Po tujih časopisih so ugibanja in celo slike (trebuh), češ da je spet noseča. Samo fajn se je zredila in kg nočejo dol (zato velik trebuh). Ne verjamem, da bi še enkrat bila noseča.
Odgovarjajo: Anja Cajhen
Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.
po moje nee
(95.57 KiB)
ah kje pa
ohohohhoohh
prisegam da
............nimam nič s tem..................po moje nee je napisal/a: ↑Po tujih časopisih so ugibanja in celo slike (trebuh), češ da je spet noseča. Samo fajn se je zredila in kg nočejo dol (zato velik trebuh). Ne verjamem, da bi še enkrat bila noseča.
Kako še enkrat
Pismo, kako še enkrat? Če pa naj še prvič ne bi bila. Vsaj tako ste trdili v hudih mon debatah. Khja, verjetno prvi ni imel pravice bit črn, drugi pa bo moral biti, ha hapo moje nee je napisal/a: ↑Po tujih časopisih so ugibanja in celo slike (trebuh), češ da je spet noseča. Samo fajn se je zredila in kg nočejo dol (zato velik trebuh). Ne verjamem, da bi še enkrat bila noseča.
meghanM
dajte ji čas
Štiri mesece po porodu je! Nisi bila nikoli noseča? Si ti imela predporodno postavo že v dveh mesecih ali že prvi dan?meghanM je napisal/a: ↑Meghan je bila že prej bolj grobe postave. Sedaj ima še malo trebuha. Bo že bolje, ko jo bo v roke vzel kak trener.
štiri m
po štirih mesecih
Ko sem prišla iz porodnišnice , sem imela 3 kg več, kot pred nosečnostjo. Čez en mesec sem bila točno taka, kot prej. Brez telovadbe in diete.dajte ji čas je napisal/a: ↑Štiri mesece po porodu je! Nisi bila nikoli noseča? Si ti imela predporodno postavo že v dveh mesecih ali že prvi dan?meghanM je napisal/a: ↑Meghan je bila že prej bolj grobe postave. Sedaj ima še malo trebuha. Bo že bolje, ko jo bo v roke vzel kak trener.
Ne verjamem
hmjah
fgjghjhg