Ženski in Moški čvek

Iščem samsko žensko za resno zvezo

Default avatar
Pozdravljeni!

Sem samski fant star 31 let s 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati partnerko za skupno življenje. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika... Visok sem 190 cm normalne postave, komunikativen, iskren, preprost, prijazen, pozitivno naravnan, pošten ter zvest fant. Ne kadim in ne pijem alkohola.
Že kar nekaj časa sem samski in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje je sprehod po mestu, film v kinu, druženju ob toplem napitku ali kosilo veliko lepše v dvoje, zato bi rad spoznal žensko, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvari družino in skupno življenje, nekadilka in je katoličanka. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.

Moj kontakt [email protected]
Default avatar
Pomenben podatek si izpustil: si zaposlen?
Default avatar
Iz kje si
Default avatar
Iz kje je napisal/a:
Vprašaj raje za kam:-))
Default avatar
Zelo vazno je napisal/a:
To sploh ni pomembno. Glavno, da ima 7. stopnjo izobrazbe, in da bo tudi ženska izobražena.
Default avatar
Od kod si, delaš, kaj delaš?
Default avatar
Tudi katoličanke gledajo na to ali imaš denar ali ne.
Default avatar
Ker si mislim, da velik šnofla po tej temi, še jaz dodajam:

Rada bi spoznala moškega, starega nad 55 let. Da je aktiven, razgledan, veseljak.
Da ima čoln, da zna uživat v naravi.
Nič hudega, če kdaj spi do enajstih. Nič hudega, če mu tič ne stoji.
Default avatar
a lahko izkoristim je napisal/a:
Če rada kuhaš, pereš, likaš, pospravljaš, na vrtu prčkaš, bereš, redno telovadiš, goste ljubeznivo sprejemaš, zgodaj vstajaš, meditiraš, sadje in zelenjavo ješ, v naravo hodiš, moje starše ignoriraš, svoje tudi, rock n roll poslušaša, govedino sovražiš, po Italiji potuješ, po Bližnjem Vzhodu ne potuješ, komunistov ne maraš, fašistov ne maraš, kapitalistov ne maraš, radikalcev in liberalcev ne jemlješ resno, anarhistov najbolj ne razumeš, klopov v hosti ne obožuješ, pred lisičko se raznežiš, medveda od daleč s strahospoštovanjem opazuješ, od meduze krikneš, ko te užge v morju, filme gledaš, muziko poslušaš, premalo težiš ... Potem si morda pogojno meni primerna.
Default avatar
No, da še jaz pristavim svoj lonček ... se opravičujem avtorju :) Iščem aktivno osebo za potepanje po hribih, gorah itd., ki ima za sabo nekje okoli četrt stoletja +/- nekaj let, lahko pa tudi samo za dopisovanje. Lahko mi pošlješ pisemskega goloba, če to ne gre, pa mi lahko pišeš na [email protected] Se tipkamo!
Default avatar
andi30 je napisal/a:
NImam 7. stopnje izobrazbe, kot ti (če), pa vseeno vem, da se ne bi piše narazen :-)))))))
Default avatar
Fant išče žensko? Fantje ne iščejo žensk, ampak punce.


PS: kako osladno.
Default avatar
Lule Cuzlar je napisal/a:

Mater, mene je govedina izločila iz tvojih pogojev😂😂😂
Default avatar
Ne razumem zakaj ne bi imel nesamske ženske za resno zvezo ...
Default avatar
Lule Cuzlar je napisal/a:
Kje se najdeva?
Default avatar
andi30 je napisal/a:
Ali mora biti depilirana?