vsaj tako bi moralo
Tako bi moralo biti.tako pa ne gre to je napisal/a: ↑
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Tako bi moralo biti.tako pa ne gre to je napisal/a: ↑Če se to zbira na državni ravni , preko javnih občil, potem je treba stvar prej preveriti, brez skrbi.Kje pa je napisal/a: ↑
Ja, pa kaj se. Nesposobne dusebriznice so pac skocile ko mutave na telefon “ker je otrocek bogi” - se same niso vedele kaj poteebujes za zbiranje in neobdavcenoat, pa bodo se junkija in terminatorko preverile? Funny.
Joj, sorry. A ti gremo malo za psihološko zdravljenje na Baliju zbirat?urejen je napisal/a: ↑To je pa zelo nesramno.Ona je đankica je napisal/a: ↑S tistimi žeblji v nosnici in sp. ustnici se mi zdi ta mama kot kakšna đankica. Jo kdo pozna osebno?
Na TV je bil njen dolgolasi nono, kot kaki ostareli hipi, narkoman
Potem ne veš, kako deluje množična histerija.saj ni samo pop je napisal/a: ↑Saj ni le pop, tudi ostali programi, radio, časopisi. Vse je bilo polno spodbud k darovanju denarja. Zdi se mi nemogoče, da bi se kar na lepe oči zbiralo.po domače je napisal/a: ↑
Vendar ni, če imaš prijatelje na popteveju.
Kdo jih je preveril?pa spet ne je napisal/a: ↑Preden so se odločili, da se bo zbiral denar, so ju najbrž malo preverili?še en ki ni slep je napisal/a: ↑
Je res, folk zelo slabo opazuje. Meni je bilo hitro vse jasno. Se ni dalo skriti.
Popravek:se strinjam je napisal/a: ↑Kdo jih je preveril?pa spet ne je napisal/a: ↑
Preden so se odločili, da se bo zbiral denar, so ju najbrž malo preverili?
Gospa Palčica Pomagalčica?
Ona ima itak svoje kriterije, ki pa se spreminjajo od posameznika do posameznika.
Pa zakaj točno bi tata in mamo sploh preverjali?
Saj se gre za NJIJU, ampak za malega Krisa, kajne?
Priloži nam svojega, v njem ni najbrž kaj drugega kot ZLOBNO UKVARJANJE Z DRUGIMI LJUDMIRes me zanima je napisal/a: ↑njen in njegov CV. Tako čudno delujeta.
Absolutno gre za Krisa. Zakaj bi njiju preverjeli? Da bi ugotovili, kako delujeta, če sta sposobna skrbeti za otroka. Najbrž to?se strinjam je napisal/a: ↑Popravek:se strinjam je napisal/a: ↑
Kdo jih je preveril?
Gospa Palčica Pomagalčica?
Ona ima itak svoje kriterije, ki pa se spreminjajo od posameznika do posameznika.
Pa zakaj točno bi tata in mamo sploh preverjali?
Saj se gre za NJIJU, ampak za malega Krisa, kajne?
Saj se NE gre za njiju, ampak za malega Krisa, kajne?
Zato pa je edini pravi dec Fredi Miler.urejen je napisal/a: ↑Ma vsak moški, ki si ureja obrvi, zgleda in tudi je poženščen. Moški, ki si puli obrvi? No go ... Meni je odbijajoče. In se takoj opazi.Tip je cuden je napisal/a: ↑Oce zgleda, kot da je narobe zvezan... ne vem, tak pozenscen videz ima. No, morda je pa kriv/a tisti, ki jima ureja obrvi, saj imata oba enake
Tebi smo že svetovali, da si poišči strokovno pomoč.resničnostni šov za rajo je napisal/a: ↑Tole je v zadnjih letih najboljši resničnostni šov. Ki ga je režiral POP TV! Skupaj z Lariso, mamo, tatijem, babico in dedkom. Pa luštnim bolnim otrokom! Ga POP Ne bi mogel toliko plačati kot smo ga mi! Bravo Edi, upajmo, da ti je dal POP ustrezno povišico. Ker take gledanosti ne bi dosegli niti s Kmetijo, pa z ostalim šrotom, ki ga predvajate. Neumni slovenceljni pa takoj padejo na fitno. Pri Kmetiji vsaj vedo,da je nateg, tukaj pa pač ne!
