Starševski čvek

Špikanje glede make up-a, barvanja las

Default avatar
Sivi lasje z viola prameni lahko izpadejo zelo dobro na starejših negovanih damah.
Default avatar
Long lasting je napisal/a:
Ja, v času pusta je to odlična kombinacija.
Default avatar
Avtorica, nehaj se obremenjevati s taščo, ker je to popolnoma brezveze. Samo sebe jeziš, nje pa ne boš spremenila. Ko naslednjič načne to temo, naj ji tvoj mož reče, da njemu si pa všeč točno takšna kot si in to že xy let in prav tako vajina hčerka. Pa če ne bo nehala, naj to vedno znova ponovi, enkrat bo že odnehala, ti pa bodi tiho in se zahvali sebi, da boš vedno mlajša od nje.
Default avatar
pameti pa ravno nimaš je napisal/a:
Vi pa blazno dišite zjutraj po raznih česnih in zeliščih, salamah, cenenih kremah, “parfumih”, mehčalcih, praških, dišečih smrečicah ... za kozlat v liftu zjutraj.

Prov une kmečke bunke k mislijo kok dišijo avtomatsko samo zato, ker ne kadijo. Ravno tako ima vaša koža, lasje, cunje ... nek vonj po hrani, kozmetiki, čistilih ... in v 80% je to ogaben cenen smrad.
Default avatar
Tu ste ene in iste zakompleksanke, sploh ta z nickom pameti ravno nimaš. Sem moški, pa mi je zelo všeč, ko moja žena dobro zgleda, ko se rihta, tudi sam se lepo oblečem in zrihtam. Saj nismo v srednjem veku. In kaj je narobe z maskaro in kaj je narobe s tem, da se ženske barvajo, pa saj niste normalni? In kaj je narobe s tem, da 50-letnica teče in se bori proti celulitu in se namaže anticelulitnimi kremami in se masira z anticelulitnimi aparati? Kaj je bolje, da si ves zašpehan? Tu ste res čudni, ti z nickom pameti ravno nimaš , to najbolj zate velja. Pusti ženskam, da se rihtajo, če si ti vsa zapuščena, sožalje tvojemu možu, če ga sploh imaš. Avtorici pa samo en nasvet, tašča je glih taka koza kot je ta z nickom pameti ravno nimaš. Ene ženske ne bodo priznale da so zabluzile, da zgledajo zapuščeno. Raje bodo maltretirale vse okoli sebe. Ignor in naderi jo vsakič, pa enkrat bo nehala, če ne prej v grobu. Tvoja tašča je ena zahojena ženska, ki jo je čas povozil 100-krat. Moja mama je kmečka ženska, živi na kmetiji , stara 75 let, pa je vedno urejena, tudi barva se na belo, da nima tiste grde mišje sive barve, pa namaže s šminkom, če kam gremo.
Default avatar
hkll je napisal/a:
Hm, zakaj se pa ti ne namažeš z maskaro in pudrom pa ne pobarvaš las?
Če tega ne počneš, si očitno zanemarjen.
Pameti itak nimaš, to je razvidno iz tvoje pisanja.
Pa saj veš, Angela Merkel, izjemno pomembna ženska na eni strani pa na drugi strani tvoja mama in tvoja žena (če si slučano res moški). Ena ima v glavi, tvoji dve ženski pa na glavi.
Default avatar
hkll je napisal/a:
Pa moški vedo, da se proti celulitu boriš s pravilno, zdravo prehrano in gibanjem, ne pa s kremicami.
Tako, da s tem si pokazala, da si v resnici ženska, ki verjame v čudežne kremice.
Default avatar
Cenene dišave je napisal/a:
Zdaj, česen je sicer zdrav, samo ga ne jem, ker mi okus ni ok. Salam tudi ne maram. Parfumov ne uporablja. Mehčalcev sploh ne (le kdo je še tako neumen, da to uporablja?). Ne vem kako je pri vas, ampak jaz dam oblačila prati, dodam prašek, ampak potem voda izpere prašek ven. Kako, da to tebi ne znese? Dišeče smrečice? Tisti, ki smo doma v naravi imamo kar prave smreke. Lifta pa ne uporabljam, le zakaj bi ga, sem zdrava, nisem invalid. Tako, da ne vem kaj počnete v liftu.
Zanimivo, da ti kozmetika smrdi. A potem si kontra avtorici ali kako? A potem se tudi ti ne lišpaš? Ja, gledo na to, da očitno kadiš, bi res smrdela še toliko bolj, če bi uporabljala še kozmetiko. Tako, da ti kar dam prav, da ne uporabljaš kozmetike.
Default avatar
pameti pa ravno nimaš je napisal/a:
Zanimivo, da naš skvarjen voh nekatere kadilce na daleč zavoha, nekaterih pa ne. Ampak ok, če ti tako praviš.....
Default avatar
Urejenost je napisal/a:
Zato, ker eni pač bolj smrdijo, eni pa manj. Eni več kadijo, drugi manj kadijo, verjetno je odvisno tudi od vrste čikov... verjetno je razlika, če naletiš na verižnega kadilca ali pa na nekoga, ki skadi 2 čika na dan? Ta drugi verjetno bistveno manj zaudarja kot ta prvi.
Default avatar
Urejenost je napisal/a:
Kadilci pač vsi smrdijo. V čem je zdaj problem?
Nobena šminka ne bo prekrila smrada od čikov. Čikarce so vse zanemarjenje.
Default avatar
Meni so največje spake ženske, ki so v štiklah, namazen, pobarvane, smrdijo po čikih, pa kar iz litrce tankajo vino.
Se imajo za fine dame, ker so v štiklah pa finih cotkah pa nališpane, ampak smrdijo pa kot star sod po pijači in čikih. Fuj. In to ob kakih novoletnih žurkah in podobnih zabavah, kar pogosto vidiš. Usmiljena vredne kreature. Prej pa dva meseca razpravljajo kako se bodo oblekle in namazale, potem pa pijane, zasmrajene kreature.
Default avatar
vajv je napisal/a:

Ti reci svoji tašči, da si za njenega sina taka kot si, ful privlačna in sexy in da je vajin sex posledično hudo vroč. Pa če bi izgledala kot ona, njenemu sinkotu niti stopil ne bi.
Default avatar
vajv je napisal/a:
Če te prav razumem s taščo tekmujeta katera je bolj lepa?
Default avatar
kadilci pač je napisal/a:
Make up ne skrije vonja po cigaretih, a na žalost ne skrije niti ogabnega sladkega parfuma, znoja, zadaha (najhujši je po kakih kavicah in pravih čajčkih), predvsem pa make up ne skrije karakterja. Tudi naličena opica je še vedno (samo) opica.
Default avatar
Šminka ne skrije je napisal/a:
Ne žali opic!!!
:)
Imaš drugače prav.
Default avatar
Meni sestricna, ki zivi blizu mene vsake toliko naprej vrže, da zgledam kot ******, ker imam na blond pobarvane lase. Da ne bo pomote nimam neonsko blond barvo ampak bolj natur. Make up imam diskreten in tudi oblacim se bolj umirjeno. Brez visokih pet, oprijetih oblekic... Mama in ta sestricna imata kar naprej tovrstne otrocje pripombe, obe ne uporabljata ličil in namazane urejene ženske obe oznacita za kurbe. Ampak me ne ganejo ti komentarji. To mi je smešno, ker sem res bolj mamast tip ženske in nikoli nisem izzivalno oblečena.