Starševski čvek

Moram se ločiti

Default avatar
Jah, če bi izgubljeno v nesreči prebolel sam in brez zapletanja z drugimi v času prebolevanja, torej brez tolažilne blazine, za kar si ponucal tisto ki je tebe lovila, se niti ne bi zapletel z njo, ker njo itak nisi niti hotel.
Bolje pozno kot nikoli, neumno je vztrajati v lastni nesreči, drugega poskušat spreminjat za svojo srečo pa sploh.
Default avatar
Zartrose je napisal/a:

Vsak račun (sploh tisti brez krčmarja) se plača. Prej ali slej. Le obresti so večje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
+1
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! «
Default avatar
Andrejkisebi je napisal/a:
Mogoče si pa ti moj mož ???!!!
Default avatar
Vedno bolj spoznavam, da moja žena ni to, kar sem mislil, da je. So mi jo tudi starši branili. Spoznala sva se na zabavi in mislil sem, da bo že nekako šlo.
Sedaj pa samo poseda doma, gleda televizijske nadaljevanke, najraje sama, če kam gremo, jo je treba prav prisiliti, da nekaj pove.
Meni je veliko do družbe, pa ne mara, da pride kdo k nam na obisk in še takrat ne more skriti nejevolje. Skratka, zelo dolgočasna ženska, brez smisla za družabnost.
Tudi otroke vzgja v čudne. nedružabne ljudi.
Neprestano se jezi in me kritizira, moje početje ji gre na živce, tako, da sva se popolnoma odtujila.
Ko sva sama, sva brez besed, mene pa mika veselje in pogovori, tudi kritiziranje in debatiranje. Ona ima vse to za opravljanje.
Najraje bi se ločil.
Default avatar
šel bi stran je napisal/a:
Povej ji, da si jo prerasel in jo zavrzi.
Če ti Buss ni všeč sestopi in prestopi, ali pa vlak, nadlednjič na letalo itd.
Default avatar
šel bi stran je napisal/a:
kaj ti brani, da se ne ločiš?
najlažje je bit non stop jezen na drugega in njega krivit za svojo nesrečo
Default avatar
šel bi stran je napisal/a:
Nič ne govorita, obenem pa se jezi in te kritizira. Ti si en čuden tip, ki bi rad, da ga vsi poslušajo, a te nihče noče poslušati in rad bi kritiziran a naredil nič.
Default avatar
škoda za oba je napisal/a:
Ženo je treba spodbujati, ne nergat.
Default avatar
Če si celo vezo skrbel za njo in za vse drugo v vaši familiji, ker kakor zgleda po opisu sodeč ona ni kej dost sodelovala v tem kar imata... je ona čist preprosta ženska, za katero si ti bog in batina, saj ti v nobenem pogledu ne teži. Če rečeš takšni osebi, da se boš ločil bo ta doživela šok..
Amapk, dejstvo je, da ti je doqurčila..., bod fer, poskrbi za njeno bodočnost in prijateljsko spelji ločitev, stoj ji pač stalno ob strani, ne bit pa preveč skup z njo, odseli se pa čeprav je recimo hiša samo tvoja, ti si sposoben in ustvarjalen, ona pač ni po opisu sodeč, torej jo moreš tud psihično pripravit na ločitev, to pa ni tako, da ji nabijaš slabo vest zarad čipsa in turških španskih mehiških nadaljevank.. , njeno reakcijo moreš predvideti in ustrezno speljat stvar do konca, da bo čim manj boleča za njo, teb se itak že jebe za njo..
Default avatar
Se je mojemu kolegu po locitvi zelo ponujala njena best frendica, ga tolazila, mu hodila kuhat, se poskusila priblizat otrokom.....na koncu je seveda se seksala z njim. Zacela je celo delati v prej druzinskem,potem njegovem podjetju. do amena.
Cez kake pol leta mu je zacela navijat za poroko. Tip je sele takrat pogruntal, kaj je hotela in jo skenslal. Otroci so bili zelo veseli, da jo je, ocitno so videli vec kot on.
Tako da, niso vse zenske res dobre in znajo nastavit za koncni cilj.
Default avatar
Že če je kadilka je dovolj velik razlog, to je kot bi se poljubljal s pepelnikom, fuuuj.
Default avatar
jaz pa poznam podobno je napisal/a:
pa ja, kar sama od sebe je začels seksat z njim in delat v njegovi firmi, on ni imel nič ori tem

