Sivi lasje z viola prameni lahko izpadejo zelo dobro na starejših negovanih damah.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Long lasting
ja to pa res
Ja, v času pusta je to odlična kombinacija.Long lasting je napisal/a: ↑Sivi lasje z viola prameni lahko izpadejo zelo dobro na starejših negovanih damah.
Mivsismoroboti
Cenene dišave
Vi pa blazno dišite zjutraj po raznih česnih in zeliščih, salamah, cenenih kremah, “parfumih”, mehčalcih, praških, dišečih smrečicah ... za kozlat v liftu zjutraj.pameti pa ravno nimaš je napisal/a: ↑Glej, jaz verjamem, da ti kadilci ne smrdijo. Tistim pa, ki sami ne kadimo in ki nimamo skvarjenega voha pa kadilci smrdijo.Urejenost je napisal/a: ↑
Ja imaš prav in mi smo vsi čudni. To, kar vidimo in vohamo vsak dan, se nam samo dozdeva. Zmenjeno?
hkll
pameti pa ravno nimaš
Hm, zakaj se pa ti ne namažeš z maskaro in pudrom pa ne pobarvaš las?hkll je napisal/a: ↑Tu ste ene in iste zakompleksanke, sploh ta z nickom pameti ravno nimaš. Sem moški, pa mi je zelo všeč, ko moja žena dobro zgleda, ko se rihta, tudi sam se lepo oblečem in zrihtam. Saj nismo v srednjem veku. In kaj je narobe z maskaro in kaj je narobe s tem, da se ženske barvajo, pa saj niste normalni? In kaj je narobe s tem, da 50-letnica teče in se bori proti celulitu in se namaže anticelulitnimi kremami in se masira z anticelulitnimi aparati? Kaj je bolje, da si ves zašpehan? Tu ste res čudni, ti z nickom pameti ravno nimaš , to najbolj zate velja. Pusti ženskam, da se rihtajo, če si ti vsa zapuščena, sožalje tvojemu možu, če ga sploh imaš. Avtorici pa samo en nasvet, tašča je glih taka koza kot je ta z nickom pameti ravno nimaš. Ene ženske ne bodo priznale da so zabluzile, da zgledajo zapuščeno. Raje bodo maltretirale vse okoli sebe. Ignor in naderi jo vsakič, pa enkrat bo nehala, če ne prej v grobu. Tvoja tašča je ena zahojena ženska, ki jo je čas povozil 100-krat. Moja mama je kmečka ženska, živi na kmetiji , stara 75 let, pa je vedno urejena, tudi barva se na belo, da nima tiste grde mišje sive barve, pa namaže s šminkom, če kam gremo.
pameti pa ravno nimaš
Pa moški vedo, da se proti celulitu boriš s pravilno, zdravo prehrano in gibanjem, ne pa s kremicami.hkll je napisal/a: ↑Tu ste ene in iste zakompleksanke, sploh ta z nickom pameti ravno nimaš. Sem moški, pa mi je zelo všeč, ko moja žena dobro zgleda, ko se rihta, tudi sam se lepo oblečem in zrihtam. Saj nismo v srednjem veku. In kaj je narobe z maskaro in kaj je narobe s tem, da se ženske barvajo, pa saj niste normalni? In kaj je narobe s tem, da 50-letnica teče in se bori proti celulitu in se namaže anticelulitnimi kremami in se masira z anticelulitnimi aparati? Kaj je bolje, da si ves zašpehan? Tu ste res čudni, ti z nickom pameti ravno nimaš , to najbolj zate velja. Pusti ženskam, da se rihtajo, če si ti vsa zapuščena, sožalje tvojemu možu, če ga sploh imaš. Avtorici pa samo en nasvet, tašča je glih taka koza kot je ta z nickom pameti ravno nimaš. Ene ženske ne bodo priznale da so zabluzile, da zgledajo zapuščeno. Raje bodo maltretirale vse okoli sebe. Ignor in naderi jo vsakič, pa enkrat bo nehala, če ne prej v grobu. Tvoja tašča je ena zahojena ženska, ki jo je čas povozil 100-krat. Moja mama je kmečka ženska, živi na kmetiji , stara 75 let, pa je vedno urejena, tudi barva se na belo, da nima tiste grde mišje sive barve, pa namaže s šminkom, če kam gremo.
pameti pa ravno nimaš
Zdaj, česen je sicer zdrav, samo ga ne jem, ker mi okus ni ok. Salam tudi ne maram. Parfumov ne uporablja. Mehčalcev sploh ne (le kdo je še tako neumen, da to uporablja?). Ne vem kako je pri vas, ampak jaz dam oblačila prati, dodam prašek, ampak potem voda izpere prašek ven. Kako, da to tebi ne znese? Dišeče smrečice? Tisti, ki smo doma v naravi imamo kar prave smreke. Lifta pa ne uporabljam, le zakaj bi ga, sem zdrava, nisem invalid. Tako, da ne vem kaj počnete v liftu.Cenene dišave je napisal/a: ↑Vi pa blazno dišite zjutraj po raznih česnih in zeliščih, salamah, cenenih kremah, “parfumih”, mehčalcih, praških, dišečih smrečicah ... za kozlat v liftu zjutraj.pameti pa ravno nimaš je napisal/a: ↑
Glej, jaz verjamem, da ti kadilci ne smrdijo. Tistim pa, ki sami ne kadimo in ki nimamo skvarjenega voha pa kadilci smrdijo.
