Forum.Over.Net

Starševski čvek

A veste zakaj je v tušu cel teden bum akcija, delam na statističnem uradu, vekja za vse slovence

Default avatar

fioršae

V Tušu je bum akcija, ker je ta trgovina mesto duhov. Nekvalitetna, precenjena roba, ki se ji slabo piše.
Desni pač z lupo iščete karkoli slabega, da bi sproducirali izredno stanje v državi, ki jih nič ne fali. Če so danes ljudje reveži, kakšni so bili šele pred Šarcem, če pomislimo na vse prejemke, ki so se zvišali.
Default avatar

od lanskega leta dalje

slovenija je že je napisal/a:
ČESTITAM. KO SO VSE PODRAŽILI Z MIMINALCEM, LANSKO LETO, ko so minimalca dvignili (razlog, da so lahko vse umetno podržili) SREDI LETA JE UPOKOJENCEM DENAR DOBESEDNO SKOPNEL.

Skratka vprašajte upokojence kako je z njihovimi financami od lanskega leta! Ne vem kako je to mogoče ampak je tako. Prej je še nekako šlo, nekako, sedaj pa ne gre več. Očitno niso prenesli novega dviga cen.
Default avatar

kdaj je to že meni jasno

slovenija je že je napisal/a:
Kdaj je MENI TO že vse jasno! Tajkuni se grebejo kdo bo več pokradel, ker rabijo za koko, zato se drogeraši lahko prosto šetajo. Janković je edini pameten, ker mu mora folk plačevat v kovčkih, po parkiriščih 10 %. Je policija samo našla dokaz in ga objavila kako to laufa. Tako da mafijcev ne bo zmanjkalo. Mafijskih poslov tudi ne. Kurbbe se bodo priseljevale, ker je prostitucija legalizirana, mafija se bo priseljevala, ker je nihče ne preganja (sej je Slovenija raj za mafijo), šiptarji, ker so sposobni preživeti v getu, kar je pa navadne, povprečne raje, se bo pa odseljevala v tujino, če bo le lahko šla. Kako pa bo medicinska sestra garala noč in dan, za 1000 neto, če pa mora dati 770 +150 za dvosobno stanovanje na obroblju Ljubljane - ne v centru Ljubljane. Pa da ima še 2 otroka, pa samohranilka. NE GRE.

Skratka Jankaviću bo šlo odlično, vse plačilo na roke, NIČ ne bo šla v davkoplačevasko blagajno, nič, ker mafija in kurbbe in šiptarji davkov ne plačujejo, zato bodo medicinske sestre še manj dobili, ravno tako zdravniki, ravno tako vsi ostali, ki delajo v javnem sektorju, mafija se bo pa kitili ne samo z milijoni ampak milijardami.

OBLAST, pa voli levico še naprej. Levica je pa Janković, njim na roko, v državno blagajno PA NIČ, tudi za plače levičarjev NEEEEEE.

Še tista jedra zdrava, še tisto bodo odšli, ki še niso odšli.

Kdaj je to meni že jasno.

Stanovanja si pa normalen človek s povprečno plačo v Ljubljani pač ne more privioščiti. Lahko si ga pa mafija, šiptarji, če živijo v getu, kurbbe in seveda tajkunčki, oligarhi, podjetniki... Skratka izbranci, a ne v dobrem ampak slabem.

In če bo šlo tako naprej, bo čedalje slabše, ker so stroški čisto previsoki glede na plače.

500 medicinskih sestrer iščejo in bolničarje, par sto zdravnikov takoj dobi službo.

KDO BO SKRBEL ZA TO MAFIJSKO ELITO in kurbbe, ker zdravnikov ne bo, medicinskega osebja tudi ne????????? Oni ne plačujejo davka, zdravnik je plačan iz davkov,... ali bodo šli privat v tujino, če pa keša ne bodo imeli, jih bo pa že prej Matilda prišla obiskat....

Elito skrbi samo kako bo kradla, spregledala je pa, da davkoplačevalcev VEČ NI, da odhajajo in so odšli. Kdo bo plačeval davke, da bo Jankoviić lahko kradel MOL? Pa da bodo lahko še naprej kradli?

