net/clanek/zabavno/kultura ... zlata-doba

Tako pravi angelska zdravilka in avtorica knjige Prelomno leto 2012, Diana Cooper, ki trdi, da se bodo med letoma 2012 in 2032 morali prečistiti vsi temačni kraji na planetu, da bo Zemlja lahko dvignila svojo frekvenco, se prerodila ter znova prevzela mesto, ki ji v univerzumu pripada. Diana s pomočjo angelskih svetov in vstalih mojstrov prinaša napovedi za obdobje od leta 2012 do 2032, ko naj bi po številnih (očiščevalnih) katastrofah, kot so poplave, požari, potresi in snežni viharji, prišla zlata doba ter nam končno prinesla mir, ljubezen, svetlobo, bivanje v sožitju.

Kako bo s Slovenijo?

»Slovenci so po naravi topli, gostoljubni in prijazni ljudje. Mnogi imajo odprta srca za ljubezen, v duši te dežele najdemo tudi skrb za druge, vendar se v kolektivni zavesti skriva neverjeten strah, da niso dovolj dobri, torej občutek nevrednosti, ki izhaja iz starodavne karme. V Sloveniji se dandanes utelešajo starejše duše, ki v svojih srcih nosijo mir. Vplivale bodo na vse Slovence in v nekem trenutku prinesle obilje in upanje v deželo,« je o nas v svoji knjižni uspešnici Prelomno leto 2012 zapisala terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele Diana Cooper, ki decembra prihaja k nam.

Diana seveda ni pisala zgolj o naši prihodnosti, temveč je objavila tudi napovedi za druge države. Ker je knjigo napisala že pred svetovno krizo, smo lahko sproti preverjali, kako so se uresničevale njene napovedi. Glede na to, da so se doslej uresničevale kot po tekočem traku, lahko verjamemo, da se bo marsikatera uresničila tudi v prihodnjih letih.

Njene napovedi se uresničujejo

Povzemamo nekaj Dianinih napovedi, ki jih je objavila v knjigi Prelomno leto 2012 (izšla je leta 2009) in so se že uresničile oziroma se uresničujejo prav zdaj.

- Po vsem svetu se vremenska slika spreminja in po letu 2012 bo to še opaznejše. Napoveduje se, da bo med letoma 2017 in 2022 vreme širom sveta nestabilno, hkrati bo več potresov in poplav. Po letu 2022 ne bo več katastrof, umirilo se bo. Imamo kolektivno moč, da spremenimo napovedi. Če bo dovolj ljudi, ki bodo prinašali svetlobo, bomo s skupnimi močni orkan spremenili v sapico.

- Če bomo nadaljevali na sedanji ravni zavesti, bo v Evropi veliko poplav, največ tam, kjer so nižave in kjer se poplave v veliki meri pričakujejo že zdaj. Če se tam živeči ljudje ne bodo zares potrudili in dvignili svoje frekvence in če ne bodo skozi sebe prinašali navzdol zdravilne svetlobe, bo večina teh krajev do leta 2022 pod vodo. Tudi potresi bodo in še posebno vulkanski izbruhi; ti se bodo pojavljali na krajih, kjer tega ne bi pričakovali. In povrhu se bodo razvijala še močna neurja in orkani, pojavljali se bodo hujši gozdni požari, kot smo jih poznali doslej.

- V Avstraliji se bodo na čuden način drug poleg drugega znašli kraji, kjer bo postalo še bolj vroče, in kraji, kjer bodo poplave.

- Japonci tako kot Kitajci menijo, da Zahodnjaki nismo poduhovljeni. Njihovo mnenje se bo spremenilo, ko bo ves svet začel sodelovati pri odpravljanju posledic naravnih katastrof (op. a.: Fukušima?).

- Leta 2012 se bodo v Egiptu zgodili veliki premiki, množice se bodo odprle.

- Svetovni finančni sistem že dolgo časa spominja na gnilo vejo. Ko tisti, ki sedijo na njej, padejo dol, poskušajo splezati na isto razpadajočo vejo, namesto da bi poiskali novo in zdravo. Leta 2007 se je začela bančna in kreditna kriza, banke propadajo, podjetja gredo v stečaj. Celotni sistem, ki je temeljil na pohlepu, barantanju, korupciji in teptanju revnih, ni mogel več zdržati. Gospodarska struktura je začela razpadati točno v trenutku, ki ga je napovedoval majevski koledar. Sistem bo še naprej razpadal in se razvijal, dokler se ne bo uveljavila gospodarska struktura, ki bo temeljila na poštenosti in integriteti. Po letu 2032, ko denar ne bo imel nobene veljave več, pa bo razpadla tudi slednja.
Default avatar
Nakladanje v tri krasne. Takih pametnjakovičev je poln svet, vsak ima svoje ideje.
Default avatar
Za vsak slučaj širi pozitivno energijo okoli sebe. Škoditi ne more.
Default avatar
bedarije je napisal/a:
Širi svetlobo. Škodovati ne more. Saj veš kaj to pomeni. Ne pa da bruhaš ogenj, nimaš nič od tega. Od svetlobe boš pa imel veliko.
Default avatar
sej ogenj daje svetlobo tud
Default avatar
sejogn je napisal/a:
Prižgi svečo in meditiraj.
Default avatar
do začetka zlate dobe je napisal/a:
Slika