Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kje spoznati ženske, ki si ne želijo imeti otrok

Default avatar

Sprašujem se

Sem moški med 30 in 40, ki si ne želi otrok. Še vsaka ženska, ki sem jo do zdaj spoznal pa si je želela otroke. Sploh ženske med 30 in 40, ki jim tiktaka biološka ura. Kot da iščejo moškega samo zato, da jih oplodi in izpolni njihovo poslanstvo.

Meni res ni do otrok in zdi se mi edino odgovorno, da nimam otrok. Ker jim kot človek, ki mu ni do otrok, ne bi dal dobre popotnice za življenje.

Poskusil sem tudi portale za spoznavanje ... tudi tam praktično ni žensk, ki si ne bi želele otrok. Če sem nastavil filter na "ne želi otrok", sem dobil mogoče 3 rezultate. Od tega sta bili 2 nazadnje aktivni več mesecev nazaj, 1 pa mi ni bila ok po drugih kriterijih.

In se sprašujem ... a obstaja kakšna stvar, kjer je večja zastopanost žensk, ki si ne želijo otrok. Vem, da obstajajo, samo naleteti nanje je težje kot najti šivanko v senu.
Priponke

140501-seligson-manxiety-tease_i8imr1.jpg
(104.36 KiB)

Default avatar

Julija May

Jaz si jih niti ne. Se mi zdi, da si jih ne. Pa niti jih ne morem imet npr.

Ampak se mi pa veza z moškim, ki jih ni želel, ni obnesla. Ker je bilo koz da ne želi na nek način nečesa, kar sem jaz in sem ga zavračala.

Zdaj imam nekoga, ki jih želi, ker pa cela familija jih ima ful. In ne vem, drugačen je že seks z nekom takim, psihično to bolje vpliva na žensko. Mogoče so to strahovi v nas, da ne želimo. In pri meni je to trenutno, da mi je vseeno, bo kar bo, v resnici vem da bi bila dobra mama.
Default avatar

Tinka Polovinka

Sprašujem se je napisal/a:

Probaj pri nunah v samostanu😉
Default avatar

Sprašujem se

Tinka Polovinka je napisal/a:
Hehe, dobra! Škoda, ker sem agnostik ;)
Default avatar

Zemama87

Kak pa zenske, ki ze imajo otroke? Ze vecje, s katerimi ti ne bi imel opravka? Bi pa bile te najbrz stare cez 40. Isces torej razvezano ali vdovo.
Default avatar

drugačen pristop

Sprašujem se je napisal/a:
Je kar nekaj takih žensk, ampak vprašanje, če ti bodo všeč, ker so navadno tudi sicer zelo samosvoje.

Drugače pa: imaš napačen pristop, če že na začetku filtriraš ženske po tem, ali si želijo otrok ali ne. To je tako, kot da ženska postavi "kriterij" za moškega, ali bo ali ne čez 3 leta imel ferrarija, ker si to pač želi vsak moški... Vprašanje, ali tudi na portalih ne napišejo, da si želijo otrok, ker ocenjujejo, da imajo tako več šans (dobiti boljšega moškega, ne samo za 1x fukk), morda nekatere še niso čisto ziher itd..

Razumem, da je dealbreaker, ker kompromis tu ni možen, ampak tiste, ki obupano iščejo oplojevalca in očeta mladiča, tudi že delujejo... obupano.

Ne bodi tak tudi ti, probaj se zadeve lotiti malo bolj sproščeno. Lokacijsko pa ni nobene razlike kot za spoznavanje drugih žensk/ljudi nasploh, niso ravno vesoljke, ne potrebujejo posebnih klimatskih pogojev ipd.
Default avatar

evo mene

Evo, jaz. Ampak sem starejša in bolna. Pa nič seksa ne bo, če ti je to ok.
Default avatar

zbrk

Spoznaš jih tam, kjer vse druge. Nimajo svojega placa, lokala, zbirne točke.

Začel si z napačnega konca. Govorim zase in verjetno še za kakšno žensko (vsaj za svojo najboljšo prijateljico, na primer). Najprej in čisto na prvem mestu je dober moški, dobra zveza. Če to štima, in si eden ne želi otrok, zveza lahko kljub temu obstane. Pri 20 ali 30 verjetno ne bi pristala na partnerstvo brez otrok, pri 35, 40 pa takoj. Tudi moja prijateljica je - njen mož ni želel imeti otrok in jih pač nimata.
Seveda je pa edino fer, da se takšne zadeve razčistijo dovolj zgodaj.
Aja, drugače se mi zdi, da tudi tvoji vrstniki in še starejši krčevito iščejo žensko, ki bi jim rodila potomca.
Default avatar

Last

Sprašujem se je napisal/a:
Najdes zensko, ki ima ze otroke. Bolj velike. Ponavadi jih ta noce vec imeti.
Default avatar

Kar tukaj

Ah kje, tukaj na tem forumu jih je ogromno. Ampak so ponavadi tudi najsrečnejše na svetu, ker so samske in osamljene, tako da mogoče ne boš imel sreče.
Default avatar

Sprašujem se

Doživel sem že odziv, da zakaj nisem že pred prvim zmenkom povedal, da nočem otrok. Da sploh ne bi izgubljala časa z mano, če bi vedela to.

