Forum.Over.Net

Starševski čvek

najbolj zanimive in čudne

Default avatar

tud biciklaš

Sushi je napisal/a:
Kosilaš? Ta je iz Fužin.
Default avatar

Sushi

tud biciklaš je napisal/a:
Hehe, ne tam me pa ni skor nikol. Pa bicikliram se reče, da te naučim slovenački haha
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

strix

pred leti* sva šli s sestro v trgovino in me je poslala po piščančjo pašteto. Prišla sem nazaj in ji rekla nimajo piščančje, samo kokošjo. Seveda, sem se v trenutku, ko sem izrekla zavedala.. fajn sva se nasmejali :D

* 11 let nazaj.. madona čas beži.
Default avatar

maynapink

tud biciklaš je napisal/a:
Lep sončen dan. Fužine. Zazvoni domofon.
"alooo a je Mićo domov?"
Na drugi strani: "Ne, Mitje ni doma. Reče se doma, ne domov."
Čifo pa nazaj: "Ahaaa kdaj pa pride doma?"
Default avatar

a to

maynapink je napisal/a:
A to se je tebi zgodilo?


Če slučajno ne veš - tu pišemo NAŠE dogodivščine, ne starih štosov.
Default avatar

Matejeva mama

a to je napisal/a:
Tole ni štos, ampak se kar v resnici dogaja.
Pri nas v Ljubljani je pozvonil sinov sošolec: Zdravo, a je Matej dam? (Ljubljančani rečemo: Grem dam namesto domov)
Default avatar

Zuluulu

Matejeva mama je napisal/a:
:-)
Default avatar

Mivsismoroboti

Smo bili z družino na zabavi pri prijateljici. Samo aperitiv sem popila. Na mizi narezek in v eni skodelici bele, majhne in malo mokre kroglice. Jaz rečem, o poglej kakšna jajčka. Pojem eno. Pa rečem hčerki, a boš eno jajčko?! Mož me malo čudno pogleda, reče pa nič.
Pridemo domov in mu rečem čez encajt, kk so bla pa jajčka dobra, a misliš, da so bla prepeličja? Pa on, pa ka je s tabo, sem ti že tam mislil rečt, da ka ti je, sm mislil, da se zajebavaš? Pa meni še kr nič jasno. Pa on reče, če je pa bla mocarela?!
In nato smeh...
Res sm mislila, da so bla jajčka, pa valda vem, kaj so jajčka in kaj mocarela.
P.S. Ampak še danes se mi zdi, da so bla jajčka!
Default avatar

Sushi

V Radovljici zraven Grajca je (bila?) pekarna, na okencu zunaj, kjer si lahko naročal kaj za jest pa njihova ponudba. Nalepljene črke na steklu.

Kruh
Hot dog
Burgerji
Slaščiče

Ko sem zadnjo omenjeno enkrat prebral v pijanem stanju, sem umiral od smeha in seveda vsem kolegom moral pokazat razlog, ker povedat nisem bil sposoben...tko da veste, albanci nevede skrbijo tudi za polovico našega zdravja🤣
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

antilopa

Sushi je napisal/a:
V Radovljici je bil pred mnogimi leti na avtobusni postaji nalepljen letak z naslovom "Piščanci pozor!" Seveda, nekdo je prodajal piščance, ampak napis pa je bil tak kot bi bil namenjen piščancem. :))
Default avatar

Sushi

antilopa je napisal/a:
Kdo bi tebi verjel🐣
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

nikada više

maynapink je napisal/a:
A kad pride tvoj štromar doma?
Default avatar

maternomater

kako čudo čudno sem jaz ... kolegica mi reče, da ni mogla priti k meni, ker so imeli smrtni slučaj ... jaz butnem: Je blo kaj hudega?

(hotela sem vprašati, če je umrl kdo bližnji)

nerodno mi je vsako minuto :(
Default avatar

55667788

maternomater je napisal/a:
Oo, ja.
Default avatar

Hehhe

Sošolka je bila v OŠ vprašana zgodovino. Pa jo učiteljica vpraša "Kdo je bil eden največjih nacističnih voditeljev v 20.stoletju?" In ona: "Tito!"
Default avatar

Ta je dobra

Se prerekava z mamo glede neke stvari, in pravim da to ni nič. In ona v jezi "Kaj to ni nič, to je nič!" Sem umrla od smeha...
Default avatar

Jupiju

Muohoho!
Default avatar

Mukica

Smo imeli v službi enega izmed napornejših dni, veliko dela in smo kar trije ostali, cel šiht in sem se odločila, da nam plačam pico, da se malo okrepčamo. Spomnili smo se na pico, ki ima tudi ananas gor, se pravi pica Hawaii. In ko se po telefonu pozdravim ter vprašam ali lahko naročim eno Hawaii, mi natakarica odgovori, da mora vprašati, ker meni, da te pice ni v ponudbi. In slišiš v ozadju: "Heeeej, a mamo havajsko?" - "Ne" - "Ne, gospa, žal, nimamo havajske pice". In postalo mi je malo smešno, ker se je tako trudila, pa sem se pohecala in rekla - potem pa Maldivi. In Sekundo za tem je že bilo: "Heeej, a Maldivi mamo!?" - "Ne, gospa tudi Maldivi nimamo"
Hahahahah s sodelavci smo umirali od smeha, medtem, ko sem morala naročilo zaključiti. Bila je prav simpatično ustrežljiva, a heca pa ni razumela. :D
Default avatar

maynapink

Danes zjutraj sem imela izklopljen telefon. Zmanjkalo mi je baterije zaradi spalne muzike na YouTube. Prižgem telefon in 7 neodgovorjena klicev in SMS od prijateljice, da ima 5kg listja v stanovanju. Nič jasno. Kličem nazaj in pravi, da je uredila zadevo. Pove, da je vedela da se en bolj premožen sosed seli, ker je bilo ogromno stvari pred kontejnerji. V zeleni vreči je videla lepe vzorce "rožic", pa si je mislila da jih bi vzela, da je posteljnina. Lepo ona vleče tisto vrečo gor. Boga na berglah, komaj privleče do stanovanja. Nakar vzame nož, da bi odprla vrečo s posteljnino in se ven vsuje listje, ki ga je prejšnji dan pograbil hišnik. Reva boga ima še psičko pekinezerko, ki je vse listje raznesla po celem stanovanju. Ko sva se slišali, je bilo že pospravljeno. Ampak ne morem si pomagat. Se zdaj mi je smešno.
Default avatar

Sushi

maternomater je napisal/a:
Podobno se mi je pripetilo cca3 tedne nazaj...sem povedal eni prijateljici, da sem imel včeraj pogreb, pa pravi: "a je blo dobr?"

Takrat mi ni blo glih smešno, zdej ko sem pa citiran post prebral in ko se je vse skup poleglo nekak, pa mi je.
Prekajen meso dl cajt gvera;)