Ljudje pač niso slepi in gluhi.amelieee6 je napisal/a: ↑ne morem verjet kako ste eni žleht, koliko ene zlobe in zavisti je v vas! Resnično upam da se nekoč ne bo vaš otrok znašel v podobni situaciji in boste vi tisti, ki boste prosjačli za pomoč. Vse se enkrat vrne, tudi take žleht stvari
Eno je izražati mnenje, drugo napadati ljudi. Če ima oseba persinge in tetovaže, je za to že slaba oseba?? Če ima nono daljše lase, je pa že narkoman?? Pol je polovica vas debilov no, s takim mišljenjem! Ne veste pa očitno da najbolj pokvarjeni so tisti ki nosijo kravato, aja , to vam v tej banana republiki še ni jasno, ko se politiki delajo norca iz nas, pa jih nekateri še kar naprej volijo in podpirajo. .. Tukaj je važen otrok in nNJEGOVO zdravje, sem pomagala in sem pomagala tudi drugim, ki so rabili pomoč. Če povzamem, fantek Gal, je zdrav, problem so rokice, srčno upam da se bo ta primer pozdravil, v primeru Krisa je bolj rizično, otrok potrebuje zdravilo ZDAJ da učinkuje, zato ne vem zakaj se eni pi******* če je bil bolj izspostavljen javnosti. Jaz sem vesela da je smo zbrali dovolj in še VEČ ,da se lahko pomaga tudi drugim bogim otročkom. Kar se pa tiče Krisovih staršev, pa tudi ne rabiti vtikati svojega radovednega nosu vsepovsod kjer se vas ne tiče. Šteje to da imata rada svojega otroka in da lepo skrbita za njega, pa to kljub piersingov in urejenih obrvi. Vprašajte se kako bi vi odreagirali če bi VAŠ otrok zbolel in imel na voljo par mesecev življenja, bi čakali ali bi stopili v akcijo?????glede žlehtnobe je napisal/a: ↑Ljudje pač niso slepi in gluhi.amelieee6 je napisal/a: ↑ne morem verjet kako ste eni žleht, koliko ene zlobe in zavisti je v vas! Resnično upam da se nekoč ne bo vaš otrok znašel v podobni situaciji in boste vi tisti, ki boste prosjačli za pomoč. Vse se enkrat vrne, tudi take žleht stvari
Ker izrazijo svoje mnenje so pa žleht?
Kaj pa Palčica, ki ima dvojna merila?
Kaj boš pa zanjo rekla?
Ne upam niti pomisliti, kako se počuti Bil, ko gleda kako so nekaterim “sanje” omogočene z vseh strani, drugim pa ne.
To verjetno zelo boli.
Tako, da ja ..... se strinjam .... vse se enkrat vrne .... tudi take žleht stvari.
tudi kravatarji so čisto fajn ljudje lahko, ne meči vseh v isti košđđđđ je napisal/a: ↑Eno je izražati mnenje, drugo napadati ljudi. Če ima oseba persinge in tetovaže, je za to že slaba oseba?? Če ima nono daljše lase, je pa že narkoman?? Pol je polovica vas debilov no, s takim mišljenjem! Ne veste pa očitno da najbolj pokvarjeni so tisti ki nosijo kravato, aja , to vam v tej banana republiki še ni jasno, ko se politiki delajo norca iz nas, pa jih nekateri še kar naprej volijo in podpirajo. .. Tukaj je važen otrok in nNJEGOVO zdravje, sem pomagala in sem pomagala tudi drugim, ki so rabili pomoč. Če povzamem, fantek Gal, je zdrav, problem so rokice, srčno upam da se bo ta primer pozdravil, v primeru Krisa je bolj rizično, otrok potrebuje zdravilo ZDAJ da učinkuje, zato ne vem zakaj se eni pi******* če je bil bolj izspostavljen javnosti. Jaz sem vesela da je smo zbrali dovolj in še VEČ ,da se lahko pomaga tudi drugim bogim otročkom. Kar se pa tiče Krisovih staršev, pa tudi ne rabiti vtikati svojega radovednega nosu vsepovsod kjer se vas ne tiče. Šteje to da imata rada svojega otroka in da lepo skrbita za njega, pa to kljub piersingov in urejenih obrvi. Vprašajte se kako bi vi odreagirali če bi VAŠ otrok zbolel in imel na voljo par mesecev življenja, bi čakali ali bi stopili v akcijo?????glede žlehtnobe je napisal/a: ↑
Ljudje pač niso slepi in gluhi.
