Starševski čvek

Naveza 24 ur in Doktorja davčnih utaj, Roka Snežiča

Default avatar
Takole portal 24 ur povezuje Dr. Roka Snežiča s stranko SDS in s tem blati Janeza Janšo: "Rok Snežič na sedežu stranke SDS?" https://www.24ur.com/novice/slovenija/r ... e-sds.html

Takole pa na istem spletnem portalu 24ur.com že par let, na naslovni strani visi Dr. Snežičev oglas, ki je bil danes celo posodobljen: "Zakaj odpreti podjetje v BIH?": https://www.24ur.com/novice/slovenija/z ... v-bih.html

Ne vem al nas to načrtno malo gor pa dol v glavo, ker mislijo da smo Slovenci tako zabiti, al so FDVjevčki sami tolk zabiti? Ali pa preprosto denar ne smrdi. Glede na to da se hvalijo na 24 ur da so najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji, pa da je Snežič že par let na prvi strani, jim mora dosti odkartat. Noro. Konflikt interesev na kubik.
Default avatar
Če ima on 3 čiste o davki naj mene pes pof.... Ja lahko kupiš avto v Bosni in plačaš manj, samo, če se vozilo uporablja več kot pol leta v Sloveniji je potrebno plačati naše davke. In kako boš Fursu razložil, od kje ti denar? Saj, če si davčni rezident Slovenije boš vseeno plačal davek na kapitalski dobiček, edino, če boš denar skril v Bosni. Samo v Sloveniji ga ne boš porabil, če ga ne boš prej opral.
Default avatar
Višek provokacije raje je napisal/a:
Dejansko si zabit, ker sploh ne veš, kaj bi jim očital. Da pišejo kritično o njem, čeprav jemljejo denar od njega? To kvečjemu ovrže konflikt interesov.

Drugače se pa vsepovsod enako reklamira, tudi na nori24:
https://bit.ly/3gjnSud

Ja, denar nobenmu ne smrdi, samo eni ga še ob tem božajo, drugi pa ne.
Default avatar
Tako da ja, vsepovsod odkaratava, tudi z Ivanom je bil v kehi, njegova žena je bila večja lastnica nore24 (mogoče še je) in bil je pri đuđimuđi poslih zraven:

Slika

zdaj se pa očitno spet mudi tam okoli
Default avatar
pa kaj je napisal/a:
Ja Petja, pa 'znana' Slovenka v prvem planu...
czas zaorać socjalizm