Kdo jih bo prišel iskat z rešilcem, ker ni denarja za zdravnike? Že sedaj rabijo 40 minut v nekih odročnih krajih. Že sedaj se oddelki zapirajo.

Mladi pa itak. Začetniki minimalca to je 800 evrov do 1000 evrov, maksimalno, pol pa bereš, da hočejo za dvosobno stanovanje 750 + 150 stroškov. Nima za burek. Zasluži za najemnino in nič več. 900 evrov pa bo pa na drugi strani nekdo dobil na roko in bo slej ali prej kupil nov avtu, obnovil hiše, mogoče kupil novo stanovanje, potem bodo pa govorili, da revščine ne. Tisti, ki bo pa plačeval se bo odselil, priselili se bodo ali šiptarji, ker si lahko privoščijo 20 ljudi v 2 sobnem stanovaju, kurbbe, mafija.... podjetniki imajo pa že svoja stanovanja....
Default avatar

ne to pa ne bo držalo

fioršae je napisal/a:
Ni res, hodim v špar, tako prazen kot je sedaj, še ni bil nikoli. Kot bi se življenje ustavilo. Podobno je v Avstrija, sem bila v Celovcu.

Prvič sem dobila ful dobre stvari na razprodaji v CA, vse po 10 evrov (kjer imajo te znižane stvari), ful lepe bluze, sem kupila 3, res lepe, tko malo posebne. Pa puloverje, vse je ostalo, vse bilo znižano, pa sem šla čisto naključno gor pogledat za puloverje, ker sem v Slovneiji dva puloverja kupila in sta tako zanič, da ne morem povedati. Sem dala pulover opravat, pa piše kako se pere. Pa letijo tiste mucke ven, tko da še dihat ne moreš normalno. Sem šla prav zato gor, da vidim, če je kaj bolje, ker v Slovneiji ni bilo nobene ponudbe.

Ugotovila sem, da je Avstrija, Celovec v primerjavi s Slovenijo, Kranjem, ful bolje založena, ful imajo več stvari, izbire. Pa še vsi puloverji so bili znižani,.. sicer ne v vseh trgovinah, ampak nekako mi je uspelo priti do vseh teh akcij in mi ni žal.

V Avstriji je pulover ful znižan, če ima kakšno mucko kje - pri nas pa je že nov ves tak zmuckan.... Tak stane seveda 10 evrov. Enega sem kupila takega samo zato, ker sem gledala kje ima napako, pa nič takega nisem videla, pa seveda zato, ker je bil tako mehek.
Default avatar

ne to pa ne bo držalo

Lažem, da je podobno v Avstriji. Če primerjam nakupovalne centre, kjer sem bila. V Avstriji je bilo parkirišče čisto polno, kot vedno, pri nas pa ne. Ko sem bila v nakupovalnem centru v Kranju, se ne spomnim, da bi bil tako prazen kot sedaj. Mesto Kranj je prazno že dolgo časa. Opazila sem samo, da je bilo v Celovcu po mestu manj ljudi. Nakupovalna centra sta bila vseeno polna.
Default avatar

riogepqš

No, jaz ne opažam nič podobnega. Ravno v nedeljo v Ljubljani. City Park poln. Pred Leclercom nimaš kje parkirat. Business as usual. Spar pa že nekaj časa izgublja napram Lildu in Hoferju. Vsako leto bolj. Hofer se poln, Spar se prazni.
Default avatar

popolnoma se strinjam s tabo

krčč je napisal/a:
sem avtor prvotnega prispevka in v nobenem primeru ni bilo to mišljeno politično poleg tega pa sem levičar, janša je navečjo poitičarsko govno zame osebno, kar jih je na svetu apak komedijant je pa podoben ali enakk in kot pravilno ugotavljaš bebavi slovenčki čez svoje politične dre ke v glavi ne morejokarkoli napišeš, se bebotu zamegli pred očmi in se mu prikaže velik vodja janezek ali pa veliki vodja komedijant v taki državi ni čudno da je vse razpadlo in propadlo
Default avatar

v bebavi sloveiji

ne to pa ne bo držalo je napisal/a:
v teh gnili državi še trgovci vedo da lahko prodaš ves dre k kar ga je, slovenija je odpad zahodne evrope, tisto kar bi romalo na dno atlantskega oceana prodajo v slo, pa naj bo to prašek ali obleke ali pa nutela, ta pri nas je slabša kot tista v avstriji, za vse to pa je kriva poitika k nas je pripeljala na smetišče evrope
Default avatar