lol

pa avtor tud močno pretirava, ko trdi, da žena cele dneve samo leži na kavču in gleda televizijo. bo moral kar lepo delit svoje premoženje z njo.
Default avatar
Najprej se vprašaj če jo ljubiš. Ker je, več kot očitno ne, potem razmisli kaj si želiš za naprej?! Vegetiranje še naprej v nekem kvazi zakonu ali samostojno življenje, pa čeprav sam? S tem si mogoče daš šanso da v bodočnosti srečaš žensko ki jo boš v resnici ljubil in bo ljubila tudi ona tebe!
Zavedaj se, da pa tudi tvoja žena ni srečna v tem zakonu in verjetno ni zadovoljna niti sama s sabo in da je mogoče to njeno obnašanje samo beg iz realnosti ker ji ta pač ni niti malo všeč?!? Lahko pa je tudi znak otopelosti in/ali depresije? Ampak ne glede na to, sta si dolžna iskren pogovor.
Po karakterju je verjetno precej labilna in neodločna (domnevam glede na to kako si opisal njeno spopadanje z življenjem) zato boš verjetno moral ti storiti prvi korak in načeti pogovor. In verjetno tudi ukrepati. Če si želiš zadihat s polnimi pljuči boš moral ukrepati!
Norost je pričakovati drugačne rezultate, če počneš ene in iste stvari. Vztrajal si v zakonu ki ni osrečeval ne tebe ne nje! Če hočeš srečo, boš torej moral nekaj spremeniti! Mogoče bo to celo dobro tudi za tvojo ženo, saj jo bo prisililo da prekine vegetiranje na kavču in začne živeti!
Želim vam in vaši ženivse dobro in pristno življenje...naj se vam dobro izide.
Za vas, dragi komentatorji, pa takole.
Ljudje ki pišejo sem po večini v stiski in potrebujejo nasvete kako in kaj. Mogoce informacijo iz drugega zornega kota ali pa samo drugo mnenje. Ne pa da se po njih pljuva in se jim posmehuje! Saj je najlažje s prstom kazati ampak samo oni so v njihovih čevljih, mi sami se odločimo pokazat kaj smo mi - empatični in bomo pokazali razumevanje ter bomo ponudili lepo besedoin mogoče celo nasvet, ali pa bomo dovolili da nas zalije žolč in ga bomo sprejali naokoli?!??
Default avatar
šel bi stran je napisal/a:
Koliko neposrečenih in nesrečnih zakonov. Ali je sploh smiselno sklepati poroko in v njej vztrajati zgolj zaradi "varnosti" in "pripadnosti".
Če se nisi pripravljen prilagajati, popuščati, imeti potrpljenje in se učiti živeti, nima smisla.
Default avatar
Opisal si jo kot najbolj grdo in grozno osebo na svetu, ene dobre besede o njej, ti pa pričakuješ, da bi se ona mogla za tabo metat? Kaj pa ti? Kaj bi ona povedala o tebi? Ko si postavljal svoje posle, si imel čas zanjo in za družino? Ma brezveze... če je nisi imel rad že od začetka in se z njo poročil pod prisilo, je res najbolje, da končaš. Ampak razloge za neuspešen zakon pa kar sebi pripiši.... Zraven ravnodušnega dedca, ki pravi, da sem grda, bi tudi jaz raje španske limonade gledala.
Default avatar
kako to je napisal/a:
Vedno se piši samo o krivdi žene. O možu, ki jo "vara", saj ni nujno, da z ljubico, varanje je lahko tudi posedanje po gostilnah s prikritimi homiči, kockanje in kartanje, žena pa naj bo doma.
Default avatar
Jaz bi ti dala kar svoj kontakt se priporocam. Sem samska urejena...
Default avatar
mimaasjh je napisal/a:
ammmm, tazadnja se mu je baje vsilila, ali misliš, da je to res taprav način osvajanja.
:D :D
Default avatar
Loci se in to cimprej. Zenska ki zivi od jedi in nadaljevank ne more biti niti dobra mati, ce jo zanima samo to dvoje. Namesto da bi sla z otrokom na zrak, pa visi na kavcu in se base s hrano. Ni sposobna se nikamor premaknit. Otrok od take matere nima nic.