Starševski čvek

Iskanje partnerja po 30 letu

Default avatar
Sem zenska cez 30. Brez otrok. V krizi obupa in tiktakanja bioloske ure. Sama. Osamljena. Imam sluzbo. Izgubljam starse. Povprecnega videza.
Ko spoznam koga, ki mi je vsec, ta ne isce zveze. S tem da je samskih moskih na izbiro pri teh letih oz. starejsih zelo malo. Vecinoma so samski, ker so se tako odlocili, ker samskih zensk, ki bi zelele vezo je na izbiro ogromno.
Poznam punco, ki je mojih let in lepotica, pa ji ocitno ni ostalo drugega kot da je ljubica porocenemu in caka da se bo locil.
Zanima me, ce ste tiste, ki ste bile v taki situaciji, uspele najti partnerja in kje. In ce niste, kam vas je to pripeljalo?

Na internetu ni nic pametnega, sem sla ze na precej zmenkov. Zunaj so vecinoma mlajsi. Na fitnesu nisem spoznala nikogar. Zraven nekoga, ki mi je toliko neprivlacen, da ga nocem gledati v obraz, ne morem spati.
A res mi druge kot biti z nekom ki se ti gnjusi?
Priponke

girl-4339816_1920.jpg
(134.88 KiB)

Default avatar
Trolasta tema. Zeeh
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar
Težko boš spoznala moškega, ki je kaj vreden.
Default avatar
Tezko boš spoznala je napisal/a:
Seveda. Saj tudi sama ni bogvekaj.
Kdo pa hoče obupanko ,razen obupanih fukfehtarjev.
Default avatar
Jaz sem še par let starejši, samski, brez otrok. Po moje bo tako tudi ostolo, ker tako ali tako ne spoznavam čisto nič žensk v krogih kjer se gibljem. Beda.
Default avatar
Ja tko je,nekaterim nam pase bit samski in brez obveznosti ki nastopijo v vezi. Fajn je imeti vedno cas zase in se ne prilagajat drugim
Default avatar
Tezko boš spoznala je napisal/a:
Vem za dedca, ki je dejal za svojo: noben je ni maral, jest sem se pa tko matral, da sem jo dobil. Verjetno je za ženske podobno.
Default avatar
Jaz sem se pri 32 razšla s partnerjem in ostala sama. Bila sem prepričana, da tako stare nihče ne bo hotel več. Za nameček sem v roku 1 meseca izgubila še službo. Moj obup si lahko predstavljaš.

Iz golega dolgčasa sem šla na ona-on portal. Da čas mine. In še sedaj, po 7 letih ne morem verjeti da sem tam našla princa svojih sanj. Res pa je da sva si najprej en mesec in pol dopisovala.
Default avatar
Uporabnica828282 je napisal/a:
takim kot si ti s ejaz na daleč izognem.ker prvo kar boš nardila se boš zanalašč zaplodila jaz pa otrok ne maram. najprej razčisti to z otroki potem pa bo šlo lažje.moški je samski brez otrok iz dveh razlogov ali je totalni luzer, kak zanikrn kmetavzar, ali pa otrok ne mara, kot jaz ti si pa tipična kranjska micka pa tista tvoja glupa frendica prfuk j e n a do kraja
Default avatar
Pri 33 sem sla narazen z dolgoletnim partnerjem, ostala brez sluzbe. Otrok nic, bioloska ura pa tiktakala.
Sem si rekla - klinc. S tremu se bom prvo dol dala prvo noc, ko jih bom spoznala, pol bom pa nastimala, da zanosim in bom sama.
Sla en vecer ven, spoznala prvega, ki se ni hotel prvo noc z mano dol dat - ces, s taksno ne bi mogel nikol v zivljenjenju.
Do drugega sploh nisem prisla, ker sem se po pol leta s tem porocila on dobila 3 otroke.
Ne zgodi se, ko mi hocemo, ampak ko smo pripravljeni.
Default avatar
Uporabnica828282 je napisal/a:
Meni se gnusijo polpismene babe.
Default avatar
Enako je napisal/a:
Vem, da tudi takšne obstajajo, saj sem en kratek čas hodil z eno (stara nekaj čez 30 takrat), kateri je njena kolegica predlagala točno to, naj se da dol z neznancem, če želi zanositi in naj bo magari sama, samo da ima otroka. Ideja ji seveda ni bila sprejemljiva. Je pa pozneje zanosila s partnerjem, ki ga je spoznala kmalu za menoj.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
En nasvet za avtorico: nikoli in nikdar ne kaži svojega obupa, ker to je zelo odbijajoče. Bodi takšna kot ostale samske mone, sveto zatrjuj kako si neverjetno srečna samska.

Ko sem sam ostal malo po 30 samski, se je na mene nalepilo par takšnih kot si ti. Po hitrem fuku sem jih odslovil, ker planiranje otroka po 2 tednih ni ravno privlačno.
Default avatar
Uporabnica828282 je napisal/a:
Znižaj kriterije svojemu nivoju primerno, ne glej samo mišič in čapcov v fitnesu, najdi primerno mesto za iskanje partnerja in pozor, predvsem dovoli si, da ga spoznaš. Ljubezen in zapolnitev praznine-samote pride s časom, ne na prvem zmenku na podlagi vizualnega izgleda in simpatije.
Default avatar
Enako je napisal/a:
O, šit. a pol imajo moški prav, ko trdijo, da s(m)o take?
Default avatar
Uporabnica828282 je napisal/a:
Koliko časa si že samska?
Default avatar
Niste pri pravi, da se zaradi tiktakanja biološke ure dobesedno s prvim, ki vam pride na pot, poročite. Itak so te poroke s "princi" samo krinka, da ste dosegle svoje. Pa pač malo potrpite, a ne, če kasneje pride do težav. Ker važno je, da ste poročene pa imate otroke.
Default avatar
takih se jaz izognem je napisal/a:
imaš prav, samo dva razloga sta; moški je samski brez otrok iz dveh razlogov ali je totalni luzerali kak zanikrn kmetavzar! Lahko samo otrok ne maraš, zato ker SI totalni luzer in zanikrn kmetavzar.
Default avatar
misst je napisal/a:
Od nekdaj. Ni pravega zame.
Default avatar
Uporabnica828282 je napisal/a:
Potem bi znalo bit, da si ti malo preveč izbirčna.