Kje kupiti v Ljubljani
Mi lahko prosim svetujete kje kupiti zgoraj navedeno knjigo osebno. Sem našla na netu., ampak bi raje prvo možnost.
Hvala že vnaprej
Hvala že vnaprej
Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine
Za vse ljubitelje dobre knjige. Posebna stran, ki vam ponuja veliko koristnih nasvetov in informacij iz knjižnega sveta.
Avtorica noče naročiti prek spleta, temveč osebno v fizični trgovini. Preverite zalogo v najbližji Mladinski knjigi.Pobezljana puhoglavka je napisal/a: ↑Kupiš jo lahko v vsaj štirih knjigarnah preko spleta. Guglaj. Čez tri dni jo imaš že doma.
Ne, a res? Kdo bi si mislil!Xyyyzzzzzz je napisal/a: ↑Knjigo sem si sposodila v knjiznici, nakup bi bil brez veze, saj me knjiga ni prepricala . Skoda casa, nic novega in ponavljanje par stavkov skozi celo knjigo.
Knjiga me je pritegnila, a se kar ne morem odločiti, da bi jo prenesla v prakso.Fffhh je napisal/a: ↑Men je pa super - naredila sem si izpisle in se je drzim. Prav tako je super druga Odvadite se boti to, kar ste. Zame sta vir sprememb. Super sta.Meditacije so pa na youtubu tidi v hrvascini - joe dispenza meditacija