Nekako se mi zdi, da je pri ženskah glede tega zelo binarno. Ali ne želi otrok ali pa si jih želi in noče niti pomisliti na to, da jih mogoče ne bi imela. Dopuščam možnost, da sem imel smolo in naletel na same takšne, ampak kot rečeno, opazil sem nek vzorec.

Da bi izbral takšno, ki ima že starejšega otroka ... ne, hvala. Pri ženski, ki ima otroka z drugim, si vedno pomožno kolo. Otrok je vedno na prvem mestu, ne glede na to, koliko je star. In tudi če je otrok že odrasel, je pomembno, da te sprejme in da se razumeš z njim. Drugače je vse skupaj obsojeno na propad. In potem še možne drame z bivšim ... Hvala, ampak ne, hvala.

Ne mislim, da ženske, ki si ne želijo otrok, živijo v kakšnih drugačnih klimatskih pogojih, kot je nekdo napisal :) Verjetno pa obstajajo kakšne dejavnosti, kjer je več žensk, ki si ne želijo otrok. Kaj vem, adrenalinski športi mogoče? Kakšne ekologinje, ki ne želijo otrok zaradi ekoloških razlogov? Ne vem, ugibam.
Default avatar

MIHAc

Moja sestra na primer ne želi imeti otrok. Vem da je na Tinderju, ne vem pa če ravno oglašuje, da otrok noče.
Je tudi stara med 30-40 ampak se ne mislim it match-makerja (mogoče ajde, če napišeš kake zvrsti glasbe poslušaš, in če ustreza njeni..)
Default avatar

viharni jezdec

Na monu avtorše , na monu, tu je polna velika greznica takih, nič ne vohaš?😅
Default avatar

Ti boš ostal sam

Sprašujem se je napisal/a:
Ja lej, idealne ni. Sploh ne v tej starostni skupini. Saj ti nič ni prav. Take, ki hoče otroka ne, take, ki jih ima od prej ne, tiste, ki jih še nimajo in jih nočejo, ti pa zaradi ne vem kakih drugih muh ne dišijo...... Zbudi se, Zemlja kliče. Bolj malo je na voljo, ker so vse normalne že zdavnaj zasedene, tako tiste, ki otroke želijo in tiste, ki jih nočejo. Ti pa bi rad eno popolno. Kaj naj ti rečem, lepo sanjaj še naprej.
Default avatar

viharni jezdec

MIHAc je napisal/a:
Se pravi, kar oba zavožena v celoti?
Default avatar

jaz sem taka

Sprašujem se je napisal/a:
Jaz sem taka, tvojih let in ne želim otrok :).
Ko že ravno omenjaš portale. Tudi to sem sprobala. Sem tudi napisala, da ne želim otrok. Odziv pa obup. Tipi so me samo zato kliknili, da so me žalili, da sem jalova in podobno pa se hvalili kako so oni super, ker imajo otroke, pogosto tudi ženo (vseeno pa lovijo po portalih).
Večina jih niti ne prebera profila, ko sem jih opozorila na to, da ne želim otrok, so me prepričevali, da si bom premislila in podobno. Itak pa večina gor na portalih je nesramnih, žaljivih predvsem pa poročenih. Tako, da portali: NE, HVALA.

Da bi v javnosti razglašala, da ne želim otrok, mi seveda ne kraj pameti ne pride. Mi pa na polno težijo v to smer, da mi urca tiktata, da bi že morala kaj imet.

In ja, vedno naletim na moške, ki že imajo otroke ali pa se jim po hitrem postopku mudi narediti otroke (na portalih je bil naval takih skoraj 50 starih tipov, ki so mi govorili, da me zato klikajo, ker sem mlajša, ker on hoče otroka :)).

No pa še to kje se me najde:
rada hodim v naravo, v hribe, gore, kolesarim, tečem, potujem, ...
Na žurkah pa me ni, alkohola ne pijem, kadim tudi ne, ponočevanje mi ni domače.
Za spletne zmenke pa nisem več. Me je vse minilo, zato nisem nikjer registrirana, niti ne dajem kontaktov.
Default avatar

o čem vi to

Ti boš ostal sam je napisal/a:
normalna, ki jih noče? to je nonsens.
Default avatar

poskusi

v domu ostarelih.
Default avatar

viharni jezdec

jaz sem taka je napisal/a:
Če so ti povedali resnico, te pač niso žalili, misliš res, da katera od takih kaj skriva, kar še ni videno in v naprej predvideno?
Default avatar

o čem vi to

jaz sem taka je napisal/a:
tvoja pravljica je nekonsistentna.