Starševski čvek

Medvedka ženske NI poškodovala, ni nobenega razloga za odstrel

Default avatar
nehi jamrat no je napisal/a:
Kja pa če bi kdaj vseeno kak stavek prebralo preden prideš na mon klamfat? Al pa raje klamfaj še za vse peteline in prašiče, ki bodo jutri končali za na talarje?
Default avatar
eno vprašanje za vse

recimo da tem sadistom uspe najdt medvedko in jo ubit + njena mladiča
in da krvi in denarja željnim lovcem lepo uspe tistih 200 medvedov ubit

potem se pa en dan -letos- en medo spet sprehodi mimo hiše, tik ob gozdu...

kaj potem? spet vik in krik, panika zajame vse kot virus in kaj? gremo na izredno sejo? damo poslance delat 24/7 dokler ne dajo dovoljenja za odstrel še več medvedov?

kaj ko bi kar vse ubili, pa da je konec?
pa zraven še vse volkove?
mogoče kar vse jelene in košute?

pa si naredite vaš jeb*ni divjačinski golaž pa dajte v skrinjo, da boste lahko vsaj nekaj let tiho.

potem ko se najeste golaža, pa na tla vržete medvedjo kožo, da bo toplo... potem pa lahko še vse gozdove posekamo, še to prodamo. potem ko gozdov in živali v gozdovih ne bo več, lahko povsod zravnamo zemljo in odpremo še ene 4 tovarne za tujce. v ostalo zemljo posejemo čimveč koruze in ostale krme za rejne živali. potem pa kaj.. čas za novo rundo panike?
Default avatar
ni mi jasno- je napisal/a:
Ne gre ne, nikakor, da bi s kaj prebrali in se o čem poučili preden pridet noret na mon?
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
ej vsi vi, ki ste skoz na mon-u
a mi znate povedat a je ta viharni vedno tko tečen?
al samo danes?

na mojih krožnikih petelinov in prašičev ni, sicer se pa pogovarjamo o medvedih danes, ni težko razumet, ane?
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
a si to ti?
Slika
Default avatar
ni mi jasno- je napisal/a:
Če bi ti medo pobožal sončka, kot je pobožal tole starko, bi verjento še takole pametoval, kenede?
Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč.
Palme, banane in kokos - otok cvetoč.
Default avatar
Moničan je napisal/a:
To pa drži.
Default avatar
poglejte jih je napisal/a:
Očitno je objekt preblizu gozdu. V obzir je treba vzeti življenski prostor živali. Se je pa ta družinica fajn zastonj okopala. :))))
Default avatar
Ženska je storila kaznivo dejanje, napadla je medvedko, ki je zaščitena vrsta. Policija bi morala to žensko aretirati, ne pa da samo stokajo in jamrajo pa stavkajo, kako slabe plače imajo. Aretirati babo ki napada medvede. Pa saj je v Policiji že tudi več bab, kot decev ni čudno, da je potem tako.
Default avatar
Prav je ena napisala, da smo slovenci večni hlapci. Vedno smo se vsem klanjali in se podrejali, čisto vsaka država, ki si je to sprdnila, nas je lahko okupirala. Vedno voljni odstopat svoje ozemlje drugim. Pa saj smo še dobro prišli skozi, glede na to, da je toliko ljudi prepričanih, da se bi še medvedom morali umikat, pa magari če pustimo hišo in gremo spat pod most sredi Ljubljane. Slovenski hlapci ste prepričani, da ima še žival več pravic kot slovenec.
Default avatar
ni mi jasno- je napisal/a:
Se popolnoma strinjam.
Upam, da jih nikoli ne najdejo!

Medvedka ni tej ženski storila nič, poškodovala se je, ko je sama padla. To streljanje je pa samo in edino izgovor za...?
Default avatar
rjavi medved je napisal/a:
Ja. Tudi jaz sem prepričana, da gre samo za denar. Lovci so navadni biriči, ki uživajo v pobijanju živih bitij. Najprej smo živalim vzeli prostor in hrano, sedaj jim pospešeno jemljemo življenja. Sobivanje bi moralo biti prioriteta, ker brez živali ni prihodnosti za nikogar. Koliko smrti bo še zahteval pohlep?
Default avatar
Živim v osrednjem območju rjavega medveda, kjer ga vsakodnevno slišimo, vidimo ali vohamo njegove iztrebke na naših vsakodnevnih poteh. Vedno več je tega, vsako leto več. Saj zarad mene ni treba teh 200 medvedkov odstrelit, je pa prav, da se potem vsem 1000 osebkom medvedka, ki se gužvajo na našem območju razseli še kam. A mislite, da je medvedom prijetno se drenjat na tako malem placu? Sploh pa sedaj, ko si morajo svoj življenjski prostor masovno delit še z volkci, risi in šakali. Ker vidim (berem), da niso vsi zverofili iz 5. nadstropja v bloku, predlagam, da si ostali pridete po svoj primerek rjavega kosmatinca, še bolje, mamice medvedke z ljubkimi mladički, in si jih naselite na svoje vrtove. Pa humeno je, da jim še bazenček postavite, da se bodo imeli kje hladit (in kopat, ker, ja ta mrcina (mrhovinar) ima prav poseben vonj).
No, sicer pa ne bo dolgo, ko bo medi sam prišel (nepovabljen) na vaš vrt. Pa da vas vidim potem, junake.
Default avatar
ni mi jasno- je napisal/a:
hitro vitamine vzet, saj ubogi veganec niti šteti ne znaš več!
Default avatar
Res grozno kar se dogaja. 200 medvedov bodo postrelili oz. umorili in vse to na pritisk kmetavzarjev, ki nas vse skupaj zastrupljajo s tem, ko uporabljajo tudi ilegalna sredstva za škropljenje.