Forum.Over.Net

Starševski čvek

Srček noče ubogati

Default avatar

Bingbong

Vem, da me boste spljuvali a srcu ne morem ukazovati. Zaljubljam se v moža najboljše prijateljice. Grozno, vem. Že leta se z družinama veliko družimo, hodimo okoli, mamo piknike itd. Vsi smo čez 40, otroci so najstniki. Njun zakon ni ravno idealen, kot tudi moj ne. Ni neke panike in govora o kakih ločitvah, ni pa idealno. S tem človekom se od nekdaj dobro štekava. Nekako imava enake interese, okus za glasbo, uživava v enakih stvareh (savna, koncerti, morje). Zato tudi imava vedno dosti tem za pogovor. Ne bom nakladala preveč, v glavnem sva na isti valovni. Vedno huje mi je v njegovi bližini. Po celem telesu čutim mravljince. elo sanjala sem ga že večkrat. Razum mi pravi, da ne smem. Niti ne mislim se spuščati v avanturo saj nisem tak tip človeka in tudi zanj vem, da bi na prvo mesto postavil družino. Tu sploh ni debate. Samo kaj naj naredim s svojim srcem, ki vedno bolj divja ? Kar zmanjkuje mi moči in sem vedno bolj nesrečna. Sprejemam žrtev za družino, ki mi je čisto razumljiva. Srček me pa noče ubogat.
Default avatar

Larisssa

Sem na istem. Odločitev enaka tvoji. Samo, da v mojem primeru on nima otrok, jaz pa. Žrtev za družino. Tako je prav. Srcek bo nehal nagajat. Slej ko prej. Drzi se! Lahko bi si midve dipisovali...
Default avatar

bo minilo

Bo minilo. Ni si vredno komplicirati življenja, je vključenih preveč ljudi. Mogoče malo manj druženja, da bo manj skušnjav.
Default avatar

Mogoce pa M

Sem ze mislu da gre za kardiovaskularne probleme. Drugac je ponavad tako, da trava pri sosedih ni bolj zelena. Le v redkih primerih, ampak takrat so dejansko moznosti. Vcasih samo en cuti, da sta na isti valovni, drugi pa v resnici ne. Ce se kdo pocuti zrtev za druzino, tak clovek ne zivi v resnici nekih svojih zelja. Pa ne mislim seksualnih ali ljubezenskih. Nekaj drugega je navadno v ozadju. Noben clovek v resnici me more zapolniti praznine, ki jo nekdo cuti, to praznino mora zapolniti vsak sam. Kr neki govorim...
Default avatar

kranjskaklobasaa

Tipično slovensko. Pikniki, druženja, pa to, pa ono,........
In sem se zaljubila v onega, ki se ne smem,.....pa,....ne vem,....kaj zdaj..??
Tipično slovensko. Evo.
Default avatar

Marko

kranjskaklobasaa je napisal/a:
Najboljše, da spremeni državljanstvo, pa se ji to ne bo več ponovilo. :)

Vlagala bi v odnos s partnerjem. Zdaj je, kar je.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

monmonči

Bingbong je napisal/a:
Aha, če bi dal pa pobudo, bi mu pa takoj skočila v objem. Dajte se ženske vzet v roke in ne razmišljajte o tumarijah.
Default avatar

bolhicaa21

Če te srček noče ubogat, potem je treba ukrepat. Če bi res imela svojo družino na prvem mestu, bi srček hitro uravnovesila. Pa ne srček! Misli...misli te ubijajo! Dokler te misli ubijajo, družina nikakor ni na prvem mestu, kot praviš. Vprašaj se.
Default avatar

distanciraj se

Ce noces 8im zj.bat zivljenja zaradi srcka oz tega kar te scemi
Default avatar

Zoja z

Ah to je normalno. Moske scemi vsak dan ob drugi. Pa kaj. Tudi zenske imamo to pravico, da nas zascemi. Vprasanje je le kako se odločiš. Ti si se odlocila prav. Zal se nista spoznala ob pravem času na pravem kraju.
Default avatar

moj nasvet

V zvezi je najprej kriza, potem se zaljubiš v drugo osebo. Možu bi povedala, da imata očitno krizo, da te vleče izven zakona in da predlagaš terapijo. Potem bi se s temi ljudmi nehala družiti. To niso družinki "prijatelji", prijatelji ne pecajo žen prijateljev. Imam tudi moške prijatelje iz otroštva, ampak takšne, ki bi nama v krizi dali nasvet, naju spodbudili za terapije ali drugo varianto, da rešiva zakon, ne pa da fantazirajo, da se spraznujo vamo. To, kar čutiš so hormoni in misli, ki ti sprožajo fantazije, oboje skupaj pa zaljubljenost. Vedi, da je pri sosedu trata vedno bolj zelena, ko prideš bližje opaziš plevel in zaplate zemlje vmes. Ko se začneš ukvarjati s preživnino, logistiko prevažanja otrok, razdelitvijo premoženja, stiskami otrok ob ločitvi, ti utegne biti žal, da si ob prvi oviri klonila. Če pa je mož nasilen , pije, te drugače "mori" ali se ti v postelji gnusi, pa veš, da ni rešitve, pa najprej zaključi to zgodbo, prespi in začni na belem listu novo zgodbo. Srečno!
Default avatar