Prov une kmečke bunke k mislijo kok dišijo avtomatsko samo zato, ker ne kadijo. Ravno tako ima vaša koža, lasje, cunje ... nek vonj po hrani, kozmetiki, čistilih ... in v 80% je to ogaben cenen smrad.
Urejenost
Zanimivo, da naš skvarjen voh nekatere kadilce na daleč zavoha, nekaterih pa ne. Ampak ok, če ti tako praviš.....pameti pa ravno nimaš je napisal/a: ↑Glej, jaz verjamem, da ti kadilci ne smrdijo. Tistim pa, ki sami ne kadimo in ki nimamo skvarjenega voha pa kadilci smrdijo.Urejenost je napisal/a: ↑
Ja imaš prav in mi smo vsi čudni. To, kar vidimo in vohamo vsak dan, se nam samo dozdeva. Zmenjeno?
pameti pa ravno nimaš
Zato, ker eni pač bolj smrdijo, eni pa manj. Eni več kadijo, drugi manj kadijo, verjetno je odvisno tudi od vrste čikov... verjetno je razlika, če naletiš na verižnega kadilca ali pa na nekoga, ki skadi 2 čika na dan? Ta drugi verjetno bistveno manj zaudarja kot ta prvi.Urejenost je napisal/a: ↑Zanimivo, da naš skvarjen voh nekatere kadilce na daleč zavoha, nekaterih pa ne. Ampak ok, če ti tako praviš.....pameti pa ravno nimaš je napisal/a: ↑
Glej, jaz verjamem, da ti kadilci ne smrdijo. Tistim pa, ki sami ne kadimo in ki nimamo skvarjenega voha pa kadilci smrdijo.
kadilci pač
Kadilci pač vsi smrdijo. V čem je zdaj problem?Urejenost je napisal/a: ↑Zanimivo, da naš skvarjen voh nekatere kadilce na daleč zavoha, nekaterih pa ne. Ampak ok, če ti tako praviš.....pameti pa ravno nimaš je napisal/a: ↑
najboljš je ko vidiš
Dej no mir
vajv je napisal/a: ↑Imam 46 let, torej nisem ena mlada frklja. Tašča celo življenje prisega na natur videz, torej nič make up-a, frizura na fantka, lasje sivi, nobene barve za lase, nobene kreme za obraz, obraz ima zguban kot sveže zaorana njiva, oblačila predpotopna, na glavo si da še ruto, namesto kape, da še starejša zgleda. Zelo malo je tako zanemarjenih žensk kot je tašča.
Jaz izgledam mladostno, mlajša kot sem v resnici. Imam lepo kožo,telovadim, zato sem vitka, imam daljše lase, ki si jih barvam na rjavo in jih imam spete v visoki čop, uporabljam malo pudra, kadar kam grem, pa maskaro s črtalom za oči. In to je to. Tašča pa se obnaša, kot da bi bila polna botoksa, pa z umetnimi joški, pa vsa umetna, vsakič ko se vidimo, načne temo o tem, kako ji je grdo, ko kdo uporablja make up ali maskaro, pa kako so ji grdi dolgi lasje. Vmes pa bulji v moj čop, kot da bi imela krastačo zadaj :) Ma ne vem več, kaj ji je, vsakič se skregava, ko načne to temo.Pa itak se vidimo redko, ker ne živimo v istem kraju. Ob vsakem obisku isto načne, to večno obsojanje in poudarjanje, kako je ona natur in kako ji vsi govorijo,da je to najlepše. Pa da jo vsi hvalijo, kako fejst zgleda (pa zgleda dosti starejša kot je v resnici). Da znoriš. Sedaj je začela špikati še vnukinjo, ki kar zbeži stran, ko načne to temo. Skratka zanjo smo vse ženske, ki damo ubogo maskaro nase, vražje babnice :)
Kaj ji je, ljubosumnost, ali je res toliko zahojena. Drugače je tašča kar izobražena, živi v LJ, da ne boste mislili, da živi v nekih rovtah. A obnaša se kot da celo življenje živi na kmetiji, govori, da je kmečka ženska, a doma nimajo niti gredice, saj živi v bloku. Res je živela na podeželju, a od 18. leta dalje živi v LJ v bloku. Čisti nesmisel. Potem sem jaz še dosti bolj kmečka ženska, ker živimo na podeželju in imamo veliko parcelo in gredico, podedovala sem travnike in gozd, sami pripravljamo drva. To posiljevanje svoje miselnosti je meni zelo nasilno, če prisegaš na natur, prav, pa bodi natur, samo ne obsojaj vseh okoli sebe. Poskušam se z njo kaj pogovoriti, večkrat je mož , torej njen sin znorel, da naj že preneha s temi debatami, da vedno provocira, potem ji je žal, pa proba nekaj pogladiti. A ko se naslednjič vidimo, spet isto začne.Kaj ji je, kakšen nasvet, vaš pogled na to?
