zaprašenost je napisal/a: ↑
Iskrena je napisal/a: ↑
Nehaj, ker to kar pišeš ni res!
Ta dva starša vozita otroka na še dodatne terapije v zavod, da sta otroku pomagala, ker toliko stvari je pokrito preko ZZZS-ja, če želiš pa kaj več, pa ni.
Malo prosim, da podajate točne podatke, ko pišete o določenih stvareh.
Si kdaj bila v Soči v Ljubljani? A sploh veš kako zgleda ta bolnica in kako delajo s temi otroci tam, da pišete neumnosti?
Kaj od tega, kar sem napisala, ni res? Konkretno napiši.
Lahko ti zelo konkretno napišem, lahko tudi potegnem ven vse tvoje dopise, ki jih imam shranjene v mapi, ter jih skeniram in tle gor javno zalepim, če že hočeš.
Pomagala sem ti kolikor sem mogla, ter ti stala ob stani kolikor sem le upala in te usmerjala.
Da se ti je godila krivica pa sem v mojem prvem postu to tudi napisala. Ti jasno dala vedet, da je tvoja zgodba popolnoma drugačna od te tukaj.
Za razliko od vsega tega je to, da si se na mrtvo borila za svojo hči skozi zdravstveni sistem, kjer ti je dotična zdravnica dr. Schara hudo nagajala in onemogočala operacijo tvojega otroka v tujini. Najet si morala kredit, da ste izvedli operacijo pri dr. Parku. Po vseh mnenjih tujih strokovnjakov, ki si jih dobila so bila ta, da tvoja hči potrebuje intenzivne terapije oziroma dr. Dobbs je dodal, da bi potrebovala agresivne fizoterapije in vsi so bili menja, da vsaj 5x na teden. Prvi mesec si jo vozila v ZD na fizoterapije, nato si bila v Soči in potem se je začelo zapletat, ker niso mogli dobit toliko terminov fizoterapij, kot jih je priporčal zdravnik in od tu dalje ste šli kot samoplačniki.. Hudo si se jezila, zakaj tvoj otrok ne more dobit vse te terapije v Soči, ki ji zelo koristijo. Citiram tvoj del stavka:
In mi je povedano, da več kot bo Miša imela terapij, boljši bo napredek. Zato se doplačujejo fizioterapije, hodi na fitnes, telovadi doma. Vse skozi igro, da se razumemo, otroka ne mučimo.
Niso bila samo polena pod noge iz strani zdravstva, ampak tudi tle na tem forumu so te popljuvali po dolg in počez. Postavila sem se zate in takrat zahtevala, da se teme zaklepajo in tudi brišejo, saj so bile žaljivke grozljive, predvsem opazka, da si dvolična oseba, ko se gre za tebe. Spomnim se tudi, da sem se obrnila telefonsko na Primoža takrat.
Danes pa....
Po vsem tem času, že pri prvi odprti temi v tej zadevi ti lahko povem to, da očitno si bila ti tista, ki si razpihovala gnev tukaj gor, tudi mene si osebno žalila (pa me ne gane), ter zagovarjala to zbiranje denarja in sama težila, da v tem zavodu otroku ne bo bolje. Zdaj v tej drugi temi, pa to kar neumorno ponavljaš, čeprav si sama bila hudo glasna in udrihala po vseh, ko tvojemu otroku to ni bilo omogočeno, ker bi ji to zelo pomagalo.
Torej imaš dvoličen obraz in dvojna merila. Če se gre za tvojega otroka, je bilo to zdravljenje v Soči super koristno in je prav, da se mu da čim več, ko se gre za druge je pa dobra domača nega!?!?!?
Zdaj ti bom pa jaz Iskreno v fris povedala
Taki kot si ti, ki si skozi vse svoje poste povedala, kaka oseba si in to dokazuješ že kar nekaj časa bi se lahko zamislila sama nad sabo z vso svojo agresijo in nepremišljenim pisanjem.
Ljudje radi pomagajo in darujejo, a igrate se z dobrosrčnostjo in empatijo ostalih ljudi, ki bodo enkrat rekli dosti je tega in ne bodo več pomagali, ker se vidi izkoriščanje sistema.
Previdna bodi, ker v tem kolesju si tudi SAMA!!!!