Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Kje v Strunjanu nudistična plaža?

Default avatar
Nekateri pravijo, da je v Mesečevem zalivu, samo tam kakor sem videla, je večina v kopalkah... Kje torej je ta nudistična plaža v Strunjanu?
Default avatar
Od Strunjana greš lepo naprej po plaži tko proti Izoli pa maš takoj ko se kopajo goli vse posod
Default avatar
sleči svojega doma, pa si ga konkretno oglej, če ti dovoli lahko čisto od blizu...
Default avatar
Plaža je napisal/a:
Ali si šla po štengah dol od Marijine cerkve ali si prišla iz strunjanske uradne plaže oz. Izole. Kakorkoli, ta plaža, ki jo ti imenuješ nudistična fkk, je levo, ko prideš po štengah dol , in tudi na skalah je označeno napis z belo FKK in je direkt pod križem, ki je na vrhu hriba. Sicer se nagci začnejo že takoj v prvem zalivčku, ko prideš po štengah levo dol.Meje o tem kje se začne fkk ni, tam je divja plaža in delaš kar češ. In ko si potem tam pri tisti visoki skali pod križem, greš lahko še vse naprej in vse to je fkk, in ko greš še naprej, pazi nekje je nevarno jit in je bolje, da greš po skalah ob morju, to je drugi zalivček oz vzpon po potki.Tam se je vse posulo in je zelo nevarno, praktično neprehodno, zato greš po skalcah ob morju,In tako čez ene 10 15 minut hoje prideš na drugo stran proti uradni strunjanski plaži. In ves ta prostor je za nagce , bolj se bližaš uradni plaži, manj je nagcev ampak nihče to sploh ne teži nič.lahko si nag tudi skoraj zdraven uradne strunjanske plaže. tisti mesečev zaliv, ki si ga ti omenila, je pa desno od šteng , ko greš dol in čisto na začetku so oblečeni in ves čas, ampak tudi tam si lahko povsem nag in nihče ti nič ne teži in to je tam povsem normalno.Povsem v gužvi, tudi če so vsi oblečeni, si lahko naga, pa razen poželjivih pogledov moških, to ni nič čudnega. In bolj kot greš proti izoli bolj je vse nago, tam na špici mesečevega zaliva dalje je pa vse nago, sam tam hodijo bolj tiste, ki se ne upajo bolj javno pokazat, saj tampraktično ni nikogar razen nagih izjem enega ali drugega spola.je pa dejstvo da se je ta plaža malo izrodila in so tam tudi mnogi homoseksuaci moškega spola, zato je ta plaža praktično najbolj varna plaža za ženske, pa tudi mnogi pridejo dol prespat na plažo, ki nimajo ali denarja za hotele ali so študenti brez denarja, punce in fantje. Na tej plaži je sicer izmetjena pozivina energija in na tisti skali pod križem, so si hodili ljudje lajšat spolne težave, frigidnost pri ženskah in erekcijo pri moških.Ta skala se je zlomila in ni več to, kar je bila. To ni šala.Če te zanima še kaj ali bi šla kdaj z družbo, jaz hodim tja, pa se lahko zmeniva .grem spet drugi teden.lp če boš pustia mail, je možno, da se kdo potem pretvarja , da je jaz, zato mi piši na [email protected]
Default avatar
ti jaz razuložim je napisal/a:
Hvala za obširne informacije! Bom šla skupaj s partnerjem pogledat.

Še eno vprašanje - tam v zgibanki "Pazi, klif se ruši" je območje pod križem označeno z oranžno in ponekod tudi rdečo barvo, kar pomeni, da je lahko zelo nevarno, da se lahko odlomijo in padajo večje skale... Se kopalci tam tega ne bojite?
Default avatar
Plaža je napisal/a:
Pod samim križem ni toliko nevarno. Dol, naprej proti strunjanu se tveganje poveča, ker gre za večje skale. je pa res da se to običajno dogaja ob nevihtah. Sam sem bil že večkrat na omenjeni plaži in nisem še imel slabe izkušnje. Kakšen majhen kamenček je že priletel, to pa je bilo vse.
Default avatar
Nudist je napisal/a:
Hvala za info!

So na plaži pod križem večinoma pari? Kaj pa je s tisto skalo za zdravljenje frigidnosti in impotence, ki je bila omenjena zgoraj?
Default avatar
Nudist je napisal/a:
Še to bi dodal. Če se bojiš padajočega kamenja je opcija tudi desno od urejene plaže pod hoteli. Tam proti koncu je vse nago, znabit pa gužva. Italijani predvsem.
Default avatar
Plaža je napisal/a:
objasnim še to. to je loterija, ene dva tedna nazaj so na debelem rti, ki je isto klifovna plaža, padli dol kamni, mimo glave dveh kopalcev, če bi ju zadeli bi bila gotova oba, to je risking te plaže, ves čas nekaj pada dol. Meni se to zaenkrat v strunjanu še ni zgodilo imam pa sedaj strah, od dogodka, ki je bil objavljen na debelem. najbolje da si pošičem neko naravno zaslombo, če že pade, da ne dobiš direkt v glavo
Default avatar
Plaža je napisal/a:
Tista skala je sedaj pol manjša kot je bila in odkar se je zlomila, tam gor nisem videl še nobenga.Prej pa so bile ves čas gor ženske, ki so čepele kot kake kure. Gre za dokazano energijo v krogu teh energetikov, ki zdravi impotenco obeh spolov. Če sedaj to deluje, ker je zlomljena, kaj vem. Že leta 1800 in še nekaj, je nek pater podrobno opisal te energije in desno od križa mesečev zaliv je pozitivna energija, ki se levo izgublja.Objavlejno je bilo tudi v časopisih.Jaz vem, da ko sem enkrat ležal direkt zdraven skale mi je ratal tako trd, kot kamen.Zdej ne vem ali zaradi skale, ali zaradi nagih lepih deklet s pobrito ki so se mi tam nastavljale.Vsekakor je tam prostor za sprostitev umsko in telesno in nihče nič ne teži, če si v mejah normale.Rzen kakega starega zafrustriranca, ki s emu pa tak vsi smejijo in ga imajo za norega.Enkrat sta tam dva kar seksala.lp
Default avatar
prav imaš je napisal/a:
Poznam plažo kot lasten žep.
Default avatar
gre pa za najbolj čist predel obale čista lepa voda in tudi plaža je super, pa še senca je skoraj cel dan tam pod hribom
Default avatar
Nudist je napisal/a:
tudi jaz, a si danes že bil tam, a si iz obale pa vsak dan tja hodiš
Default avatar
jaz tudi poznam plažo je napisal/a:
Zakaj te pa to zanima?
Default avatar
A drugače je gužva pod križem ali se najde vedno kaj prostora?
Default avatar
Plaža je napisal/a:
Običajno je kar gosto, ni pa gužve en čez drugega. Je pa fajn bit zgodaj na plaži, da si dobiš kak ok plac.
Default avatar
Nudist je napisal/a:
Kdaj nameravaš it?
Default avatar
Sva pa bila enkrat na drugi strani Mesečevega zaliva, na rtu Ronki, tam pa sva bila cel dan sama, razen tistih, ki so hodili mimo. Je pa zoprno tam za v vodo, so ostre skale.
Default avatar
Ja, tam res skoraj ni nobenega, samo dostop do morja je nikakav. Sama skala ja. Je pa fajn popoldan, ko je senca skor cel dan.
Default avatar
Če greš, poročaj kako je bilo, že dolgo nisem bil tam.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net