Starševski čvek

pazite, da na celovški pri knjižnici ne zavijete proti privat garaži ker se ne da obrnit

Default avatar
danes mi je sodelavka povedala da je v ponedeljek hotla zavit desno iz celovške proti knjižnici šiška in je ugotovila da je tam neka privat garaža, pred to garažo so pa postavljeni količki po sredi ceste da niti ne moreš obrnit in it nazaj na celovško. mislim halo kaj je fora tega da tistega ki se je zmotil potem siliš da vozi v rikverc nazaj na glavno cesto. meni se to zdi bolano
Default avatar
Idioti pač obračate pred vrati garaže.
Tam nikoli ni bilo nič drugega kot dovoz za garažo....
Default avatar
heheh je napisal/a:
Kak kre.ten od človeka moraš biti pa ti.
Default avatar
Tam ze od nekdaj nimas kam zavijati. Razen , ce imas tam garazo..
Default avatar
autobianchi je napisal/a:
A na svoji zemlji so kolicke postavili?! Prasci... na grmado z njimi!!
Default avatar
Tam so se ljudje navadili parkirat in "na kratko skočili" v banko, na bankomat, do knjiznice, v lekarno ... Količki niso zaradi tistih par na leto, ki so se zmotili, ampak zaradi tistih, ki so v udarnih urah dovoz v garažo uporabili kot parking.
Default avatar
autobianchi je napisal/a:
A je res treba parkirati 5 metrov od vhoda? En uvoz prej te pripelje na prostorno parkirišče, kjer brez težav pustiš avto za tistih 20 minut, kolikor jih potrebuješ za obisk knjižnice. Je pa res, da moraš potem do knjižnice prehoditi celih 100 metrov, kar je izjemno hud napor, ki ga redko kdo zmore.
Default avatar
tik pred vhodom je napisal/a:
Za nepoznavalca je bedno, ker prideš do semaforiziranega križišča in ena izmed poti te vodi - nikamor oz. v garažo kjer ne moreš parkirati. Za nekoga ki ve da tista pot pelje v garažo - tja ne bo zavijal.
Default avatar
Če je to na javni površini obvestite inšpektorat pa bodo sprožili postopek proti tistemu ki je nezakonito postavil ovire na javni površini.
Default avatar
excell je napisal/a:
S križišča se kristalno jasno vidi uvoz v garažo in količki na pločnikih, tako da moraš biti res največji optimist, če misliš, da boš tam lahko parkiral. Pri vsem skupaj te pa samo en uvod prej pripelje na parkirišče!
Default avatar
excell je napisal/a:
Ker nepoznavalci ne opazijo bloka 20 m od ceste in pločnika z obeh strani in jim ozek dovoz, ki se spušča navzdol ne pove nič? Ker je treba pripičiti 70 na uro in potem ni časa nič opaziti? Pa avtobusna postaja je 10 m pred tem semaforjem. Nujno je tam zmanjšati hitrost toliko, da potem vse opaziš. Vsaj pešce, če že garaže ne.
Default avatar
res je tam sem tudi že sam zavil notri pomotoma ker nisem pričakoval da je to garaža samo za stanovalce. in res so tisti količki tam postavljeni zelo neverano kar po sredi ceste.
Default avatar
Nepoznavalci je napisal/a:
pred garažo ne piše, da ni javna in mariskdo misli, da je to pač javna garaža in da lahko zapelješ notri. tiste količke bo pa enkrat nekdo polomil, ko bo jezen ker bo moral obračati.
Default avatar
Četrtkowa je napisal/a:
vse se razume samo kako so pa tisti, ki so to postavljali razmišljali da bo nekdo, ki se je zmotil obrnil? včeraj sem tam videla dva ki sta se zmotila. prvi z nekim Audi A6 sploh ni mogel obrnit, drugi z VW Polo je pa z težavo obrnil ker je nakoncu tik pred rampo samo ene 3-4 m za obrnit.
Default avatar
Nekdo ko bo šel mimo slika da bomo še ostali videli kakšno je stanje v resnici
Default avatar
A lahko je napisal/a:
lahko slikam ko grem mimo, hodim tam okrog vsak dan
Default avatar
A lahko je napisal/a:
Hvala za odlično idejo! Šla sem pogledat na google street in ugotovila, da je pred križiščem celo znak za prepovedano zavijanje desno s pripombo "Dovoljeno za lastnike in uporabnike garaž".
Default avatar
tik pred vhodom je napisal/a:
Tukaj je povezava:

https://www.google.com/maps/place/Celov ... 14.4816233
Default avatar
tik pred vhodom je napisal/a:
znak je postavljen samo na celovški iz smeri obvoznice. iz smeri centra ali pa celovških dvorov tega znaka ni. na samem začetku uvoza tudi ni znaka, da je to slepa ulica. mislim da bi bilo dobro če pride inšpekcija pogledat situacijo