Politični čvek

Migranti v Beli krajni ugrabili 79 letnika

Default avatar
Naši - govorila sta slovensko.

In čigav si, če govoriš 5 jezikov? Če riba skoči iz vode, je potem od ptičev?

Se ti sploh zavedaš, kako si bebava? Ne vem zakaj sploh pišeš, svojo debilnost si že zdavnaj dokazala.
Default avatar
V levaki pa vaš kao sarkazem, glej priznaj , počasi vas trese realnost, ni to sarkazem, pozabi to je reala, ni anala, REALA !
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
sej v reviji Lady je tudi bila, samo se je bumerang hitro vrnil avtorici.
Default avatar
murko321 je napisal/a:
A????? Jao, si ti en žakeljc, v katerem je vse skupaj nametano in pomešano.

Kaj zdaj, je dedi živ in cel, al ne?
Default avatar
internet odpri pa sama poglej !
Default avatar
EU naj se zbudi, politiki so nategnili in prodali državo.

Lovilcsvetlobe je napisal/a:
Default avatar
Po preverjanju je policija ugotovila, da so bili vsi trije pridržani že prej obravnavani zaradi nezakonitega prestopa meje, Slovenija pa jih je vrnila nazaj na Hrvaško. A očitno jim je uspelo znova prečkati mejo.
Zakrknjeni kriminalci torej !
Default avatar
****** baba glupa je napisal/a:
Zakwa? Saj mi provokatorčki vseskozi neke svoje informacije tukaj tiščite, pa mi lahko ob kupu neumnosti še kaj resnega poveste.
Default avatar
Bi žečleli ureditev razmer na meji ?
Najbrž ja !
Torej se spomnite Kubanskih plesalcev iz lanskega leta ?
500e je kazen za ilegalni prestop meje, torej začnimo dosledno izvajati zakon, vsakemu ilegalcu se uroči nalog za 500€ in če jih ne plača na licu mest se tretira kot upiranje volji Policije, torej se osebo vkleni v lisice, ne na roke ampak na noge, v roke se miu pa porine kramp ali lopata in za 500e t upoštevanjem nastanitvenih stroškov je treba delati najmanj en mesec, grem stavit da bo takoj mir !
Po odsluženi kazni se osebo naloži na tovorni avijon in odpelje tja od koder je prišel.
Default avatar
Upam da je sedaj jasno zakaj so postavili ograjo!

Nekateri pacienti bi jo pa na vsak način radi odstranili, namesto da bi jo še povečali in notri spustili 230 V.
Default avatar
jaka 31 je napisal/a:
A če bodo tile ugrabitelji zaprosili za azil v Sloveniji, jih bo morala policija spustiti, Slovenija pa sprejeti? A bodo plačali kazen za ilegalen prihod v Sloveiji, vsaj toliko, kot bi morali kubanski plesalci. A bodo kaznovani za ugrabitev tako kot bi bili Slovenci?
Default avatar
mene pa zanima je napisal/a:
tako je spuščeni bodo ker se bodo lahko "branili s prostosti", ker pa bo trajalo bodo do tedaj že davno ušli naprej na zahod, kazen za ilegalni prehod , kaj je to ,saj so bili enkrat že vrnjeni na hrvaško torej so tukaj že drugič, to je jurja štrafnge, katero jim nihče ne bo poračunal, kako bodo kaznovani saj jih čez nekaj dni ne bo več pri nas !
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
ne vem. nism še uspel prebrat novic, ko bom ti javim, kaj je z dedijem.
Default avatar
Kaksne veze pa ima to s starševskim čvekom?
Default avatar
jaka 31 je napisal/a:
Da ne bodo sli nazaj domov. Kaj pa naj pocnejo na hrvaskem? Dela ne bodo dobili, sumljivi bodo vsakemu. Opciji sta ali se pomesajo med rojake v Italiji/Franciji/Nemciji ali pa se jih deportira z avionom nazaj v maticno dezelo.
Default avatar
saj je jasno je napisal/a:
Včasih je delovala ena fajn ustanova za take Goli otok. Če bi vse te prišleke speljali tja, bi bilo kmalu konec z migranti, ker bi se hitro razvedelo kakšen vikend paket jih čaka. Ne pa sedaj, jih je treba postrežt odspred in odzad, pa še denar jim dat.
Default avatar
oblačno nebo je napisal/a:
Bi samo trem migrantom uspelo priti nekaj metrov čez državno mejo, ko bi padli pod streli graničarjev. Vsi ostali se meji niti na nekaj km.ne bi upali več približati, kaj šele, da bi jo poskusili prečkati.
Default avatar
Migrantom itak nimajo kaj vzeti. A imajo sploh kakšne dokumente, dokazila? Jaz moram policistu pokazati vozniško in osebno. Lahko mi da globo. Jo moram plačat. Kaj pa migrant? Migrant pa nima nič. Lahko zapade edino v kriminal ali pustoši kar tako za zabavo. Njemu ne moremo nič. Lahko ga samo vračamo ali pa potuje naprej. Najbolje bi bilo, da bi jih izvozili nazaj v svoje države, tako kot na primer Danska. Ne vem, zakaj se morajo učiti slovensko in ostati tu? Potem bo za vedno delavska plača 500 eur. Ker s temi migranti si še bolj znižujemo standard.