Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kaj ste si privoščili za Valentinovo?

Default avatar

EvoL

pač sej vam govorim da mam nabit apetit. pač ta zdravila mi nabijajo apetit. nimam kej skrivat,sej že vsi vejo cel lajf da velik pojem. kot sem rekla,če ne bi mela teh zdravil tud ne bi mela majhnih porcij,ampak bi pa manjkrat jedla in ne bi bla tok prekomerna debela. verjetno pa bi bla "popolnejša" ampak ne zavaljena. verfjetno bi mela 90kg,na 175 cm.

skratka bilo je odlično. Aja pa btw- tako porcijo celo je pojedla tud moja sestra pa ma na 172cm 60kg :) pa še tortico,in juho,vse je pojedla. Toliko o tem... pa je suhica :)
"Življenje in Svoboda"
Default avatar

nemški mediji

Oooo je napisal/a:
Saj ravno zato se rediš. Mater ste eni pametni pa vsemu nasedete. Če ne ješ več kot pol dneva, dobi telo alarm, da se ga strada. Potem pa ko končno ješ, pa verjetno takrat nekaj bolj kaloričnega, začne telo delat zaloge, za slučaj če ga boš spet stradala. 8-12 ur je čisto dovolj dolg post čez noč, čez dan pa lepo pojej 5x solato za začetek pa boš videla da je veliko bolje. Sploh dopoldne, če že ne moreš takoj zjutraj ko vstaneš, je fajn nekaj pojest. Pa prvi obrok naj bo najbolj kaloričen, ne šele drugi ali tretji. Za zvečer pa jogurt ali kaj lahkega (ne sadja, cukra ali ogljikovih hidratov, raje kaj mlečnega):
Pa veliko pij, sploh zjutraj na tešče - vodo ali čaj. Kafe pa tudi za nekaj časa pusti. Telo je večinoma v dandanašnji dobi izsušeno in dehidrirano s prevelikimi količinami hrane - človek sploh nima več občutka, kdaj je lačen in kdaj žejen, dokelr ni res dehidriran. Sploh pa s kavicami v službah in doma.
Default avatar

nemški mediji

valentinovo je napisal/a:
A hudiča, v Švici in Nemčiji zmrzujemo, tole odtapljanje se bo po mojih izkušnjah začelo šele s 1. aprilom.
Default avatar

Sem starejša

Po 30 letu sem se fajn začela rediti, pa res malo jem..zajtrk.jogurt, kosilo..juga, solata..jabolko...večerja košček sira, voda..zdaj sem v 35 letu in sem prav debela svinja, 176 cm, 75 kg..Evol, koiko pa ti tehtaš? Pa lepo znaš servirati hrano, apetitlih.
Default avatar

EvoL

Sem starejša je napisal/a:

jst imam 175cm in 140 kg,konfekcijsko nosim 52/54 (evropsko-slovensko).
"Življenje in Svoboda"
Default avatar

nemški mediji

Sem starejša je napisal/a:
Ja, sir zvečer je pa res super. Še kruh verjetno zraven a ne? Potem se pa ne čudit, da ti kg gor rastejo. Pa verjetno ne piješ dovolj primernih tekočin.
Default avatar

sam padejo takoj v uč

EvoL je napisal/a:
Tukaj res ne potrebuješ ostrega očesa, najprej padejo v oči. No, če je tebi všeč, moramo biti tiho.
Default avatar

Uuuuu

Evol kar veliko kil imaš. Daj se prijavi v oddajo na Planetu,tisto ko hujšajo. Moja sestra je z njihovo pomočjo dala dol 55 kg, isto je imela tolk ko ti..pa zelo so prijazni, tudi ko nehaš tekmovati, ti pomagajo finančno..itd..razmisli.
Default avatar

debeli jožek

EvoL je napisal/a:
Buci, buci Redna. :-))
Default avatar

EvoL

sam padejo takoj v uč je napisal/a:

ta je pa dobra,no. Ne ni ti treba tiho,ampak tale komentar ki si ga zdaj napisala,to je normalen,semi-argumentirani komentar. čeprav je negativen. tist kar pa včasih napišete recimo zgledalo bi v stilu "haha klošarka ma nagrobne sveče" ali "dej se delat fino,nimaš okus apa nagrobne sveče maš" to pa je zlo negativno. Zarad mene je lahko 100000 negativnih komentarjev. razlika je kako močno so žaljivi.

in ja,sej sm priznala. nagrobne so. men osebno to ni neka katastrofa,ker nisme gostila Trumpa :D pa,če sem čist iskrena tud če bi ga bi bil ta fail zihr,ker mi res ni tole nč narobe,napis se sploh ne vidi,tud od blizu težko razbereš,niti ni unga pokrovčka k ga majo nagrobne. men zgledajo klasične bele sveče.. i would be immediately fired by trump :D
"Življenje in Svoboda"
Default avatar

Ohjej

nemški mediji je napisal/a:
Uf ja, taka prehranska pravila so bila dolga leta 'mantra', ki ne drzi več. Ze lep cas stroka priznava manj obrokov in tudi casovno razporejeno kot sam zeliš.

To sama ze ves cas vem, ker sem vedno sledila potrebam organizma - ko sem lacna jem, najpogosteje ( pozno) dopoldne, in obrok pozno popoldne. Vse ok, funkcioniram kot se zagre.
Da organizem dela, je ravno obratno res: ce non-stop hrano obdeluje, logicno, da se pocuti utrujeno ...

Redimo se izkljucno zaradi prevelikega vnosa kalorij, pa se lahko še tako 'farbate', da je vse kaj drugo krivo, rezultat bo še vedno isti :)