če te prav razumem
Če te prav razumem s taščo tekmujeta katera je bolj lepa?vajv je napisal/a: ↑Imam 46 let, torej nisem ena mlada frklja. Tašča celo življenje prisega na natur videz, torej nič make up-a, frizura na fantka, lasje sivi, nobene barve za lase, nobene kreme za obraz, obraz ima zguban kot sveže zaorana njiva, oblačila predpotopna, na glavo si da še ruto, namesto kape, da še starejša zgleda. Zelo malo je tako zanemarjenih žensk kot je tašča.
Jaz izgledam mladostno, mlajša kot sem v resnici. Imam lepo kožo,telovadim, zato sem vitka, imam daljše lase, ki si jih barvam na rjavo in jih imam spete v visoki čop, uporabljam malo pudra, kadar kam grem, pa maskaro s črtalom za oči. In to je to. Tašča pa se obnaša, kot da bi bila polna botoksa, pa z umetnimi joški, pa vsa umetna, vsakič ko se vidimo, načne temo o tem, kako ji je grdo, ko kdo uporablja make up ali maskaro, pa kako so ji grdi dolgi lasje. Vmes pa bulji v moj čop, kot da bi imela krastačo zadaj :) Ma ne vem več, kaj ji je, vsakič se skregava, ko načne to temo.Pa itak se vidimo redko, ker ne živimo v istem kraju. Ob vsakem obisku isto načne, to večno obsojanje in poudarjanje, kako je ona natur in kako ji vsi govorijo,da je to najlepše. Pa da jo vsi hvalijo, kako fejst zgleda (pa zgleda dosti starejša kot je v resnici). Da znoriš. Sedaj je začela špikati še vnukinjo, ki kar zbeži stran, ko načne to temo. Skratka zanjo smo vse ženske, ki damo ubogo maskaro nase, vražje babnice :)
Kaj ji je, ljubosumnost, ali je res toliko zahojena. Drugače je tašča kar izobražena, živi v LJ, da ne boste mislili, da živi v nekih rovtah. A obnaša se kot da celo življenje živi na kmetiji, govori, da je kmečka ženska, a doma nimajo niti gredice, saj živi v bloku. Res je živela na podeželju, a od 18. leta dalje živi v LJ v bloku. Čisti nesmisel. Potem sem jaz še dosti bolj kmečka ženska, ker živimo na podeželju in imamo veliko parcelo in gredico, podedovala sem travnike in gozd, sami pripravljamo drva. To posiljevanje svoje miselnosti je meni zelo nasilno, če prisegaš na natur, prav, pa bodi natur, samo ne obsojaj vseh okoli sebe. Poskušam se z njo kaj pogovoriti, večkrat je mož , torej njen sin znorel, da naj že preneha s temi debatami, da vedno provocira, potem ji je žal, pa proba nekaj pogladiti. A ko se naslednjič vidimo, spet isto začne.Kaj ji je, kakšen nasvet, vaš pogled na to?
Šminka ne skrije
Make up ne skrije vonja po cigaretih, a na žalost ne skrije niti ogabnega sladkega parfuma, znoja, zadaha (najhujši je po kakih kavicah in pravih čajčkih), predvsem pa make up ne skrije karakterja. Tudi naličena opica je še vedno (samo) opica.kadilci pač je napisal/a: ↑Kadilci pač vsi smrdijo. V čem je zdaj problem?Urejenost je napisal/a: ↑
Zanimivo, da naš skvarjen voh nekatere kadilce na daleč zavoha, nekaterih pa ne. Ampak ok, če ti tako praviš.....
Nobena šminka ne bo prekrila smrada od čikov. Čikarce so vse zanemarjenje.
kadilci pač
Ne žali opic!!!Šminka ne skrije je napisal/a: ↑Make up ne skrije vonja po cigaretih, a na žalost ne skrije niti ogabnega sladkega parfuma, znoja, zadaha (najhujši je po kakih kavicah in pravih čajčkih), predvsem pa make up ne skrije karakterja. Tudi naličena opica je še vedno (samo) opica.kadilci pač je napisal/a: ↑
Kadilci pač vsi smrdijo. V čem je zdaj problem?
Nobena šminka ne bo prekrila smrada od čikov. Čikarce so vse zanemarjenje.
Mamasitka