Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ste imeli lep dopust?

Default avatar

Teikaa

Tisti, ki ste se seveda ze vrnili z morja, potovanja ali hribov, ste uzivali ali vas je kaj presenetilo?
No naj najprej povem svojo izkusnjo.
Imeli smo rezerviran App v Dalmaciji. Vse lepo in prav. App je bil v ok stanju le nekoliko več oddaljen od plaže kot je to trdil sam lastnik.
Malo smo se nahodili, ampak drugače ni bilo večjih težav. Edino sosedje (teh pac ne mores izbirati) so bili zvecer preglasni. Se ob dveh zjutraj so imeli svoje cage.
Ampak smo preziveli ;-)

Pa vi?
Default avatar

Goldfish

Dopust je bil fantastičen, vse po planu oz. še bolje kot je bilo planirano. Ampak glavnina ga je sedaj konec in zame je že jesen :).
Default avatar

nekaj že

Deloma že maja in junija, nekaj še septembra, zadovoljna. Klasika kot zadnja leta, ko nisem ravno “v koži“ za daljše poti in dinamičen dopust. Slovenska obala, udoben hotel, mir, lenarjenje in razvajanje v velnesu, dolgi jutranji sprehodi, malo bicikla, tenisa na izi. Trenutno nama z možem to najbolj ustreza. Sem pa 55+.
Default avatar

Chocolattt

Nekaj je že bilo, nekaj pa še bo, komaj čakammmm :)))
Default avatar

Ohjej

...dosedanji mini odklopi na morju so bili odlicni. Naplavala & izkoristila par dni v kosu do konca. In na glavni dopust šele greva, posezona. Predvsem jutra sva zagrabila, ko je bil res mir & spokoj na plazi: galebi, sramezljivi soncni zarki & mirno morje. Na prijetnem soncu posušiš in žvizneš v senco ...

P.s.: ugotovila, da tudi v sezoni ni nabito polno in se, presenetljivo, da najti svoj mir ...
Default avatar

nismo se

Teikaa je napisal/a:
Letosnje poletje je bilo do zdaj pri nas katastrofa in tragika, na dopust gremo konec meseca. Veselim se, da se bom umaknila iz svojega okolja vsaj za teh 14 dni in ce bo vse mirno, bo ze odlicen dopust.
Default avatar

monmonči

Zadnje čase nikdar ne izkoristim celega dopusta, je bilo preveč dela. Morda v zimskem času.
Default avatar

Zartrose

Ohjej je napisal/a:
Tudi v največji sezoni so jutra zelo mirna in prelepa, imajo svoj čar...
Default avatar

Rok-1

Teikaa je napisal/a:
Smo. Imeli lep dopust mislim.
Par naravnih izzivov in samo mi sami. Nikjer nikogar in družina, ki si sploh ni šla na živce. Ni boljšega (zame).
Default avatar

niti ne

Bila v apartmaju , ki je imel skupni hodnik s še enimi. Ves čas so puščali vrata odprta, od kuhinje tudi. Smrdelo je po celi bajti. Prepih, dokaj glasno je bilo.
V bistvu je bilo edino dobro, ko sva parkrat šla na izlet in naju skoraj cel dan ni bilo. Na žalost(.:(
V začetku septembra greva popravit vtis.... Izbrala sva tako, da bo sigurno o.k.
Default avatar

Tinka Polovinka

Teikaa je napisal/a:

Imela sem super dopust, malo na morju, malo doma, malo na monu😂 tudi tebi želim lep dopust☺️
Default avatar

Sushi

No ja, tudi bolje je že bilo, slabše pa tudi. Od treh tednov le 7 ali 8 dni povsem brez padavin ni nekaj za hvalit se, papagaja sem izgubil takoj v štartu dopusta...vseeno sem pa pomoje kar izkoristil, kar se je le dalo, le v gore nisem šel nič, kar sem sicer planiral. Sem pa zato toliko več preplaval, prerolal in prebicikliral, tako da je bilo vsekakor lepo z manj razgleda😎
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

Tinka Polovinka

Sushi je napisal/a:

Papagaja si izgubil? A ti je pobegnil s kletko vred?😂🙈
Default avatar

xrobe

Ko smo ravno pri papagaju.
Pred dvajsetimi leti sem na en računalnik inštaliral neko "špijonsko" aplikacijo kjer je imel glavno vlogo nek papagaj. Vsake toliko časa se je pojavil na zaslonu in pošpioniral kaj pišem potem pa odletel nekam po spletu.

Dopust mi ne pomeni veliko. Fraj cajt. To je pa krasno.
Default avatar

Jaztakole

Zimski super dvakrat po 4 nocitve v slo seveda. Za nas superca. Potem je bil en za 3 nocitve v toplicah, tudi superca potem en v bohinju za tri nocitve. Glede na mlajsa otroka smo vsak dan ostali bolj pri tleh ker zjutraj so gore imele spicke v oblakih napoved je pa tud bla tako tako. Tudi tu izkorisceno na polno. Morje pa. ...ko smo sli dol je lil k iz skafa, vsako leto isto, zjutri nasl dan sli vseen na plazo in ugotovil da je ful toplo morje ker ni bilo nic burje. Tako smo imel celih 9 dni toplo morje na 26 cca in vmes dva popoldneva s plohama ampak smo takoj ko je slo stran sli na plazo kjer smo ostal do 9h zvecer....tud tu izkorisceno. Pr nas je tko. Ce gremo smucat smucamo dopoldan in nocne, letos prvic gorenjska, napokal ruzake otroka vsak svojga lepo nosila. Tamal pr 4 letih bp hodil vazn d je mel malco v svojem ruzaku. Toplice glede na vreme smo kombiniral bazene in izlete. Na morje pa hodimo ze neki let na isto lokacijo tako da ni potrebe da hodimo v mesto se sprehajat ali na vecerje ki v vecini niso vredne denarja ki ga hocejo. Kuham lepo sama in z lahkoto npr zvecer ko otroka zaspita skuham bolognese, govejo zupo itd zjutri pa pol sam al za solato narezem al krompir nalusim itd....izkoristimo na polno. Na morje gremo zaradi vode in to probamo izkoristit. Ker olavanje v Kolpi je drugace ceprav sem tud tam z lahkoto po cel dan. In ja za nas je lep tak dopust ki ga izkoristimo tako s kakrsnim namenom je bil planiran. Ce kdo od otrok zboli pac zboli pac gremo vseeno in zdravi del druzine dela kar pac je drugi pa je v app z otrokom noben problem.
Default avatar

Dolenjc

V kako srovsno to hodte, apartmaji s smradom, sosedi, hrupom ipd. V vili na morju na Maldivih, kjer sem bil jaz, je edini zvok sum valov.
Default avatar

Sushi

Tinka Polovinka je napisal/a:
Ko bi vsaj, bi mu privoščil. Tako pa je postal obrok za kuno po kakcu sodeč...zgodilo se je pa s prve dopustniške sobote na nedeljo. V soboto pa je brat 18 let praznoval. Mešani občutki se mi porajajo ob misli na letošnji dopust, vseeno pa je prav, da vidim več dobrega, kot slabega.
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

Francinamarjanci

Jaztakole...pa ti nisi normalna...pa cel roman si napisala...pa na dopustu govejo župo kuhaš pa bolognese ....😂pa to ste sigurno skrtunje gorenjske...do solz.si me nasmejala...
Default avatar

zeeehhh

Jaztakole je napisal/a:
Kira čreva no. Da crkneš.