Kaj boš pa zanjo rekla?
Ne upam niti pomisliti, kako se počuti Bil, ko gleda kako so nekaterim “sanje” omogočene z vseh strani, drugim pa ne.
To verjetno zelo boli.
Tako, da ja ..... se strinjam .... vse se enkrat vrne .... tudi take žleht stvari.
Pa kaksnih par mesecev zivljenja se? Od kje si to pobrala? Denarja pa ne dajo drugim otrokom, kaj ti ni jasno? Drugi lahko kar umrejo ane, da nekateri lahko sedijo na milijonih. Ovce trapaste.đđđđ je napisal/a: ↑Eno je izražati mnenje, drugo napadati ljudi. Če ima oseba persinge in tetovaže, je za to že slaba oseba?? Če ima nono daljše lase, je pa že narkoman?? Pol je polovica vas debilov no, s takim mišljenjem! Ne veste pa očitno da najbolj pokvarjeni so tisti ki nosijo kravato, aja , to vam v tej banana republiki še ni jasno, ko se politiki delajo norca iz nas, pa jih nekateri še kar naprej volijo in podpirajo. .. Tukaj je važen otrok in nNJEGOVO zdravje, sem pomagala in sem pomagala tudi drugim, ki so rabili pomoč. Če povzamem, fantek Gal, je zdrav, problem so rokice, srčno upam da se bo ta primer pozdravil, v primeru Krisa je bolj rizično, otrok potrebuje zdravilo ZDAJ da učinkuje, zato ne vem zakaj se eni pi******* če je bil bolj izspostavljen javnosti. Jaz sem vesela da je smo zbrali dovolj in še VEČ ,da se lahko pomaga tudi drugim bogim otročkom. Kar se pa tiče Krisovih staršev, pa tudi ne rabiti vtikati svojega radovednega nosu vsepovsod kjer se vas ne tiče. Šteje to da imata rada svojega otroka in da lepo skrbita za njega, pa to kljub piersingov in urejenih obrvi. Vprašajte se kako bi vi odreagirali če bi VAŠ otrok zbolel in imel na voljo par mesecev življenja, bi čakali ali bi stopili v akcijo?????glede žlehtnobe je napisal/a: ↑
Ljudje pač niso slepi in gluhi.
Kaj boš pa zanjo rekla?
To verjetno zelo boli.
Ovca si kvečjemu ti, ki poslušal trače zavistnih monovcev. Malo bolj se informiraj, ne posplošuj samo na videnem in slišanem od novinarjev na 24 kurKaksne ovce je napisal/a: ↑Pa kaksnih par mesecev zivljenja se? Od kje si to pobrala? Denarja pa ne dajo drugim otrokom, kaj ti ni jasno? Drugi lahko kar umrejo ane, da nekateri lahko sedijo na milijonih. Ovce trapaste.đđđđ je napisal/a: ↑
Eno je izražati mnenje, drugo napadati ljudi. Če ima oseba persinge in tetovaže, je za to že slaba oseba?? Če ima nono daljše lase, je pa že narkoman?? Pol je polovica vas debilov no, s takim mišljenjem! Ne veste pa očitno da najbolj pokvarjeni so tisti ki nosijo kravato, aja , to vam v tej banana republiki še ni jasno, ko se politiki delajo norca iz nas, pa jih nekateri še kar naprej volijo in podpirajo. .. Tukaj je važen otrok in nNJEGOVO zdravje, sem pomagala in sem pomagala tudi drugim, ki so rabili pomoč. Če povzamem, fantek Gal, je zdrav, problem so rokice, srčno upam da se bo ta primer pozdravil, v primeru Krisa je bolj rizično, otrok potrebuje zdravilo ZDAJ da učinkuje, zato ne vem zakaj se eni pi******* če je bil bolj izspostavljen javnosti. Jaz sem vesela da je smo zbrali dovolj in še VEČ ,da se lahko pomaga tudi drugim bogim otročkom. Kar se pa tiče Krisovih staršev, pa tudi ne rabiti vtikati svojega radovednega nosu vsepovsod kjer se vas ne tiče. Šteje to da imata rada svojega otroka in da lepo skrbita za njega, pa to kljub piersingov in urejenih obrvi. Vprašajte se kako bi vi odreagirali če bi VAŠ otrok zbolel in imel na voljo par mesecev življenja, bi čakali ali bi stopili v akcijo?????