delaš ti ja

slovenija je že je napisal/a:
Delaš ti na statističnem, ja, mogoče pucaš WCje, sicer ne bi takih bedarij pisalo. "Povprečna" pač po definiciji pomeni, da so v njo všteti tisti z višjo kot tisti z nižjo, kako bo to laž? In to je čisto v vseh državah tako, da ultrabogati (ki jih je malo) vlečejo povprečje ostalim navzgor, tako se povprečje pač računa.
Default avatar

joj ne moreš no

slovenija je že je napisal/a:
Ja pa saj to je POVPREČNO. Ti najbrž blizu urada za statistiko najbrž samo živiš......
Default avatar

ti pa ne znaš brat

joj ne moreš no je napisal/a:
ti pa ne znaš brat, sej piše - navadne raje....
Default avatar

Hdudieh

je dejala zabita slovenka je napisal/a:
Delam v trgovini. Mi smo januar zaključili s 3% večjim dobičkom kot januar lani. Pa ne veljamo za najcenejšo trgovino, niti ne prodajamo hrane in ostalih osnovnih življenjskih potrebščin, temveč artikle, ki jih ljudje ne potrebujemo nujno za življenje. Stranke jih ne kupujejo, ker morajo, temveč ker lahko. Glede na naš promet še ni krize, še vedno ne stabilen.
Default avatar

etiketiranje

Joj, otročiči, vi se kregate za Janšo in za Šarca, onadva se za vašim hrbtom oba smejita in štejeta solde. In drugi, da ne bo samo o njima. Otročji in nezreli in sebičii so politiki tako kot vi. Vsak hoče imeti največjo kanglico in lopatko. Brez izjeme. Vi jim pa nasedate, ker tako, kot je ena zgoraj napisala, gledate samo nalepko, ne pa vsebine..
Default avatar

dragonfruit

Tuš v Kranju je vedno kot mesto duhov, kaj je treba tukaj razlagat.)))
Pred nekaj leti sem bila v Celovcu in vse trgovine, ki jih imamo tudi tukaj, so imele enaki pofl. Prav tako imajo isti pofl v drugih prestolnicah in velikih mestih izven Slovenije.
Default avatar

ej statistični urad

ej statistični urad je napisal/a:
Ponavljam vprašanje, QUA TEŽITE FOLKU?!

Lahko pa mi pridete ploščice odbit in nove položit.
Default avatar

iroše

dragonfruit je napisal/a:
Ampak saj veš, tuje je zmeraj boljše, čeprav je isti drek. In založenost v Celovcu primerjajo z neko vukojebino v Sloveniji. Tudi v C&A naši vukujebini je bistveno manj izbire kot recimo v Celju.
Default avatar

anketarka

ej statistični urad je napisal/a:
Če misliš raziskavo Življenjski pogoji, imaš možnost anketo zavrniti. Meni je pa to zaslužek za kruh. Bi bilo pa fer, da že pri prvem obisku sodelovanje zavrneš. Ker če moram trikrat do tebe in šele potem rečeš, da ti dol visi, ne dobim plačano nič, a veš?
Default avatar

ti anketarka

anketarka je napisal/a:
Zakaj si pa raje ne poiščeš poštenega dela?
Default avatar

anketarka

ti anketarka je napisal/a:
Saj to je pošteno delo. Mene nihče ne goljufa in jaz nikogar.
Kako pa, misliš, da pridejo do podatkov? Iz spletnih in fizičnih anket seveda.
Default avatar

ej statistični urad

anketarka je napisal/a:
O hvala za odgovor. Aaaampak....Daj, ne bit parazit ali še kaj slabšega, to ni nobeno delo, poišči si drug način zaslužka.

In ja, sodelovanje sem zavrnil, nisem niti dobro prebral za kakšno anketo gre, ker s tako državo kot jo imamo ne bom sodeloval. Tudi ne zmorem sočustvovati s tabo če do koga trikrat hodiš ker ne verjamem da je to kar počneš v dobro državljanov.