Med nogami ti čmoka - ti pa o srčku

Bingbong je napisal/a:
Srček? Srček??? Kakšen srček?!! PÍZDA! Pízda je tista, ki ti ne da miru!
A vidite, kako se babovje spreneveda in dela fino, a?
Govori o srčku, pod nogami pa že ocean pizdinih sokov!
Je pa to tipično slovensko, ja. Tipična slovenska nedojebanost!
In veste, kaj je še bolj tipično slovensko? To, da se take situacije razvijejo, ker jih v resnici napeljejo možje sami! To je ta tipična slovenska psihopatologija nezavednih odnosov! Desc sam zaranžira okoliščine tako, da babo pripelje pečeno na pladnju svojemu kolegu, potem pa se seksualno vzburja ob misli, da mu jo kolega kreše!
Babovje pa potem lapa o srčkih in žrtvovanju za družino, hahaha!
Default avatar

viharni jezdec

Se pravi, na monu ali so jeznorite samske nedojeabnke in zafrustriranke ali pa kurvetine, ki jim "srček" nagaja pravijo in to izjavljajo stare babetine....jaooooo
Default avatar

Bulšit

Sori, ampak ženska pri 40 bi morala biti odrasla. Ne mi rečt, da se ne da kontrolirat. Že ko sem bila punca in mi je bil kakšen všeč, sem takoj odnehala, če sem izvedela, da ima punco ali ke samo zatrskan v kakšno.
Ko mi je bil kdo všeč v zakonu, sem to povedala - možu. In on meni. Na ta način je šlo brez problemov mimo. Skupaj srečno 27.leto.
Default avatar

Neon_Cube

distanciraj se je napisal/a:
Default avatar

krasna priložnost

da si pomagate obdržat zakone tako da se začnete križno dol dajat. ne poslušat tukaj monovski nedojebank in nedojebancev. ti si ga kar privošči, saj prijatelji so zato da ti pomagajo v stiskah
Default avatar

viharni jezdec

krasna priložnost je napisal/a:
Vseeno ne boš prišlo na vrsto, tudi če je še ena od starih pizd znorela do konca.😅
Default avatar

malo čudno

Bulšit je napisal/a:
Vse ostalo lepo in prav, a ma da greš možu pravit, če ti je kakšen moški všeč, je pa malo čudno. Razen, če sta malo sado-mazo naravnana.

Avtorica, ti se pač izogni nekim skupnim situacijam, pogovorom o skupnih hobijih, itd. Raje, ko da se toliko družite, se posvetite druženju s svojimi zakonci.
Včasih imam prav občutek, da ste eni ljudje zagrabili prvega/prvo, ki je prišel mimo, se poročili imeli otroke, a tam po 40em pa vas začno drugi mikat, ker ugotovite, da je vaša prvotna izbira bila napačna.
Default avatar

Chocolattt

Bingbong je napisal/a:
Meni je vseeno, koga si si zaželela, ampak mi pa pritisk naraste, ko 40+ ženska govori, da ji "srček nagaja..." in trosi fraze iz Dr. Romanov: "..a srcu ne morem ukazovati..." in "srce divja..." in "...žrtvujem se za družino..."
Očitno si mentalno zaostala tam na stopnji 6. razreda OŠ. Take ženske mi pa reeeeessss dvignete pritisk! Bolje bi bilo, da ne bi povedala, koliko si stara.
Delaj, kar hočeš, ampak prosim zavedaj sem da moraš še kar nekaj narediti, da bo tvoja mentalna starost dosegla dejansko starost.
Default avatar

Popay

vem kako je to.... avtorica zelo trpi, tudi sam to doživljam. Pridem na igrišče, fizično sem prisoten, duša hoče, telo ne more, jeba, vam povem..., en mi je tukej na monu rekel, da sem se ustrelil v koleno, ne, da bi vedel za to ampak kresat moreš, tud, če ne moreš oz. ne smeš,koristi zdravju, če srce ni že prešvoh...