Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.
A ste vidli, kakšen je ratal Potrč? Za moj okus res zelo pretirano. V obraz pa tudi ves postaran vsaj za 20 let. Sem prebrala v časopisu, da je na steroidih...
ja točno to, kaj mu je moralo kliknit v glavi, da se je šel tip tako iznakazit? kakšne traume verjetno. jaz mojemu ne bi pustila, ob vseh stranskih učinkih, hvala lepa
V obraz napihnjen, mišice (groooza), pa neka slika po nekem posegu (po hrbtu je ves pikast): Pa kaj se gre ta človek? No, njegov problem.
Pred leti je deloval privlačen moški.
ja točno to, kaj mu je moralo kliknit v glavi, da se je šel tip tako iznakazit? kakšne traume verjetno. jaz mojemu ne bi pustila, ob vseh stranskih učinkih, hvala lepa
Hormonska kontracepcija ima primerljive stranske učinke kot injekcije testosterona, pa jo goltate kot pezzpezz bombončke.
Hormonska kontracepcija ima primerljive stranske učinke kot injekcije testosterona, pa jo goltate kot pezzpezz bombončke.
Ko prenehaš s testosteronom, ga telo več ne proizvaja samo in ti po domače povedano več ne stoji. Pa testisi se zmanjšajo.
Zato da si na koncu kot zatečen grdavs?? Fuj. Ubijem svojega, da to naredi.
Tabletke pa tudi niso zdrave, ampak vseeno veliko manj škodljive.
V obraz napihnjen, mišice (groooza), pa neka slika po nekem posegu (po hrbtu je ves pikast): Pa kaj se gre ta človek? No, njegov problem.
Pred leti je deloval privlačen moški.
Se strinjam.. Na daleč se vidi, da ima tip resne probleme.
Glede na to da sam redno obiskujem fitnes zadnjih 15 let(nisem nikoli bil na steroidih) vam lahko z gotovostjo trdim da je bil na steroidih in sedaj samo vzdržuje tisti rezultat,ki ga je dosegel. Verjetno je naredil 1-2 "seanse" težko ocenim .Se pa niti približno ne more primerjati z bodybildery,ker oni so pa res ogromni v živo sploh tisti nad 110 kg.Je pa tako najlažje ker dobiš v 2 mesecih nekje med 10-15 kg čiste mišične mase tako da moraš potem zamenjati dobesedno tudi komplet garderobo z oblačili.Ni pa s tem nič škodoval telesu,ker je to eksperimintiral kratek čas,verjetno največ 2X2 meseca in ne tako kot profesionalni tekmovalci ki to delajo pod zdravniškim nadzorom 10,15,20 let
Glede na to da sam redno obiskujem fitnes zadnjih 15 let(nisem nikoli bil na steroidih) vam lahko z gotovostjo trdim da je bil na steroidih in sedaj samo vzdržuje tisti rezultat,ki ga je dosegel. Verjetno je naredil 1-2 "seanse" težko ocenim .Se pa niti približno ne more primerjati z bodybildery,ker oni so pa res ogromni v živo sploh tisti nad 110 kg.Je pa tako najlažje ker dobiš v 2 mesecih nekje med 10-15 kg čiste mišične mase tako da moraš potem zamenjati dobesedno tudi komplet garderobo z oblačili.Ni pa s tem nič škodoval telesu,ker je to eksperimintiral kratek čas,verjetno največ 2X2 meseca in ne tako kot profesionalni tekmovalci ki to delajo pod zdravniškim nadzorom 10,15,20 let
Ja res je zdelan, kot foter od Lili je gor
Vsakemu svoje, če mu paše pa naj se fila s strupom v žilo, škoda samo za otroke, sicer je pa on tako ali tako med koleriki sem slišala, nasilen zelo, hitre krvi. Pa še samovšečen za popizdit.